6 kotiin korjaustoimenpiteitä vahvistaa kynsien - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Breaking kynsien: tämä on yksi kaikkein ärsyttäviä asioita voi tapahtua naisen. Lisäksi tuskallinen vaarantaa ulkonäköä kädet ja voi mennä hullu niitä, jotka ovat halukkaita pitämään täydellinen jokaista yksityiskohtaa kehon ja jos ei ole hiekkapaperia ympärillä, on varmasti monta tuntia kiertämällä rikki kynsien vaatteisiin, pehmustetut ja työtuoli, turvaistuin ja kaikenlaisille kankaille pinta lähemmäksi käsin.

Kynnet, jotka rikkovat helposti voi olla oire monia terveysongelmia, joita olisi käsiteltävä suoraan luotettu lääkäri, mutta jos ongelma on vain hauraus, jotkut kotitekoinen reseptit kuten niitä alla voi olla erittäin hyödyllistä.

1 - Käsittely oliiviöljy

Tarvitset vain oliiviöljyä. Joka päivä ennen nukkumaanmenoa, liota käden ulottuvilla sisältävään säiliöön öljyä ja pidä ajaksi 15-30 minuuttia. Tämä menettely kosteuttaa kynnet ja estää niitä rikkomatta helposti.

2 - Hoito kotitekoista kerma

Tarvitset ruokalusikallinen tuoreita makrilli keittoa, neljä ruokalusikallista vettä keittoa, ruokalusikallinen kaakaovoi teetä ja tl lanoliini. Keitetään vettä makrilli. Toisessa astiassa, sekoita kaakaovoita ja lanoliini vesihauteessa. Lisää vettä hitaasti korte ja sekoita kaiken kermainen ainetta. Sovelletaan kosteusvoidetta.

3 - Käsittely neilikka ja oliiviöljy

Tarvitset 30 grammaa neilikka ja 200 ml oliiviöljyä. Kokki seos vesihauteessa noin kolme tuntia, sitten kovia se. Hiero kynnet tuotteen kymmeneksi päiväksi.

4 - Hoito manteli, jojoba, E-vitamiinia ja aprikoosi

Tarvitset yhden jojobaöljy lusikka, eli aprikoosi Kernel Oil lusikka, lusikka manteliöljyä ja ampulli E-vitamiini - lamppu voi ostaa tahansa tallentaa kosmetiikkaa. Yhdistä kaikki ainekset astiaan ja soveltaa muutama tippa korjaamiseksi kynnet kahdesti päivässä. Hieronta kynnet ja anna kuivaa korjaamiseksi yksin.

5 - Hoito muna, manteliöljyä ja papaija

Tarvitset ruokalusikallinen munankeltuainen keitto, kaksi ruokalusikallista papaijamehusta ja puoli tl manteliöljyä keittoa. Sekoita kaikki ainekset ja soveltaa kynnet, hierovat kevyesti. Anna seistä 30 minuuttia ja sitten pestä kädet kylmällä vedellä.

6 - Hoito appelsiini tai sitruunan

Tarvitset oranssi tai sitruuna, ruokalusikallinen sokeria ja manteliöljyä. Pusertaa hedelmistä ja sekoita sokeri. Liota kynnet neste ja sitten hieroa ne puuvillan liotetaan manteliöljyä. Suorita menettely päivittäin.

Jos huomaat, että kynnet ovat rikki joka sisältää mahdollisuuden tavallista suurempi, muista ottaa yhteys lääkäriin.