Selvitä, mitä on ihanteellinen altaan kodin - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Rannat ovat ihanteellisia vilvoitella vedessä ja aurinkoa, mutta niille, jotka eivät ole onni elää rannikolla, tämä vaihtoehto on käytettävissä vain lomilla tai pitkät viikonloput. Klubi tarjoaa myös hyvän ympäristön uinti, aurinkoa ja levätä.

Silti muutaman päivän meidän rentoutua kotona. Joten miksi ei ole koti-allas? Niinpä, lisäksi vapaa kotona, voit silti saada ystäviä kesällä.

On olemassa monia etuja, joiden altaan kotona. Sinulla on enemmän vapautta, ja enemmän irti perheen yhteistä aikaa.

Mutta kun valitaan malli ja rakentaa joitakin kohtia on otettava huomioon, kun rakennusmaan, määrä ihmisiä, jotka käyttävät allas, koko omaisuutesi (se sisältää mallin valinta?) ja mahdollisten tulevien vierailijoiden jotka tulevat, kun työ on valmis.

Mikä malli valita ja minne rakentaa?

Ihannetapauksessa maa on litteä, tilava ja aurinkoinen. Riittävän tilava malli, joka on valittu. Saadaksesi käsityksen tilan, jota käytetään vain ottaa mittaa altaan haluat rakentaa ja kerrotaan kahdella, lopputulos on tilaa, että tarvitaan rakentamiseen.

Ajatella myös korvaushisto- mallin huolto vuosien mittaan ja kestävyyttä valitsemaansa mallia.

Yleisin käytetty materiaali rakentamiseen uima-allas on teräsbetonia, mutta myös löytää altaat lasikuidun ja vinyyli.

Kun kyseessä on betoni-altaat, sinulla on enemmän vapautta ja voi tutkia mielikuvitustaan, koska koko ja muoto allas voidaan sovittaa kaikenlaisiin maastossa. Doing asianmukaista huoltoa, sinun tarvitsee vain tehdä korjauksia 15 vuoden käytön jälkeen. Kaikesta huolimatta sijoitusten arvo konkreettista allas päätyy kalliimpia kuin muun tyyppiset uima-altaat.

Lasikuitu altaat tuotetaan laajamittaisesti, joten niiden malleja asettavat valmistajille. Tämän toteuttaminen tyyppi on nopeampi ja investoinnin arvo on pienempi. Suurin ongelma on se, että sitä ei voida käyttää rakennuksissa ja alueilla vaikea saada. Asianmukaista huoltoa, allas voi kestää jopa 10 vuotta ilman korjaus.

Altaat valmistettu vinyyli on rakennettu "laatikko" sisällä kaivettu muuraus perusta, joka on päällystetty materiaalilla. Suurin ongelma on, että on vinyyli, vuoraus voidaan leikata teräviä esineitä. Rakenne on erittäin nopea ja arvio kestävyys on jopa 7 vuotta.

Olla ottamatta riskejä työhön, ota erikoistunut uima-altaissa neuvoo. Tai edes arkkitehti tekemään tiettyä tyyliä kotiin.

Valitsin malli ja sijainti allas, ja nyt?

Koska kysyntä uima-altaat on huomattavasti pienempi talvikuukausina, tarkoitus aloittaa työt tällä kertaa. Lisäksi saada suuremman alennuksen sekä materiaalien ja työn asennusta, tällä kaudella sää on kuivempaa ja vähemmän sadetta. Riski työnsä lopetettava, koska aika on pienempi. Kärsitkö vähemmän stressiä ja rakentaa oma uima-allas on valmis ajoissa.

Aina pitää mielessä, että mitä laajempi, sitä suurempi menoja sekä toteuttaa ja ylläpitää sitä seuraavina vuosina. Rakenna varoen ja suunnittelun olevan mitään yllätyksiä lopussa työtä.