Miten lopettaa muottiin - Naiset vinkkejä

Muotti on yksi roistoja, jotka näkyvät, koska kosteus ja aiheuttaa tuhoa talossa. Katsokaapa seinille huonetta, kylpyhuoneen laattojen ja jopa sisällä kaapit ja siellä se on. Sen lisäksi jättää ruma talo, hometta voi myös vahingoittaa terveyttä ja koko perheelle, joka johtaa yksinkertaisista päänsärkyä allergisten oireiden ja iho-ongelmia.

Ensimmäinen vihje siitä, miten lopettaa muottiin, ja myös helpoin, on avata kodin ikkunat. Siten ilma kiertää paremmin ympäristössä ja voit poistaa kosteuden, estää homeen moninkertaistuvat. Mutta muitakin temppuja poistaa muottiin, joka on melko helppo oppia, tarkistaa.

kaappeja

Paras tapa estää homeen kaappien tekee jatkuvaa puhdistusta. Käytä kosteaa liinaa, erityisesti kulmissa ja jätä ovet auki kuivumaan. Voit käyttää veden ja valkaisuainetta puhdistaa kaapit.

kylpyhuoneessa

Päätyä homeelta kylpyhuoneessa resepti on yksinkertainen. Kunkin litra vettä sekoitetaan 100 ml: aan valkaisuainetta ja siirtää tämä seos käyttämällä karkea sieni paikoissa, joissa on muotti.

Lisäksi kotiin parannuskeinoja on tuotteita supermarketeissa Strip muottiin, jotka yleensä tulevat pakkausten spray. Levitä tuote alueella se on muotissa, odota muutama minuutti ja käytä sientä poistamiseksi.

Toinen hyvä vihje siitä, miten estää homeen on maalata seinät ja kylpyhuoneen kattoon homeenes- maalilla. Ennen sen on tärkeää puhdista pinta käyttämällä misturinha valkaisuainetta, mutta ongelma palaa.