Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tehdä täydellinen leikkauksella tai hiukset, se on tärkeää tietää ja tietää milloin käyttää Kummankin kapillaarin viimeistelijät. Funktio viimeistelijät on auttaa saatiin lopullinen vaikutus hiukset, volyymi- on määriteltäessä kiharat, jossa kampaus tai auttamalla hyödyntää järjestäytyneen johtoja.

Spray, mousse ja geeli ovat tunnetuimmat, on kuitenkin myös erilaisia ​​niistä, ja jotkut ovat jopa enemmän kuin yksi tarkoitus. Mukaan yksityiskohtia Regina Valente, kampaaja Über Studio São Paulossa viimeistelijät voidaan käyttää moniin eri toimintoihin. "Ne auttavat untangle johdot määriteltävä ja, kuten nimikin sanoo, viimeistele kampaus", sanoo.

Loman-in on yksi eniten käytetty viimeistelijät. "NO-huuhtelu ovat edullisia naisilla ja miehillä, jotka käyttävät niitä, jotta mahdollisimman suorat hiukset tai asettaa kiharat", kertoo Rhafael Trindadessa kampaaja kylpylässä. Spray järjestelijä, voide, piitä, välillä toiset ovat myös mainittu Regina suosituin.

Miten käyttää kunkin viimeistelijän hiuksille

Tietäen kuinka käyttää kunkin viimeistelijän avulla voit anna hiukset kauniimpi. Lisäksi monet tuotteet ovat enemmän kuin yksi tarkoitus, ja niiden tunteminen auttaa on enemmän toiminnallisia ja monipuoliset tuotteet. Tätä avulla kampaaja, niin luettelo tärkeimmistä viimeistelijät, tehtävät ja miten niitä käytetään.

vaahto

Charming Gloss Mousse T $ 22,41 vuonna Lojas Americanas

Charming Gloss Mousse T $ 22,41 vuonna Lojas Americanas

Muutetaan muotovaahto $ +27,22 Walmart

Muutetaan muotovaahto $ +27,22 Walmart

toiminto: mousse muotoilee hiukset muotoilua, auttaa kesyttää johdot aika tehdä harjalla tai kiharrin. Tuotteessa on myös auttaa antamaan tilavuuteen sekä niille, jotka haluavat tehdä kampauksen ja niille, jotka haluavat asettaa kiharat.

Lue myös: 10 Secrets of kampaajat saada hiukset aina terve

Miten käyttää: Tämä kosmeettinen tulisi käyttää, kun hiukset on märkä. Määrittelemään kiharat, hakea ja sitten vaivaa hiukset kädet ja anna sen kuivua luonnollisesti tai kuivaa hajotin. Auttaa volyymin, käytä sitä ennen harjan soveltaen keskellä hiukset vinkkejä.

geeli

vahva ote geeli Rock Your Hair R $ 54 Biovea

vahva ote geeli Rock Your Hair R $ 54 Biovea

kohtalaista vahvistamisesta Gel Keune R $ 129,63 vuonna sepha

kohtalaista vahvistamisesta Gel Keune R $ 129,63 vuonna Sepha

toiminto: yksi perinteisen viimeistelijät, geeli vastaa asettaa kampaus ja anna hiukset paikallaan. "Geeli on yksi vanhimmista tuotteista, ja tänään, voit hyödyntää sitä lukuisia kampaus malleista alkaen tiukkapipoinen kaikki siistiä takaisin malliin puolella tehdä mohawk, märillä vaikutus, tai kuiva ", sanoi Regina. On olemassa useita erilaisia ​​geelituotteet voi olla kiinni oleva, keskitaso tai matala.

Miten käyttää: kun hiukset on puhdas, asetus geelin paranee. Levitä tuote käden ulottuvilla ja levitetään molemmat kädet tasaisesti jakaa johdot. Karvojen tulisi silti olla kostea parempaan tuotteen vaikutusta. Levittämisen jälkeen tuote hiuksista, mallissa pysyä haluamallasi tavalla. Muistuttaa, että geeli on karkea viimeistely ja kuivauksen jälkeen hiukset ei muokattavaa.

spray Fixer

Järjestelijä Spray Schwarzkopf Osis R $ 99,45 hiusten Showcase

Järjestelijä Spray Schwarzkopf Osis R $ 99,45 hiusten Showcase

Spray Fixer Bien R $ +55,90 Kauneudenhoitoalan Web

Spray Fixer Bien R $ +55,90 Kauneudenhoitoalan Web

toiminto: fiksatiivi spray on ihanteellinen pitää yrityksen ja siisti kampauksen pitkään. Myös asettelualueella: kevyt, keskikokoinen ja vahva. "Mitä vahvempi, sitä vaikeampi on hiukset ja kiinteämmät tulee kampauksen," sanoo Regina. Jos sinulla on hienot hiukset, voit valita yhden kolmesta kiinnityspisteitä. Niille, jotka ovat paksummat hiukset, ihanteellinen on antaa etusija keskipitkällä tai vahva kiinnikkeitä. Jos kampauksen vapautetaan, kärki on mieluummin kevyempi kiinnittimet. Voit myös käyttää hiuslakkaa poistaa sähköisyyttä ja jättää hiukset paksumpi. Useimmat kiinnikkeitä ei vahingoita johtoja.

Miten käyttää: Toisin kuin geeli, kiinnitin spray olisi sovellettava kuiviin hiuksiin. Tapa käyttää riippuu halutusta vaikutuksesta. Korjata kampaus ja poistaa sähköisyyttä, se on parasta soveltaa sitä, kun kampauksen on valmis. Kammalla antaa lopullista viimeistelyä tarvittaessa. Mitä kiinnittämiseksi curling rautaa tai silitysrauta, voit joko käyttää sitä ennen ja sen jälkeen työkaluilla. Levitä ennen, tuloksena on enemmän täyteläinen hiukset. Ainoa vihje on odottaa spray kuivaa hiukset ennen silitysraudan tai kiharrin. Jos käytät hiuslakkaa juuri loppuun lämpökiharrin tai silitysrauta ja haluavat luonnollisena, suosia kevyempiä kiinnikkeiden ja suihkuta vain pieni määrä hiuksia.

Lue myös: 20 kosmetiikkatuotteet kokeilla ainakin kerran elämässä

tilavuus spray

Spray Volume Viscaya R $ +21,49 vuonna Onofre

Spray Volume Viscaya R $ +21,49 vuonna Onofre

Volume hiuslakka Basic for $ +21,91 sukellusvene

Volume hiuslakka Basic for $ +21,91 sukellusvene

toiminto: sekä nimensä volyymi spray tarkoituksena on antaa tilavuus hiuksia. "Tulos riippuu hiusten rakenne, mutta voit saada valoa äänenvoimakkuus aallon", kertoo Regina. Mukaan Rhafael volyymi spray voi auttaa pienimmätkin hiukset pysyä vaikutus "Brigitte Bardot". Tuote myös lisää tilavuuden juuressa varten kampaus ja Messier vaikutus kiharrin, ja jättää hiukset paksumpi.

Miten käyttää: ihanteellinen määrä spray levitetään vielä märkä hiukset. Spray tuotteen koko hiukset, jos haluttu vaikutus on laaja hiukset tyvestä kärkeen. Sillä vain tilaa vieviä juuret, sovelletaan ainoastaan ​​hiusjuuressa. Niin kuin kuivaa johdot myös häiritä tuloksen. Jos haluat yhden hiukset volyymi, mutta luonnon ja sotkuinen vaikutus, anna sen kuivua luonnollisesti. Jos tarkoitus on luoda hiukset määrästä, mutta kurinalaista, tee siveltimellä. Saat runsas aallot, viimeistele kampauksen kanssa kiharrin.

Kiiltosuihke

Spray Inoar Kirkkaus R $ +28,45 vuonna Netfarma

Spray Inoar Kirkkaus R $ +28,45 vuonna Netfarma

Spray Biosilk Shine on $ 33 Blur kosmetiikka

Spray Biosilk Shine on $ 33 Blur kosmetiikka

toiminto: paistaa spray on silikoniruiske käytetään ottamaan hiukset opasiteetti on määritelty Regina. Se voi olla käyttämällä sekä niille, joilla hiukset tylsä, koska palauttaa hiusten kiiltoa kiinnityksen jälkeen spray käytön. Kiiltosuihke myös suojaa kosteudelta, estää hiusten saada pörröisyyttä koko päivän. Tuotteen lisäksi ravitsee, kosteuttaa, kuria, poistaa hajut ja tuo pehmeyttä hiuksiin.

Miten käyttää: ruiskutuksesta päätyttyä kampaus, se on harjalla, curling rauta tai jotain monimutkaisempia. Juju on välttää soveltamalla juuressa niin hiukset ei tartu rasvaisuutta. Toinen kärki ei ole liikaa määrän tuotetta, koska sen sijaan, että jättää hiukset kiiltävät, se saa öljyinen.

suola spray

Suolaliuosta Spray Tresemmé R $ 19,50 Ricardon Eletro

Suolaliuosta Spray Tresemmé R $ 19,50 Ricardon Eletro

Suolaliuos Spray K. Pro US $ 42.82 kauden aikana kosmetiikka

Suolaliuos Spray K. Pro US $ 42.82 kauden aikana kosmetiikka

toiminto: niille, jotka haluavat näkökohta, että merivesi jättää hiukset, suola spray on tuote puuttuu. "Suola spray on uusin tyyli, siinä säädetään, että näyttää, kun hiukset tulee ulos merelle ja kuiva, on eräänlainen kuiva öljyt, tyylitelty löysä johdot" määrittelee Rhafael. Regina, suola spray on myös tarkoitus kerroit paksuin hiukset, jolloin volyymi hiukset. "Hiukset voitto riisuttu aaltoja, kuin jos hän olisi jättänyt rannalle, se mahdollistaa yksityiskohtaisen kuva- ja riisuttu samalla," painottaa kampaaja.

Lue myös: 8 sähköinen kihartimet tehdä kampaus

Miten käyttää: On kaksi tapaa käyttää suolaliuosta spray. Voit käyttää sitä ennen kuivausta hiukset, se auttaa kuivua johdot enemmän karkoitetut, aaltojen ja näkökohta, joka tuli ulos merelle. Levitä tuote hiuksista ja vaivaa johdot saada koostumus. Toinen vaihtoehto on käyttää spray jälkeen kuivat hiukset. Antaa vaikutelman riisuttu tässä tapauksessa sinun täytyy tehdä kiharrin.

voide

Voide Salon Line $ 15,77 klo hajuvesi Seiki

Voide Salon Line $ 15,77 klo hajuvesi Seiki

Alfaparf voide R $ 68,90 vuonna Dadama

Alfaparf voide R $ 68,90 vuonna Dadama

toiminto: voide on aivan samanlainen kuin geeli varten, kuitenkin, se on, että niiden ero ei jätä hiukset märkä ulkonäkö. Rhafael kertoo, että voide on hyytelömäinen johdonmukaisuus ja ei ole vahvistettu, kun geeli. "Voiteet ovat kermainen, tahmeaa ja niillä on paremmat kiinnittäminen tarkempaa kammattu", selittää Regina.

Miten käyttää: soveltaminen tämä tuote on yksinkertainen, vain levittää voidetta puolelta hiukset, jonka haluat mallintaa, muistaen niiden liitospiirteen tarkkaan kampaus kuten nukka. Kuten voide on sen öljykoostumus, se on erittäin tärkeää pestä johdot poistaa hiusten tuote käytön jälkeen.

vaha

Gastby vaha R $ 29.90 Men's Market

Gastby vaha R $ 29.90 miesten Market

Keune vaha R $ +68,90 vuonna Magazine Luiza

Keune vaha R $ +68,90 vuonna Magazine Luiza

toiminto: vaha voidaan verrata, on niiden järjestys voiteella. Varten Rhafael, ero näiden kahden välillä on aste kiinnittäminen. "Vahat ovat kuivempia ja kiinteämmät", sanoo kampaaja. Vahat olisi käytettävä annettava perinteistä viimeistely tyyli, kuten opetetaan Regina. "Ne on helppo soveltaa lyhyet hiukset, muuttaa hänen kampauksen koko päivän. Vahat ovat sopivimpia käytettäväksi päivittäin, koska niillä on kevyempi rakenne ilman öljyä eikä kovetu hiukset ", sanoo kampaaja.

Miten käyttää: sovelletaan tuote hiusten ja muoto, kuten halutaan. Olemalla joustava ja jättää hiukset kova, voit koko päivän, mennä muuttumassa kampaus.

Lue myös: Miten BaByliss: oppia askel askeleelta kärjet kampaajat

jauhe texturizer

Schwarzkopf Osis Pöly Texturizer R $ 189,90 Web Kauneus

Schwarzkopf Osis Pöly Texturizer R $ 189,90 Web Kauneus

Jauhe Texturizer batisti R $ 51,90 vuonna Netfarma

Jauhe Texturizer batisti R $ 51,90 vuonna Netfarma

toiminto: toinen tuote, joka auttaa paksuuntua ja antaa tilavuus karva on teksturointivai- jauhetta. Ihanteellinen volyymi- juuresta, luoden koko laaja hiukset tai kampauksen vain massiivisilla juuri. "Jauhe on loistava lisätä äänenvoimakkuutta juureen hiukset ja myös auttaa meitä kampaus, joilla on hyvin sileä ja ilman tilavuutta hiukset, koska se ilmentää johdot jäisi vain paksummalla tekstuuri" opettaa Regina. Teksturointi jauhe voidaan käyttää myös ne, joilla on lyhyet hiukset, auttaa tyyli sitä Rhafael yksityiskohtia.

Miten käyttää: pintakuviointilaitteen jauhe olisi käytettävä puhdas ja kuiva hiukset. Levitä juureen, tahnaa Luo taltio. Vaikka suurin osa virka olla valkoinen, se ei ole ilmeistä, että hiukset. Tuote lähtee lanka hieman kova ja tulee ulos pesussa.

Aktivaattori kiharat

Kiharat Activator Redken R $ +59,90 vuonna Cosmelticos

Kiharat Activator Redken R $ +59,90 vuonna Cosmelticos

Kiharat Activator Salon Line R $ 8.99 in Araujo Apteekki

Kiharat Activator Salon Line R $ 8.99 in Araujo Apteekki

toiminto: niille, jotka haluavat pitää hiukset tiukka kiharat, kiharat aktivaattori on välttämätön viimeistelijä. "Ehdotus aktivaattori kiharat on muodostaa ja elvyttää kiharat, poistaa sähköisyyttä ja äänenvoimakkuutta," kertoo Regina. Tämä tuote on erityinen naisille, joilla on jo yksi hiukset ainakin aaltoileva. Niille, jotka haluavat luoda kiharat ja antaa volyymin tasainen hiukset, sopivin tuote on suolasumukestävyyden.

Miten käyttää: soveltaa aktivaattori kiharat hiukset vielä märkä. On tärkeää, että tuote on levinnyt koko hiukset. Mene vaivaamista säikeet jotta kiharat alkaa asettaa. Kuivata hiuksesi, sopivin tapa kiharat pidetään on käyttää diffuusorin.

Leave-in

Leave-in eh! R $ 8,09 vuonna Lojas Americanas

Leave-in eh! R $ 8,09 vuonna Lojas Americanas

Jätä-Mo Professional $ +39,51 sukellusvene

Jätä-Mo Professional $ +39,51 sukellusvene

toiminto: loman-in on useita tarkoituksia, mutta tärkein on hyödyntää silkkinen hiukset ja apua ajoissa untangle. Muut tuote tavoitteina on vähentää pörröisyyttä ja jättää hiukset vähemmän tilaa vieviä. Se toimii kermasta ilman huuhtelua ja palvelee auttaa määrittelemään hiukset muotoja.

Miten käyttää: perusteellisen pesun jälkeen hiukset, sovelletaan jätettävänä pituuden yli ja välttää menee juuren läheltä. Tärkeä havainto kampaaja Regina, on, että useimmat jätettävää ei termoativa suojelua ja siksi olisi vältettävä kuivausrumpu levittämisen jälkeen tai käyttää joitakin termoativo tuote täydentää.

seerumi

seerumin L'Oréal por R$15,99 na Netfarma

Seerumin L'Oréal R $ 15.99 vuonna Netfarma

Seerumin John Frieda R $ 104,42 vuonna Apteekki Onofre

Seerumin John Frieda R $ 104,42 vuonna Apteekki Onofre

toiminto: Seerumi otetaan talteen viimeistelylaite ja uudelleenjäsentelee langanpäät. "Tuote auttaa palauttamaan hiuskuitua ja sinetöidä lanka vaaka, jolloin ne vähemmän hauraita ja vähentää sähköisyyttä", sanoo Regina. Mukaan Rhafael seerumin myös auttaa antamaan tilapäistä tunteen pehmeyttä hiuksiin. "Kuitenkin käyttää seerumin ei vapauta hiukset hoidot," vahvistaa kampaaja.

Miten käyttää: työskennellä tehokkaasti seerumissa tulisi käyttää jo puhdas ja kuivat hiukset. "Älä levitä seerumia juuresta, se jättää raskas ilmettä" opettaa Regina. Levitä hieman tuotteen kädessä, levite ja pyyhi hiukset keskitytään pääasiassa vinkkejä. Ihannetapauksessa käyttää sitä milloin tahansa sen jälkeen, kun harjalla tai kiharrin.

silikoni

Phytogen silikoni R $ 22 Beauty Aki

Phytogen silikoni R $ 22 Beauty Aki

Kerasilk silikoni $ 9 Walmart

Kerasilk silikoni $ 9 Walmart

toiminto: Pii on hyvin samanlainen toiminto kuin seerumin. "Kosmeettiset auttaa harjalla maaliin, ottaen kammottava, antaa hiuksille kiiltoa ja peittää niiden split päättyy", sanoo Regina. Lisäksi korjauksen funktio, silikoni voidaan myös käyttää helpottamaan harjaamalla. Koska termoativo, se suojaa johdot ja auttaa antaa kirkkain hiukset.

Miten käyttää: sekä seerumi, silikoni käytetään useimmissa tapauksissa, kun harja silitysrauta tai kiharrin korjata johdot. Regina viittaa siihen, että sitä käytetään vain muutama tippa ei anna hiuksia raskaan. Kuitenkin, se voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin, niin että niiden lämpö-aktiivisia ominaisuuksia käytetään.

öljy

Wella öljyä US $ 45,90 Web Kauneus

Wella öljyä US $ 45,90 Web Kauneus

L öljy'Oréal por R$29,90 na Dafiri

Öljyn L'Oréal R $ 29.90 Dafiti

toiminto: sekä seerumin ja silikoniöljyt kapillaarit voidaan myös käyttää terminaattoreita. "Nyt markkinoilla on erittäin laaja valikoima öljyjä, joita voidaan käyttää viimeistelijät ja sen tarkoituksena on antaa kiiltoa, pehmeyttä ja toimii suojakalvo johdot", kertoo kampaaja Regina. Öljyt auttavat myös poistamaan pörröisyyttä, tiiviste split päättyy ja tuoda lisää nesteytystä mistään hiukset.

Miten käyttää: voit käyttää öljyä ennen harjan, silitysrauta tai kiharrin, suojaamaan vihjeitä. Toisin kuin silikoni, se ei ole lämpö- aktiivisia ominaisuuksia, ja siksi kannattaa käyttää toisen tuotteen tähän tarkoitukseen. Toinen vaihtoehto on käyttää sitä kuiviin hiuksiin, sovelletaan pieni määrä koko vaijerin, aina välttää siirtää hiusjuuressa.

5 videota kauniita kampauksia kanssa viimeistelijät

Jättää mitään kauniimpaa ja Salon viimeistely kampauksen on tärkeää käyttää viimeistelijää. On määritellä kiharat tai parempi turvata Super kampauksen kehittää, The viimeistelijät ovat välttämättömiä. Tiedättehän ja tietää, mitä tuloksia viimeistelijät, jälkeen joitakin videoita, jotka osoittavat, miten näitä tuotteita.

1. vuosikerta aalto suolaliuoksella spray

Suolaliuos spray auttaa antaa tilavuus ja aseta aallot. Kun käytetään kiharrin, se luo visuaalisen riisuttu The Beachy tyyli. Tässä videossa vlogueira Ella Diniz opit anna hiukset vintage aalto ja käyttää suolaliuosta spray loppuun, rakenne ja viimeistely hiukset.

2. Kaksi kampaus hiuslakkaa ja jauhe teksturointiaineena

Yhdistelmä hiuslakka ja jauhe teksturointia on hyvä lisätä tilavuus juuresta ja tehdä kampaus kookkaita hangata. Tässä videossa Vic Ceridono, The Beauté Day blogi opettaa miten tehdä kaksi kampaus. Ensimmäinen on hyvin liimattu päähän ja tarvitsee paljon vahvistamisesta spray tehdä hiukset linja. Toisessa, se luo kampauksen tilavuus päälle pään jauhe- teksturointia ja vahvistamisesta spray viimeistellä kampauksen.

3. Viimeistely kiharat hiukset mousse ja jätä-in

Kaksi tuotetta ovat liittolaisia ​​tukka mousse ja jätä-in. Molemmat auttavat jotta nippu ja jättää hiukset enemmän sammutettua. Vuonna video, Mariana Villanova opettaa miten käyttää molempia tuotteita määritellä kiharat ja antaa tilavuus hiuksia.

4. Voide kippurassa ja tilavuus hiukset

Voide on yleisesti käytetty turvata ja järjestää hiukset haluamallasi tavalla, joten sitä voidaan käyttää luomaan uusia kuvioita johtoja. Video, Dani Nogueira antaa askel askeleelta luoda karva enemmän tilavuus ja aaltoileva ilman kiharrin. Tätä varten se soveltaa voidetta hiusten ympärille ja rypistäminen viimeistellä se ja luoda uusi rakenne.

5. Moderni Koksi kiinnikkeillä spray

Mille tahansa kampauksen, kiinnitys spray on olennaisen tärkeää. Yksinkertaisesta kiharrin, vaikeimpiakin kampaus, kiinnitys spray on tarpeen jättää johdot paikoilleen ja varmistetaan, että kampauksen kestää paljon kauemmin. Vlogueira on Laque ja riisi jauhe näyttää kuinka valmistaa nykyaikainen koksin ja käyttää kiinnitys spray lopeta kampauksen.

Viimeistelijät ovat välttämättömiä tuotteita niille, jotka haluavat pitää kauniit hiukset, terve ja enemmän määritelmää. Kullakin on tarkoitus ja siksi on tärkeää tietää niitä ja tietää niiden mahdollinen. On antaa äänenvoimakkuutta tai jättämään langattomaan karkeutta, on tarkoituksenmukainen viimeistelijä hiustyypeille ja halutun tuloksen.