6 yksinkertaisia ​​vinkkejä järjestämisestä vaatekaapit - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Järjestäytyneen vaatekaappi on unelma kymmenen kymmenestä naisesta. Enemmän liioiteltu, että pienet varattuun ministerivaliokunnan ei enää riitä ja ihanteellinen ratkaisu on myös panostaa kokonaisen kaapissa - oikealla ovet ja ovet, ja laatikot ja osastojen kaikenlaisia ​​vaatteita, kenkiä ja asusteita. Jos kuitenkin vielä onnistunut saamaan riittävästi tilaa tai rahaa investoida tällaisessa paikassa, muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä voi olla erittäin arvokas asianmukaisesta järjestämisestä heidän "roskaruokaa".

1 - hyvin järjestetty korkokengät

Tarvitset vain muutaman sälepohja ja kynnet. Asenna säleet kaapissa tai makuuhuoneen seinään, kuten hyllyt. Idea on yksinkertainen ja halpa - jos haluat enemmän kaunis ulkonäkö, vain maalata ripinhas tai edes kääri ne kudoksessa. Asentamisen jälkeen yksinkertaisesti roikkua kantapäät niitä, jotta hyppy ylläpitää painon kenkä.

2 - Vyöt, huivit ja kaulaliinat aina näkyvissä

Mitään pahempaa kuin tietää sinulla on oikeus lisävarusteen vastaamaan erityisesti tuotannon, mutta eivät tiedä, missä hän on. Välttää ongelman käyttämällä henkari ja jotkut Verhorenkaat - joita käytettiin vanhassa muoviverhoilla kylpyhuoneet ovat täydellisiä. Vain liittää rivi renkaita telineeseen ja tarvittaessa toinen rivi alapuolella ensin. Joten voit ripustaa kunkin hihnan, nenäliina tai kaulaliina eri renkaassa.

3 - Korit tunnistettu eri kohteille

Ostaa koripajukorit erikokoisia. Ne palvelevat järjestää erilaisia ​​esineitä - mistä kosmetiikkatuotteet sukat ja pyyhkeet, esimerkiksi. Vain merkitsevät jokaisen korin mukaan sisältöä ja sinun ei tarvitse heittää kaapin löytää mitä etsit.

4 - Grater järjestämiseen korvakorut

Se voi kuulostaa oudolta, mutta käyttäen vanha raastin on hyvä ratkaisu niille, jotka ovat monta paria korvakoruja ja eivät tiedä, miten pitää ne. Maalata erityisellä maalilla metallia ja voit käyttää kaikkia niitä pikku reiät jotain muuta tehdä päivällistä. Lisäksi teos tarjoaa ripauksen epätavallista sisustukseen.

5 - jäätelö kattilat laatikoissa

Kenen luulet jäätelömaljat toimivat vain pakata että iloksi ei voisi olla väärässä. Laatikoissa on vaatekaappi, jäätelöä kulhot käytetään erotin. Joten voit tallentaa sukat, alushousut ja bikinit samassa laatikon luomatta kaaosta.

6 - silkkiäismunalaatikot ovat sivutuotteet yleensä

Tällä hetkellä kaikki on sallittua nimissä käytännöllisyys. Renkaat, renkaat ja muut sivutuotteet ei tarvitse heittää kaapissa - ja kartonki munia, esimerkiksi, voi olla ratkaisu tähän kohteen tyyppi. Voit maalata tai pitää alkuperäisen. Erilaiset "osastolla" Näiden ruutuihin neulat, langat, neulat, napit ja kaikkea muuta mitä vartija, usein tietämättä Samasta syystä ne järjestetään paremmin jälkeen kananmunarasioille.

Jos sinulla on myös joitakin temppu järjestää vaatekaappi, jätä kommentti alle ja jakaa kärki.