Selvittämisessä etiketit vaatteita - Naiset vinkkejä

Ostaessaan uusi asu, vaihtoehtoja on monia, muotivirtaukset yhä vaikuttava, tarjouksia houkutella huomiota kuluttajille, jotka tulevat pysymään auki niin monia malleja, tyyppejä kudoksiin. Kuluttajat kuitenkin on kiinnitettävä enemmän huomiota toiseen label kuin mikä tuo hinta pala.

Sillä vaatteet pysyvät kaunis ja hyvin hoidettu, pese ne oikein ohjeiden etiketissä on välttämätöntä. Mutta voitte ymmärtää kaikki symbolit etiketit?

Useimmille ihmisille sen lisäksi, että lähes mahdotonta tulkita "palapelit" niiden sisältämät, on vaikea nähdä näiden hyvin pieniä painetut symbolit ja kirjaimia.

Ja silti, jotkut merkit eivät tarjoa kirjallisten selvitysten, vain salaperäinen symboleja.

Ja tuloksena on, että ilman ymmärrystä mitä ne ovat noin kukin näistä symboleista, monet ihmiset pesevät vaatteensa muutenkin ja päätyy vahingoittamatta kappaletta.

Jokainen pala pitäisi tuoda merkinnöissä tietoja, kuten yrityksen nimi tai tavaramerkki valmistajan, alkuperämaa tuotteen, tuotteen kokoonpano osuus kunkin kuidun asianmukaisesti merkitty, tuotteen koko, jos tuotu artikkelin nimi maahantuojan , CNPJ tehtaan tai maahantuoja ja hoitoa parempaa säilyttämistä ja riskejä.

Jotkut vaatteet toimivat vilpillisessä mielessä ja merkintöihin, että vaatteet ei voi pestä ikinä. Se on tapa tulla vapautuu vastuusta, jos asiakkaalla on ongelma, koska kadotessa tuotteen puutteen vuoksi tiedot merkinnöissä, asiakas voi selata PROCON ja sillä on oikeus korvaukseen.

ymmärrystä symboleja

Kuvauksessa hoidon merkeistä tulisi sisältää selityksiä viidestä perus- prosessien: pesu, valkaisu kloorilla, kuivaus, ja silitys- ja kemiallinen pesu.

Kun symbolit on merkitty X: llä, se on laiton menettely. Pesun määritetty numero on suurin lämpötila, jossa osa voidaan altistaa. Kun läsnä on pieni jälki alle symboli tarkoittaa, että on sopivasti sekoittaen ja vähentää tapauksessa kaksi riviä, hyvin alhainen sekoittaen. Koska jälkiä osoittaa, että tulisi käyttää standardi sekoittaen.

Kun pesu symboli tag mukana on piirustus käsi se on koska työkappaleen voidaan pestä käsin. Kolmio kirjaimilla "CI" osoittaa, että on sallittua käyttää kloorivalkaisuainetta.

Ennen kuin alat silittää, huomaa kuinka monta pistettä sisällä muotoiltu silitysrauta, joka osoittaa ihanteellisen lämpötilan. Tapauksessa pisteen, maksimilämpötila on 110 ° C, paksusuolen, 150C, ja kolme pistettä osoittaa, että lämpötila ei saa ylittää 200 ° C: ssa

Neliö ympyrän sisällä ilmaisee, että kuivaus voidaan tehdä vaatteiden kuivausrumpu. Kohta on alhainen lämpötila, paksusuolen, korotetussa lämpötilassa. Jos neliö on viivat, suositus on, että kappale on sijoitettu kuivua vaaka- tai pystysuunnassa. Jos useita rivejä pystysuoraan, vaatteet tulisi kuivua luonnollisesti.

Jos vaikka nämä selitykset on edelleen vaikea ymmärtää, mitä symbolit tarkoittavat tarroja, tarkista alla olevasta taulukosta.

Selvittämisessä etiketit vaatteita - Naiset vinkkejä