24 maitoa vanukasta reseptejä niille, jotka haluavat pelata ihana makea - Naiset vinkkejä

Valokuva: Toista / Kitchen Lane

Kun se osuu halu syödä maukas jälkiruoka, etenkin lounaan jälkeen sunnuntaina, haluat jotain, joka on käytännöllinen ja samalla on ilo, eikö?

Ja kun se osuu joka ilahduttaa jotain hyvää "isoäiti ruokaa" tai "välipala jälkiruoka perheen", sinun kannattaa jotain erityistä, eikö?

Maito vanukas on täydellinen ratkaisu kaikkiin nämä toiveet ja hyvä tapa vaihdella versioon tehdyt maitotiivistettä.

Yksinkertainen, käytännön tehtävä, useita muunnelmia ja ihana maku, on mahdotonta saada väsynyt tähän iloksi!

Opi hämmästyttävä reseptejä monin tavoin tehdä kuuluisaa maito vanukasta, hämmästynyt helppous tämän makea, iloa ja kiitos ystävien ja perheen kanssa.

Myös seuraavasti: 10 maria-mooli vanukas reseptit vastustamaton jälkiruoka

perinteisiä reseptejä

Classic ei koskaan, ei se? Perinteiset reseptit ovat ihania ja siellä on useita muunnelmia voit haluat tehdä jotain hieman erilaista, mutta seuraavat resepti jo sukupolvien ajan.

24 maitoa vanukasta reseptejä niille, jotka haluavat pelata ihana makea - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / keittiö kaksi

1. tavallinen maito vanukas: Tämä on alkuperäinen resepti. Yksinkertainen ja helppo tehdä kuka tahansa, jopa ne, jotka eivät ole kovin tottunut ruoanlaittoon, ei ole mitään syytä olla testata.

2. Erittäin helppo maitoa vanukas: aika söpö ja squishy, ​​tämä vanukas on täydellinen niille, jotka harvoin keittiö, etenkin helppous valmistamiseksi.

3. Pudding lisinho maitoa: niille, jotka ovat vanukkaat tuuletin enemmän lisinhos ja kiinteä. Se on valmistettu vesihauteessa ja on erittäin nopea suorittaa.

4. Pudding vuotavat maitoa: fofíssimo sen hiilihapotettu versio, on viehättävä tiedoksiannettavat myöhään välipala tai post-lounas jälkiruoka.

Lue myös: 16 oliebol tulot lapsuuden maku

5. Pudding taloudellinen maitoa: niille, jotka haluavat herkullinen makea vähän rahaa, se tapahtuu ilman maitotiiviste. Herkullista ja edullinen!

6. Pudding supercremoso maito: maissitärkkelystä antaa kosketuksen erittäin mielenkiintoinen tämän reseptin, jättäen sitä enemmän kermainen kuin normaalisti. Tarpeeksi sulaa suussa!

7. Pudding Mummon maito: "re Pudding ikävä isoäitisi? Tällä resepti voit parantaa tätä puutetta milloin haluat! Herkullinen ja hyvin kodikas, perinteinen maku.

8. Täydellinen maito vanukas: ensin teet vanukasta? Joten tämä on resepti, joka auttaa sinua ole tehnyt mitään vaiheessa.

9. Maito vanukas vanilja touch: Vaalea resepti ilman maitotiivistettä ja herkullinen ripaus vaniljaa. Tuloksena on erittäin kermainen vanukas ja charmia enemmän.

Lue myös: 10 vanukas reseptit Romeo ja Julia faneille tämä täydellinen yhdistelmä

10. Pudding ja vanilja maitoa: versio vanilja ja tiivistetyn maidon, on hyvä jopa, että herkullinen resepti isoäiti että me rakastamme niin paljon!

11. Pudding maitoa crème caramel: tehty crème karamelli, vie kermaa ja sen mieto maku voidaan liittää muita makeisia.

eri vanukkaat

Onko vaihdella jonkin verran, ja myös joitakin erilaisia ​​reseptejä yllättää perheen ja ystävien? Sitten tarkistaa näitä uskomattomia ideoita ja uskaltavat herättää huomiota käynneistä!

24 maitoa vanukasta reseptejä niille, jotka haluavat pelata ihana makea - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / keittiö kaksi

12. vanukas lusikka maitoa: pieninä annoksina, sopii osapuolille ja vierailuja, palvella annospakkaukset.

13. ei uunia maitoa vanukas: tehty liivate, ei tarvitse mennä uunissa, pitää maun ja rakenteen normaalin maidon vanukasta.

Lue myös: 17 maniokki kakku reseptit lapsuuden maku

14. vanukas jääkaapin maitoa: tämä resepti mitään ei tule tulipalo, paitsi siirappi. Se on herkullinen ja hämmästyttävä.

15. Maito vanukas makea maito ja suola kukka: sensaatiomainen yhdistelmä makeaa maitoa, puuro ja suolaa kukka, jolla on myös rapea kerros suussa sulavat!

16. Maito vanukas paahdettua kaki: yllättävä yhdistelmä, kaki sekoitetaan siirapin luo ainutlaatuisen ja hämmästyttävä maku! Arvoinen testaus!

17. Pudding kevytmaitoa: niille ruokavalioon, mutta eivät halua lopettaa syömisen herkullinen jälkiruoka, versio sisältää vähemmän rasvaa sopii sinulle.

Vanukas maitojauhetta

Ainutlaatuinen maku maitojauhetta voidaan käyttää myös antamaan erityisen tchan niiden maito vanukas resepti. Ihmettelevät, miten saada se toimimaan ja pitää tekstuuria tämän herkullinen jälkiruoka? Katso näitä uskomattomia reseptejä!

24 maitoa vanukasta reseptejä niille, jotka haluavat pelata ihana makea - Naiset vinkkejä

Valokuva: Toista / I Could Kill jälkiruoaksi

18. maito vanukasta yksinkertaisessa jauheena: tehty normaali maito ja maitojauhe ylös, voittaa sydämet intohimoinen helppo jälkiruoka tehdä ja syödä.

19. Maito vanukas jauhe helppo: tässä tapauksessa maitojauhe korvike maitotiiviste ja on erittäin yksinkertainen ja nopea resepti voidaan valmistaa. Virhettä!

20. Maito vanukas jauhetta lisinho: käytä säännöllisesti maitoa tai maitotiiviste. On lisinho, täydellinen niille, jotka pitävät tätä tekstuurin makea.

21. maitojauhe vanukas vanilja: Tämä resepti vaatii maissitärkkelystä lähteä vanukas vieläkin kermainen ja vanilja antaa sille hieman tähän ainutlaatuiseen versiossa maku!

22. maitojauhe vanukas nutella: klassinen yhdistelmä maitojauhetta nutella saavuttaa vanukas resepti, jättäen jumalallinen. Tässä tapauksessa, se on seos, jossa on nutella, joka kääntää jälkiruoka häntää.

23. vanukas mikroaaltouuni maitoa nutella: hyvin käytännöllinen, tämä vanukas tehdään mikroaaltouuni ja valmiina 15 minuuttia (ennen jäädyttämistä). Silti ganache nutella katteeksi. Hmmmm!

24. maitojauhe vanukas vähemmän kaloreita: niille ruokavalion ja supistaa kaloreita, tämä vaihtoehto on sensaatiomainen. Lisäksi voidaan sovittaa ruokavalio versioon, täydellinen niille, joilla sellaisen sokerin.

Enää halua juosta keittiöön ja valmistaa näitä herkullisia reseptejä, eikö? Nauti ja jakaa ystävien kanssa tätä viestiä, että kaikilla on tämä resepti hihassaan!