Dermopigmentation: täytä kulmakarvat enemmän kestävyyttä

Kuva: Unsplash

Dermopigmentation on menettely, jota yhä etsitään ihmisiä, jotka haluavat korjata vikoja tai täydentää kulmakarvat.

Tekniikka, joka saavuttaa dermis, on hieman syvempi kuin micropigmentation, joka on vain epidermikseen - kaikkein pinnallinen kerros ihoa.

Lisäksi, dermopigmentation voidaan tehdä myös tietyillä aloilla tarpeiden mukaan jokainen, kuten huulet, eye liner, raskausarpia, mm.

Kosmetologi Raphaella Bahia, FR Microcenter, Rio de Janeirossa, selittää miten dermopigmentation kulmakarvat on tehty: "tiettyyn laitteeseen, ammatti vetää ihon johdot puutteiden korjaamiseksi tai jopa luoda täydellisen kulmakarvat vailla oleville ", hän sanoo.

Kauanko dermopigmentation?

Dermopigmentation: täytä kulmakarvat enemmän kestävyyttä

Kuva: iStock

Menettelyä aika vaihtelee tapauskohtaisesti. Tapahtuu yleensä 1 tunti ja 30 minuuttia, mutta voi kestää hieman enemmän tai hieman vähemmän. Tuloksena on välitön ja tapahtuu valkaisuun 30-70% ensimmäisen päivän jälkeen.

Lue myös: Miten kulmakarvojen helppoja vinkkejä voit seurata kotona

Ensimmäisen istunnon jälkeen, on hänen palautettava kuluessa 30 päivän loppuun. "Vaadimme tarkistamista, on kun saimme menettelyn tarkistamalla säätö ja kiinnittymistä ihon pigmentti, muun yksityiskohtia", hän selittää.

Kestävyys on usein suuri ja yleensä tarvitaan uusi menettely tapahtuu vasta vuoden kuluttua. "Miksi ei olla lopullinen, mutta pysyvä menettely, on tarpeen palata tee uudelleen", hän sanoo.

Dermopigmentation X micropigmentation: mitä eroa?

Dermopigmentation: täytä kulmakarvat enemmän kestävyyttä

Kuva: iStock

Ennen kuin täyttää kulmakarvat on myös tärkeää tietää erot yleisimpiä tekniikoita.

Vuonna micropigmentation, ammatillista selittää, että se käyttää laitetta kutsutaan dermógrafo vetää kukin ihanteellinen muoto, vaihtamalla suuttimilla, jotka varmistavat täydellisen värin ja paksuuden.

Vuonna dermopigmentation, vaikka hyvin samankaltaisia, tässä piirustuksessa tehdään entistä syvällisemmin. "Ihmiset Katso Micro ja dermo ikään kuin se olisi sama asia. Mutta ero on yksityiskohdissa. Mitä syvemmälle ihon, joten parempi kestävyys. Mutta ei välttämättä lopputulos on parempi. Koska se on luonnollista, että väri haalistua ", sanoo kosmetologi.

Lue myös: 3 parasta öljyt täyttää kulmakarvojen ja oikea suuria puutteita

Toinen tekniikka kulmakarvat on microblanding, jossa se käyttää laitetta kutsutaan Tebori, joka on manuaalinen ja hyvin paljon kynä. Siksi mukaan Raphaella, se päätyy on aggressiivisempi iholle, koska se saavuttaa syvempi kerros kuin micropigmentation.

Tärkeitä vinkkejä suorittaessaan dermopigmentation

Dermopigmentation: täytä kulmakarvat enemmän kestävyyttä

Kuva: Unsplash

Kosmetologi Raphaella Bahia kertoo, että ennen dermopigmentation, on tarpeen kiinnittää huomiota joitakin kohtia välttää ongelmia:

Etsi ammattitaitoisia: "On aina hyvä olla viittauksia ammattilaiselta ennen, paitsi sosiaalisten verkostojen vaan nähdä jonkun, joka on jo tehnyt", kertoo asiantuntija.

ja valitse väri: "Värivalinta ja tekniikan täytyy päättää ammattilainen, kun profiili analyysin ja asiakkaan halu ymmärtämistä", sanoo Raphaella.

Tietää sijainti: Mukaan kosmetologi on tärkeää miettiä missä aiot tehdä menettelyä, lähellä ja kiinnittää huomiota lähinnä hygienian.

Lue myös: Definitive Kulmien: tietävät tekniikoita ja niiden vaikutuksia

Huolehdi: Tehtyään menettely on tarpeen käyttää voidetta auttaa parantamaan ja korjaamaan; Olisihan tarjoaa ammattilaisia, jotka suorittavat dermopigmentation.

Välttää aurinkoa: On myös välttämätöntä pysyä viisi päivää ilman aurinkoa, rantaa ja liikunta, eikä sovellettava aurinkosuojaa päälle ja välttää sisältäviä tuotteita happoa.

Kaiken tämän palveluksen ennen toimenpidettä ja sen jälkeen, mahdollisuudet ottaa täydet pisteet ovat korkeammat.

Vasta

On joitakin tapauksia, joissa dermopigmentation on vasta, kuten äiti ja naiset, jotka ovat edelleen imettävät.

Asiantuntija selittää myös, että tietyissä tilanteissa, voi olla tarpeen olla lääkärin tila ennen toimenpiteen suorittamista. "Vaikka se on turvallinen ja erittäin pinnallinen menettely, pyrimme aina säilyttää asiakkaiden turvallisuus", sanoo Raphaella.

Lue myös: Eri tapoja muotoilla kulmakarvat

Ja ihmiset, joilla on ollut allergioita, testejä välttää allerginen reaktio.

Yhteyttä ammattilaiseen tunnistamaan paras tekniikka sinulle ja voittaa otsa unelmiesi!