Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tuota kotiin saippuat ei ole vaikeaa, se on halpaa ja voi tuottaa voittoa - niin taloudellisesti ja terveyttä! Loppujen lopuksi suurin osa teollisuusmaiden saippuat saatavilla markkinoilla valmistetaan erilaisia ​​kemikaaleja, jotka voivat päätyä aiheuttaa allergioita ja muita haitallisia vaikutuksia ihoon.

"Tärkein etu on valvoa, mitä perheen ja asiakkaat käyttävät. Valitsevat luonnon kasviuutteita, kosteuttava öljyt ja voitelee, estää allergioiden ja aggressio kemikaalien aiheuttamat ", kertoo Lee Bottaro, artesaani työpajan Lue Bottaro, joka työskentelee tuotannossa saippuoita vuodesta 2007.

Lisäksi hyödyt ihoon käytön aiheuttamien luonnontuotteita, saippua kotona voi tuoda suurta taloudellista etua. Pienellä panostuksella, voit tehdä hyvä määrä baareja tai nestesaippuoiden, auttaa säästää tuotteiden ostaminen perheen.

Toinen houkutteleva vaihtoehto on myydä omaa valmistusta saippuat, tuottaa uusia taloudellisia hyötyjä. Vähemmän rahaa, voit olla korkeat tulot ja silti työskennellä yksin ja ilman kotoa! Kuka tykkää tehdä käsitöitä löytyy saippua loistava tilaisuus oman yrityksen.

Miten tehdä saippuaa askel askeleelta

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tee saippuat kotona on paljon yksinkertaisempi kuin se saattaa tuntua. Vaikka erityistä huolenpitoa ja huomiota suorittamisessa tarvittavat reseptit voidaan valmistaa käytännöllisyys ilman merkittäviä komplikaatioita.

Lue myös: 10 reseptejä kotitekoista saippuaa tehdä itse

Heidän saippuat ovat laatu, on tärkeää kiinnittää huomiota alkuperän kaikkien raaka-aineiden tuotannossa. "Olisi huolehdittava valinnassa ainekset ja valita laadun toimittajia. Ei aina alhaiseksi laadunvarmistus! Kaikki ainesosat on rekisteröitävä ANVISA, se on Käsityöläiskatu taatusti on kädessäsi hyvä raaka-aine ", neuvoo Lee Bottaro.

Alan ammattilainen myös varoittaa, että pesät liikaa alkoholia voi päätyä kuivumisen ihoa ja suosittelee käyttämään ainesosia kuten glycolic otteita kasveja, yrttejä ja kuivattuja kukkia, voitelee, öljyt, glyseriiniä, hunajaa ja sen johdannaiset.

Tutustu miten tehdä joidenkin saippuoiden:

Saippuat keholle

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

bar:

 • glyseriini emäs;
 • Manteliöljyä;
 • Kynsi jauhe;
 • tähtianista;
 • gray clay.

Sulata glyseriiniä emaloitu kattilassa, miedolla lämmöllä. Kun neste, lisätään muutama tippa manteliöljyä ja kaksi lusikkaa (kahvi) neilikka ja sekoita hyvin. Muodossa, laittaa seoksen. Lisää sitten jokaiseen forminha hieman anis ja gray clay. Sitten peitä se seokseen, jossa oli glyseriiniä. Anna ramekins kunnes saippua on kuivunut, ja unmold. [Video askel-askeleelta]

Lue myös: Miten tehdä käsitöitä ja myymään Internetissä

net:

 • 200 ml nestemäistä saippuaa emäs;
 • 800 ml: aan vettä;
 • 30 ml pohjimmiltaan oman;
 • Glykolihapon uute 10 ml;
 • kosmeettiset väriaineet;
 • Amfoteerinen.

Kulhoon, sekoita pohja nestesaippua vedellä, lisäämällä vettä hitaasti. Lisää seuraavaksi Pohjimmiltaan glykoli- uutetta ja väriaine. Lisää sitten amfoteerinen siihen kohtaan ja halutun tekstuurin. Sekoita koko prosessin ajan. Kun pääset kohtaan, anna seoksen hautua 24 tuntia ennen kuin laitat saippua pakkauksessa. [Video askel-askeleelta]

kuorinta:

 • 1 bar saippua hänen parempana;
 • vesi;
 • intohimo hedelmien siemenet.

Raasta saippuan kokonaisuudessaan. Kattilassa, lisää vettä, kunnes neste on yksi sormi yläpuolella raastettu saippua. Korkki purkki hyvin ja anna seoksen seistä kaksi päivää, kunnes saippua on täysin liuennut veteen. Jos näin ei ole, lisää vettä ja anna seistä toinen päivä.

Tämän jälkeen sinulla on jo nestemäinen saippua. Jotta se kuorinta, poista siemenet passiohedelmästä ja jauhaa niitä tehosekoittimessa. Lisää siemenet (pesty ja kuivattu!) Saippua ja sekoita hyvin. [Video askel-askeleelta]

Lue myös: 14 liiketoiminnan helppo yksitellen tekemään

Käsisaippuat

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

bar:

 • 1 kg glyseriiniä emästä;
 • 70 ml ydin;
 • 100 ml lauryyli-;
 • kosmeettiset väriaineet;
 • 50 ml kehäkukkauutosta.

Leikata glyseriini perustuu ja sulaa sen emaloitu potin. Jos kokonaan nettomääräisesti lisää pohjimmiltaan oman, lauryyli, kehäkukkaa ja muutama tippa väritys ja sekoita hyvin. Kaada seos muodot ja anna kuivua luonnollisesti tai pakastin. [Video askel-askeleelta]

net:

 • 1 raastettu saippuan;
 • 100 g glyseriiniä emäs;
 • kosmeettiset väriaineet;
 • Vesi.

Lisää noin 500 ml vettä raastettu saippua, valo lämmittää ja sekoita, kunnes saippua on liuennut täysin. Lisää sitten glyseriini pohja, väriainetta ja toinen 400 ml: lla vettä. Sekoita kunnes sulanut ja glyseriini ja homogeenisen seoksen muodostamiseksi. Anna seistä 24 tuntia. [Video askel-askeleelta]

Saippuat kasvoille

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

bar:

 • 3 tl kaneli;
 • 4 ruokalusikallista hunajaa;
 • 1 kasvojen saippuan.

Leikkaa saippua paloiksi ja sulaa. Lisää hunaja ja kaneli, sekoita hyvin muodostamiseksi tasaiseksi tahnaksi. Laita seos sellaisessa muodossa ja annetaan seistä, kunnes kakku baarissa. Voit nopeuttaa asettamalla se jääkaappiin. Resepti tuottaa saippuaa. [Video askel-askeleelta]

net:

 • kookos saippua;
 • avokadoöljy;
 • Manteliöljyä;
 • Geranium eteeriset öljyt;
 • hunaja;
 • Vesi.

Sulattamiseksi kookos saippua kunnes neste johdonmukaisuus. Lisää kaikki muut aineet ja sekoita hyvin kunnes se muodostaa homogeeninen seos. Laita lomakkeet, odota saippua kovettua ja unmold. Anna tuotteen seistä 24 tuntia. Sitten tankovälpän, lisää vettä kunnes se peittää raastettu saippualla ja anna seistä kannellisessa astiassa noin kaksi päivää, kunnes saippua on liuennut täysin. [Video askel-askeleelta]

kuorinta:

 • 1 rkl (keitto) ja kookoshiutaleita saippua;
 • 2 ruokalusikallista () sokeri;
 • Vettä tai suolaliuosta.

Sekoita kaikki ainekset ja kuorinta saippua on valmis! [Video askel-askeleelta]

12 reseptejä kotitekoisia käsintehtyjä saippuoita ja luonnollinen

glyseriini saippua yrteillä. Kuva: toisto / CamomilaRosa ja Rosemary

glyseriini saippua yrteillä. Kuva: toisto / CamomilaRosa ja Rosemary

Tutustu lisää reseptejä tehdä saippuaa kotona - likvidit, baari ja hankaa!

1. glyseriini saippua yrttejä: Tämä resepti on hyvin yksinkertainen ja luonnollinen, ei ota lauryyli- tai väriaineita. Siksi tarvitset vain glyseriiniä pohja, olemus ja yrtit valinta. Tuloksena on läpinäkyvä baari, yrttejä esiintyy sisällä saippuaa.

2. aknen saippua kehäkukka: Tässä resepti opit tekemään luonnon saippua suositeltavaa auttavat taistelussa mustapäät ja näppylöitä. Se kestää vain neljä ainesosia ja resepti tuottaa kaksi baaria, joka voidaan säilyttää enintään kuuden kuukauden ajan.

3. Rosemary Soap: tämä on saippuaa tehdään perus ydin rosmariini, kookosöljy ja oliiviöljy. Valmistamiseksi vaatii erityistä varovaisuutta, koska se sisältää lipeää ainesosana. Resepti tuottaa noin 16 yksikköä.

4. Orgaaninen saippua: Täältä löydät kaksi reseptejä käsintehtyjä ja orgaanisen saippuat, Hibiscus ja muita kaurahiutaleita. Päivä on käyttää orgaanista emästä valmistamiseksi; Jos ei löydy, tuote voidaan korvata glyseriini.

5. Saippua rauhoittava: tämä saippua tehdään perustuen porkkanoita, hunaja, propolis, ja lauryyli cornmeal. Tuloksena on saippuatankoja hyvin kellastumista ja se lupaa luonnollinen rauhoittava vaikutus.

6. kuorinta kosteuttava saippua: Tämän saippua tarvitset vain kosteuttava öljy, nestemäinen saippua ja sokeri. Valmiste on myös hyvin yksinkertainen, vain sekoittaa kolme ainesosia. Koska valmiste on käytäntö, voit tehdä seoksen aina käyttää tai suurempia määriä säästää (käytä potin kansi, tässä tapauksessa!).

7. kuorinta saippua kaurapuuroa ja hunajaa: luonnollisia ainesosia, tämä on kuorinta bar saippua. Ainekset sisältävät kaurahiutaleet, hunaja, tee-, glyseriiniä ja lauryyli.

8. Saippua kuorinta savi: Myös baari, tämä resepti vaatii muutaman ainesosia - glyseriiniä, rikin savea, hunajaa ja olemus. Merkintä on käyttää syväpuhdistava ihoon ja sitten soveltaa kosteusvoidetta.

9. kuorinta saippua kauraa: Tässä resepti tarvitset glyseriini saippua, kaurapuuro, vartaloöljy ja kosteusvoidetta. Tuloksena on baari saippuaa, että lisäksi kuorintaan, kosteuttavat ihoa. Glyseriiniä saippua voidaan korvata mehiläisvahaa.

10. fenkoli Nestemäinen saippua: vesi, kookos saippua, suola, sitruunan kuorta ja fenkoli ovat tarvittavat ainekset tämän nestesaippua resepti. Juju on antaa seoksen makaa potin suljettuna viikon ennen käyttöä.

11. Basic käsintehty saippua: Tämä on perus resepti tehdä käsintehtyjä bar saippua. Tämän perusteella voidaan mukauttaa ja lisätä ainesosia saavuttaa sellaista saippuaa haluat.

12. fenkoli Saippua: glyseriiniä pohja, olemus ja fenkolinsiemeniä ovat tärkeimmät ainekset tämän saippua resepti. Valmiste on yksinkertainen ja voit lisätä väriaineen väripalkilla.

saippuavirran muodossa hedelmää

Kuva: Disclosure

Kuva: Disclosure

Mielenkiintoinen vaihtoehto niille, jotka haluavat investoida uuden yrityksen tai sijoittaa käsitöitä keinona täydentää tuloja on luoda ja myynti käsintehtyjä saippuoita. Saippuat ovat tuotteita helppo tehdä, helppo myydä ja liikenteen, eikä tarvitse paljon aikaisempaa kokemusta tehdään.

Tässä mielessä valita eri muodoissa, luonnollisia ainesosia ja muita yksityiskohtia, jotka arvostavat tuote on olennaista. Siksi kannattaa panostaa hyvä kurssi valmistelemaan mutkattomasti tapa aloittaa tuotannon.

Lisätietoja kurssin käsintehty saippuatehtaassa

lialta hoito

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Käsiteltäessä saippua, käytettävät laitteet on yhtä tärkeää kuin ainesosia niin, että tulos on laadultaan. On tärkeää noudattaa muutamia sääntöjä välttää saastuminen tuotteen ja lopulta vaarantaa kaikki työsi.

Aluksi on todettava, materiaali pannut, kattilat ja kupit käytetään tuotannossa. Vältä rauta työkaluja, ruostumaton teräs, alumiini ja savea, ja katsella muovisiin että voi sulaa. Mieluummin ruukut ja silikoni kupit, kestävää muovia ja lasia. Kun pannut, suositus lukee Bottaro on aina käytössä akaatti - emaloidut kattilat - koska nämä eivät vapauta jätteen ja eivät reagoi ainesosia.

Myös huolehtia sulatusprosessissa! "Käytä sähköliesi. Vanha tekniikka sulan kaksinkertainen kattila voi saastuttaa tuotteen, höyry voi aiheuttaa kosteuden lopputulokseen", huomauttaa ammattilaiselle.

Valmistamiseksi ympäristöstä, jossa saippuat tuotettu myös tärkeää, jotta saadaan ovat hyvälaatuisia. Vaikka näin kotona, voit valmistaa nurkassa tarve turvallinen tuotanto, vain kestää jonkin huolta.

"Paikka on kevyt ja ilmava. Meillä on oltava puhdas tila, varattu vain käytännössä; materiaalinkäsittelyssä kertakäyttökäsineitä ja päähineet; salli lemmikkieläimiä samassa ympäristössä; huuhtele hyvin tuotteet ja huolehtia siitä, että varastossa on aina puhdas ja järjestyksessä. Ja välttää tekemästä tuotetta lähellä avoimet ikkunat, koska pöly voivat saastuttaa saippuaa "neuvoo Bottaro.

Jos resepti sisältää lipeän ainesosana, olla erityisen varovainen! Natronlipeä on vaarallinen ja syövyttäviä tuotetta, joka joutuessaan iholle voi aiheuttaa palovammoja. Tuolloin veden lisäyksestä, aina lisätä sooda veteen eikä koskaan päinvastoin. Käsittely, käyttö käsineet, suojalasit, maski ja pitkähihaista vaatteet on välttämätöntä.

Toinen tärkeä vihje, erityisesti niille, jotka haluavat myydä tuotettu saippua työskentelee tarroja. "Aina laittaa tarrat lopputuotteen, jossa tietoja käytetään ainesosia, viimeinen voimassaolopäivä ja puhelinyhteydessä ammattilainen", sanoi Bottaro. Professional viimeinen käyttöpäivä ehdotus on kuusi kuukautta.

Kanssa varotoimenpiteistä valmistuksessa saippuat vain tuo sinulle hyötyä. Huomaa vinkkejä, tutustu reseptejä ja laita kädet likainen!