Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Oletko ollut ruokakauppaan ja tajusi olet unohtanut ostaa jotain, että tarvitaan ainoastaan ​​silloin kun hän oli tullut kotiin? Kun teet ostoksia, perustuu muisti ei aina riitä. Loppujen lopuksi supermarketit ovat täynnä värikkäitä pakkauksen, joka voi toimia voimakas häiriötekijöitä.

Jopa täydempi henkilö Tarkennus voidaan hajamielinen, vain löytää, kun purkaminen ostos, unohdit poimia paketti suolaa, wc paperirullan, jauhettu saippua laatikko.

Koonnut luettelon ja mene supermarket kaiken mitä tarvitset pani tekee yhteistyötä paljon prosessiin. Niin, se on vaikeampaa unohda ostaa joitakin tarpeellisia kohde, sinulla ei ole ikävä yllätys huomata, ettei jotain, kun olemme kotona ja välttää uusi käynti markkinoille. Se on myös kannustaa käyttämään vähemmän: luettelon kanssa, tiedät mitä todella tarvitset eikä enää houkutusta ostaa muita tuotteita.

"Päivittäistavarakaupan luetteloa on järjestetään ostohetkellä, se auttaa muistamaan mitään, ei kerätä ruokaa ja menettää niitä, koska viimeinen käyttöpäivä, hallita turhaa kulutusta pulssien, ja varmistaa talous ja tyytyväisyys "sanoo henkilökohtainen järjestäjä Helo Henne.

Vaikka shoppailu on suhteellisen yksinkertainen ja arkipäiväinen toimintaa, hallitsemaan ja jäsentämään mitä se tekee listassa on suuri ero, ja voi optimoida tehtävän, joten säästät aikaa ja rahaa. Lisäksi luettelot ovat myös suuria tapoja tehdä selväksi heidän tarpeisiinsa tapauksissa, joissa hankinnat tehdään joku muu.

Lue myös: Fair: saat parhaan ruoan ja hinnat oikeaan aikaan

5 vinkkejä tehdä tehokasta ostoslista

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Ei ole vain ihanteellinen tapa tehdä tehokas ostoslista. Loppujen lopuksi se on tarpeen mukauttaa luetteloa tarpeitasi ja siitä, kuinka usein on tapana mennä supermarketista. Silti on muutamia vihjeitä voi edistää prosessia ja antaa aikaa enemmän käytännön ostoksia. Lähtö:

1. Tuo kirjallinen lista markkinoille

Keskeisin kärki saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta ei aina. Unohda ottaa luettelossa ostohetkellä on yleistä ja luottaa muistiin ei välttämättä toimi yhtä hyvin. Ettei ole virhe, mieluummin kirjoittaa luetteloon suluissa helppo kuljettaa: yhden paperiarkkia, puhelin, pienet kannettavat. suuret kannettavat, tietokone ja taulun voi olla hyvin käytännöllinen tehdä luettelo kotona, mutta muista antaa versiota, joka voidaan kuljettaa mukanasi!

2. Onko lista valmiina käyttää pohjana

Tee lista kaikista asioista, joita käytät kotona ja aika mennä ruokakauppaan, tarkista, että lista kohteita on ostettu. Joten et vaarassa unohtaa kirjoittamaan jotain ja vielä kestää tarkistaa, mitä jo on, antaa määriä ja vanhentumispäivät.

3. Rakenna valikko ja rakentaa lista perustuu sen

"Ihmiset yleensä mennä supermarkettiin, kaikin ostoksen ja sitten ratsastamaan valikoista sen mukaan, mitä he ovat armário.Para et tuhlaa tuotetta, jolloin ne unohtuvat ruokakomero, kokeile päinvastainen. Kiinnitä koko valikko - aamiainen, lounas, päivällinen tai iltapala - sen mukaan, kuinka usein käydä ostoksilla ja sitten alkaa koota sen toimintaa näytä liitetyt valikosta "viittaa Helo.

4. Divide luokkiin

Jaa lista luokkiin on hyvä tapa laittaa ajatukset järjestykseen ja katso, mitä tarvitaan, ja helpottamaan tuotteiden sijainti supermarketissa. Voit erottaa mitä tarvitset: siivous, hygienia, vihanneksia, mausteita, lihaa, juoma, jääkaappi tai ruokakomero kohteita, jne

Lue myös: 26 Smart tapoja säästää keittiössä

5. Pidä päivitetty luettelo päivittäin

Ei unohda mitään kirjoittaa kaikki kerralla, pitää luetteloa usein päivityksiä on hyvä vaihtoehto. Jätä lista näkyvälle paikalle (kiinnitetään magneetilla jääkaapin, esimerkiksi) ja kirjoittaa tuotteesta aina ymmärtää, jokapäiväisessä, hän on asetettava uudelleen.

Ostoslistan valmiina käyttöön

On lista valmis käyttämään ostoksilla viitteenä helpottaa suuresti kirjoittamassa edellyttämistä tuotteiden ostamiseen ajasta. Ihanne on sisällyttää tähän luetteloon kaikki tuotteet, joita yleensä käytetään kotona ja että ostetaan säännöllisesti.

Kun luettelo valmis viittaus, on helpompi ja katso, mitä se pitää vaihtaa jokaisen matkan supermarket: vain muokata luetteloon tarvittavat määrät ja mitä pitäisi tai ei pitäisi ostettu päivänä.

Asennettaessa viiteluettelo, pitää mielessä, että jokainen talo on makuja, erilaisia ​​tapoja ja tarpeita - tuotteita lapsiperheelle on oltava erilainen kuin valintoja henkilö asuu yksin, esimerkiksi. Alla malli, jota voidaan käyttää pohjana luoda luetteloon ja joka voidaan järjestää uudelleen mukaan, mikä on olennaista kotiisi.

Ostoslista (viite)

On olemassa erilaisia ​​käytännön tapoja soveltaa viiteluettelo päivittäin. Yksi vaihtoehto on tulostaa useita kopioita ja muuttaa määriä kuhunkin hankintaan. Voit myös muokata listaa tietokoneen tarkistamisen jälkeen, mitä tarvitset ja tulostaa päivitetyt versiot joka lähtöön. Luetteloa voidaan käyttää myös pohjana päivittäiset päivitykset: pitää se jääkaappiin tai ruokakomero ovi, se on helppo tehdä muistiinpanoja, kun tuotteet ovat loppumassa.

5 virheet sinun tulisi välttää tehdessään luettelosta ja mennä markkinoille

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Vaikka valmis lista, joitakin varotoimia voidaan ryhtyä tehdä niistä entistä käytännöllisiä ja tehokkaita ruokaostoksilla. Tutustu vihjeitä siitä, mitä ei välttää herpaantuu:

1. Tee hyvin pitkä väli ostojen

Mitä pidempi ajanjakso välillä matkoja supermarketista, mitä useampia kohteita sinun täytyy ostaa kerralla. Harvakseltaan, lista on oltava suuri ja käsittää kaiken, mitä tarvitset, joka tekee eniten monimutkainen tehtävä. Joten jos sinulla on tilaa, aikataulu ostoksilla lyhyemmäksi ajaksi.

"Viikoittainen ostoksia istuttamisen helpottamiseksi kohteet, jotka puuttuvat, ja sinulla on enemmän tuoretuotteiden viikolla, eikä tuhlata ruokaa tai jätä unohdettu kaapissa. Ihanteellinen on mennä ruokakauppaan ainakin kaksi kertaa kuukaudessa, "suosittelee Helo.

2. Siirry supermarketista nälkäinen

Go ostoksia nälkä voi tulla kannustin kuluttaa enemmän. Impulssi, voit päätyä häiritseviä ja ostaa tuotteita, jotka eivät todellakaan tarvitse.

3. Vie lapset supermarket

Jos sinulla on lapsia ja on mahdollisuus ottaa niitä ruokakauppaan, tartu mahdollisuus. Paljon tuotteita on houkutteleva pieni, että voidaan täyttää pyyntöjä ja toiveita, aiheuttaa voit kotiin asiat ollut suunnitellut ostaa.

4. Tee lista tarkistamatta ruokakomero

Älä kotoaan ostoksille tarkistamatta miten sinun ruokakomero tai jääkaappi! Tällä vältetään tuotteiden ostaminen, jotka sinulla jo on, mahdollistaa visualisoinnin käytettävissä olevan tilan ja tekee huomaat erääntyneet tuotteita on vaihdettava.

5. Osta löysä

"Yksi virheistä on ostaa löysä tai ajaa ilman aikataulua, koska se lisää mahdollisuuksia ostaa turhia tuotteita", sanoo Helo. Joten välttää menossa markkinoille päiviä, jolloin ei täksi - mahdollisuudet päätyä viedä kotiin tuotteita, jotka eivät tarvitse ovat korkeampia näissä tilanteissa.

Jolla on hyvin valmisteltu ja järjestetty luettelo tarpeiden mukaan kotiisi, ostoksia supermarketissa on paljon käytännöllisempi! Sen lisäksi, että helppo tapa varmistaa, että kaikki tuotteet muistetaan, se on tapa seurata joka asettaa kärryn eikä ylitys tai tuhlata ruokaa. Nauti vinkkejä ja mukauttaa ne omaan arkeen!