romanttinen naulat Ystävänpäivä - Naiset vinkkejä

Kuva: Nainen vihjeitä

12 kesäkuu 2012, tiistai merkitsee Ystävänpäivä, hyvin erityinen päivä pariskunnille. Siksi olemme laatineet opetusohjelman naula erityisesti kunnioittaa tähän päivään.

Yhdistämme suuntaus kynsien ainoa tytär koristelu tekniikkaa leima. Lopputuloksena oli romanttinen kynsien, moderni ja suloinen.

Väri vaihtelu riippuu makuun, me vetoa värit, jotka muistuttavat rakkaus, valkoinen ja punainen.

Piirustusten voi myös vaihdella suuresti riippuen sen plakin. Aiheeksi oli Ystävänpäivä, olemme valinneet sydämensä malleja. Tsekkaa seuraavat materiaaleihin ja askel-askel, jotta koristelu Nail ainoa tytär, postimerkin.

tarvittavat materiaalit

  • Emali kermainen punainen pohja (käytimme kaksi kerrosta Santa Gula populaarikulttuuria keskihinta R $ 2,60 kukin);
  • Yksinkertainen Kit Konad leima (1 leima kynsiin ja 1 lasta hinta R $ +16,90.);
  • Ei levy M03 Konad (hinta R $ 14.90 kukin);
  • erityistä lasite sinetöidä (Valitsimme Valkoinen Konad - keskihinta R $ +4,90 kukin);
  • Ylimääräinen kirkkaus (hinta R $ 2.60).

Step-by-Step naulan romanttinen

Valmista kynsien tavalliseen tapaan. Hiekka, poista varovasti kynsinauhoja, käytä jauhepuhdistin soveltaa väritön pohja. Rullaa kaksi kerrosta punaisia ​​kiilteen kaikki kynnet ja anna kuivua hyvin aloittaa koristelu.

Hyvin kuiva kynnet, valitse haluamasi muotoilu ja soveltaa erityisiä emalia on plakkia. Lastalla, poista ylimääräinen ja paina leima suunnitteluun ja sitten kynsien ainoa lapsi haluttuun kohtaan. On välttämätöntä, että testi manikyyrin ennen menettelyn nähdä, jos malli on odotetusti. Joten et vaarassa pilata kynnet.

Levittämisen jälkeen leima, puhdista ylilyöntejä vasemmalle nauloja hammastikulla, puuvilla ja kynsilakanpoistoainetta. Lopuksi, kun kynnet ovat täysin kuiva, soveltaa kerros ylimääräistä kirkkauden lisäämiseksi kesto piirustuksia kynnet.

Hävittää romanttinen nauloja Ystävänpäivä kanssa koristelu kynnet leima.

romanttinen naulat Ystävänpäivä - Naiset vinkkejä

Kuva: Nainen vihjeitä