Kuori maissi: 16 reseptejä (sinun täytyy yrittää)

Kuva: iStock

Maissi on monipuolinen ainesosa keittiössä, se voi kuluttaa puhdasta - keitettyjä tai paahdetut - tai jopa molempia reseptejä käytetään suolaisia ​​ruokia kuin makeat ruoat.

Lisäksi se on terveellistä ruokaa, hyvin ravitsevaa ja sen kulutus auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta.

Helppo ja maukas tapa käyttää sitä on valmistuksessa voiteita tai maissi liemi, jota voidaan syödä puhdasta pääruokana tai säestys välipaloja ja aterioita.

Tarkistaa joitakin erilaisia ​​reseptejä, yksinkertaisista ja klassisesta monimutkaisempiin, vinkkejä myös niille, jotka ovat jonkinlainen ruokaa rajoitus ja iloksi kuori maissi täynnä makua ja kermaisuus.

yksinkertaisia ​​reseptejä

Kuori maissi: 16 reseptejä (sinun täytyy yrittää)

Kuva: iStock

1. Cream perus maissi: kermainen, jossa on paljon makua resepti, varsinkin kun erilaisia ​​mausteita. Ihanteellinen niille, jotka haluavat kevyempi illallisen ja facinho valmistautua.

Lue myös: maissi kakku 27 herkullisia reseptejä maun perheeseen

2. Helppo Corn Cream: yksinkertainen ja nopea tehdä, paina vain tehosekoitin ja tuovat lämpöä kunnes paksuuntuu. ei anna sinun kokeilla?

3. maissi kerma smetanaa: Tämä julkaisu on valmiste hieman monimutkaisia ​​ja aikaa vievää, mutta tulos on sen arvoinen. Lisäksi hämmästyttävä rakenne, tämä voide joka jopa koko maissinjyväytiminä loppuun kokemusta tämän lautasen.

4. Corn Cream vapt vupt: erittäin helppo ja nopea tehdä, tämä resepti vie erityinen maku purjo ja persilja. Myös kerma tarjoillaan pippurisen pekonia, joka antaa erilaisen tuntuman lautasen.

5. Maissi kerma kasvisliemi: helppo tehdä, tämä maissi kermaa voidaan tarjoilla lisäkkeenä tai pääruoka leipää ja paahtoleipää. Kasvis liemi antaa että erityistä väriä ja makua ja jauhot liuotetaan veteen uskomatonta täyteläisyys!

6. Grossinho maissi kerma: Tämä resepti, kuten nimikin sanoo, on hieman yhtenäisempi, kiitos lisäämällä loppuun kermaa. Mutta helppous valmistelee edelleen!

Lue myös: Meet erilaisia ​​mausteita ja miten käyttää niitä reseptit

7. Corn White Cream: Tärkein erottava piirre tämä resepti on, että se käyttää maissinjyvät, ei lyöty, ikään kuin valkoinen kerma maissi. Lisäksi resepti vaatii oregano, jättäen maku vielä enemmän.

kasvatetaan tulot

Kuori maissi: 16 reseptejä (sinun täytyy yrittää)

Kuva: toisto / hyppysellinen

8. maissi kerma juusto: kermainen ja johdonmukaisemmin resepti, joka kestää parmesanjuustoraastetta valmistautua. Ainesosaluettelossa myös valkosipuli ja muskottipähkinä täydentää maku.

9. Creamed maissia sipuli: tehty sipuli pieniksi kuutioiksi, kultainen oliiviöljyssä, tämä kerma maissi on maukas, monipuolinen seuranta ja on valmis vain 10 minuutissa!

10. Creamed maissi sieniä: tämä versio on erilainen maku, kuten resepti vaatii curry ja rosmariini lisäksi viipaloitu valkoisia sieniä.

11. Intian Corn Cream: Tämä voide maissi koostumukseltaan tahnaksi ja ottaa erilaisia ​​pippuria, kurkuma, korianteri, ja muut mausteet. Ihanteellinen palveltavaksi jonkinlainen leipää!

Lue myös: Päättynyt? 7 ainesosia, jotka voidaan korvata tuloihin

12. uuni maissi kerma: kuin kohokas, tämä resepti vaatii valkuaiset ja on valmis vain 30 minuuttia uunissa. Mahdoton vastustaa!

rajoittava tulot

Kuori maissi: 16 reseptejä (sinun täytyy yrittää)

Kuva: toisto / vaihtoehtoinen Mausteita

13. Kevyt Corn Cream: helppo tehdä, tämä vaihtoehto kestää vain maissia, rasvaton maito, puuroa, suolaa ja mustapippuria valtakunnan.

14. vegaani maissi kerma kaurapuuroa: suurin ero näiden tulojen on korvata maitoa veden ja vehnäjauhon mennessä kaurahiutaleita. Muu kuin, että kaikki on kunnossa: maissi, sipuli, oliiviöljy ja mausteita maun mukaan.

15. vegaani maissi kerma kauramaidosta: niille, jotka eivät kuluta eläinperäistä ruokaa, resepti, joka ei ota maitoa tai johdannaisia. Täysmaito on substituoitu pussissa kauramaidosta, valmistettu keitetty muodossa. Persilja, pippuri, valkosipulia ja sipulia maku täydellinen.

16. Creamed maissigluteeni ja laktoosin: helppo resepti ja ystävä suvaitsematon ja allergisia. Vain viisi ainesosia vie sipuli, valkosipuli, kasviöljy, suola, ja maissi, tietenkin.

Lue myös: Ymmärtää ravintoarvo elintarvikkeiden kautta värit

Niin monia reseptit vaihtoehtoja on helppo valita yksi, joka miellyttää sinua tai joka vastaa parhaiten elämäntapa juuri nyt. Vain valmistella ja nauttia näistä herkuista!