Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Ole tärkeää, onko se on villitys ruokavalio, tai jopa ravitsemuskasvatus, hedelmät ovat jatkuvasti läsnä valikoissa niille, jotka haluavat laihtua ja syödä terveellisemmin. Jotkut ovat jopa tunnetaan hedelmiä laihtua takia auttaa satiating nälkää ja myrkyllisyyden kehossa.

Mukaan ravitsemus asiantuntija Dr. Hugo Coelho Neves nämä ovat erittäin tärkeitä niiden säännöllinen kulutus, koska ne ovat hyviä lähteitä hivenaineita (vitamiinit ja kivennäisaineet), antioksidantteja, liukeneva ja liukenematon kuitu. Hänelle kun kulutetaan päivittäin ja yksilöllisen biotyyppi, hedelmiä tuo monia etuja sekä fyysisiä, kuten lisääntynyt säännöksen parantaminen sa laatua ruoansulatusta ja tulehdusta toimia, ja henkinen, voi auttaa hallitsemaan vastauksen päivittäinen stressi ja lisäämällä tunnetta hyvinvointia.

Lääkäri osoittaa, että kunkin henkilön on erityisesti biotyyppi, joka on makuja, jotka tulisi olla vallitseva, ja muut, joita tulisi välttää. "Kanssa, että vaihtelevat makuja hyötyä kehon auttaa paitsi paeta yksitoikkoisuus (suuri ongelma keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä kulutus), mutta myös hyödyntää terveiden aineita saatavilla hyvä valikoima hedelmiä", hän selittää.

Huolimatta välttää joutumasta rutiinia, kauppias varoittaa, että vaihtelemalla muotoja kulutuksen, voimme menettää kuitua ja ravintoaineita näitä hedelmiä, kuten laatiessaan mehua, esimerkiksi. Hänelle ihanne on syödä niitä alkuperäisessä tilassaan, ottaen täyden hyödyn sen etuja. "Jos käyttö on välttämätöntä myös muilla tavoilla, esimerkiksi auttaa saanti tiettyjen hedelmien lasten, se lisää hyvä kuidun lähde (esim kookos jauhoja) mehu", hän selittää.

12 hedelmiä vähemmän kaloreita voit syödä ilman pelkoa

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

On syytä huomata, että vaikka on hyvä kuluttajien valintamahdollisuuksia sisällä ruokavalio, jotkut hedelmät ovat runsaasti energiaa ja voi häiritä halutun laihtuminen. Joten, check it out alla listan kalori hedelmiä Stall sivumaku ilman syyllisyyttä:

Lue myös: 12 elintarvikkeita sinun pitäisi syödä joka päivä

1. Lemon (12 kaloria / yksikkö)

Niistä hyötyä tästä hedelmää, voidaan mainita yleisestä vieroitus kehon, parantaa ääreisverenkierron ja alkalisoivan ruoansulatuskanavan toiminta, tukea kasvua koskemattomuuden, antioksidantti ja tulehdusta toimia.

2. vesimeloni (24 kaloria / 100 g)

Tämä hedelmä on diureettivaikutus auttaa parantaa koskemattomuutta, on antioksidantti, parantaa ääreisverenkierron ja parantaa lipidiarvoihin.

3. papaija (36 kaloria / 100 g)

Papaija on ruoansulatuskanavan toiminnan ja auttaa sujuvan toiminnan suolistossa, parantaa rasva-profiili ja vähentää kuukautiskipuja.

4. cashew (37 kaloria / 100 g)

Niistä hyötyä tästä hedelmää, voimme mainita kasvua koskemattomuuden, sen diureettivaikutus sekä antioksidanttina ja tulehdusta tarjoamia sen kulutusta.

5. Mansikka (43 kaloria / 100 g)

Mansikka on rauhoittava vaikutus, auttaa lisäämään ruokahalu, sen lisäksi, että diureetti, joilla ruoansulatuskanavan toiminta, tulehdusta, antioksidantti, ja edistää koskemattomuutta.

Lue myös: 10 ruoka kalsium- ja laktoositon

6. Red guava (43 kaloria / 100 g)

Tämä hedelmä on tunnetusti auttaa laihtuminen, parantaa rasva profiilin lisäksi auttamaan moitteettoman toiminnan suoliston ja parantaa vastustuskykyä.

7. Orange (46 kaloria / 100 g)

Joukossa sen hyödyt voimme löytää ruokahalun lisääntyminen, tukea ruoansulatusta, parantaa immuniteettia, antioksidantti, tulehduksia ja energiaa, mikä parantaa ääreisverenkierron.

8. Tangerine (50 kaloria / 100g)

Tangerine apua muokata tulehduksellisia prosesseja, ja edistää yleistä vieroitus kehon ja parantaa koskemattomuutta, jos kulutetaan usein.

9. ananas (50 kaloria / 80 g)

Ananas on suuri ruoansulatus toimia, rauhoittava, sekä diureetti ja puhdistava toimia myös lisää koskemattomuutta ja stimuloi ruokahalua.

10. banaani hopea (55 kaloria / yksikkö)

Niistä eduista banaani löydettiin yleistä vieroitus kehon tuki talteenottoon suolistoflooran, samoin kuin on alkalisoiva ja on anti-inflammatorinen vaikutus.

Lue myös: 14 vinkkejä muuttaa ruokailutottumuksiaan ja valmistella terveempiä aterioita

11. Pear (68 kaloria / yksikkö)

Päärynä on rauhoittava ja ruoansulatuskanavan toimintaa. Lisäksi, myös auttaa lisäämään koskemattomuuden moitteettoman toiminnan suolen ja luun mineralisaatiota.

12. Punainen omena (85 kaloria / yksikkö)

Voidaan mainita joukossa etuja kulutuksen punainen omena moduloivan rasvan imeytymisen, rauhoittava toiminta, parantaa rasva profiilin, yleinen vieroitus kehon, maltilliseen ruokahalua ja tulehdusta toimia.

Glykeeminen indeksi: toinen tekijä harkita

Sen lisäksi, että kaloreita sisältämän ruoan, toinen aihe on saanut mainetta hiljattain: glykeeminen indeksi elintarvikkeita. "Kalorit ja energian kokonaismäärää, joka tarjoaa ruokaa, koska glykeeminen indeksi on mitta hiilihydraatin elintarvikkeeseen sisältyvien nopeus kasvaa verensokerin" opettaa tohtori Hugo.

Mukaan lääkäri, auttaa laihtuminen, paras mitta on glykemiakuorma, joka sisältää nopeuden ja hiilihydraatin määrä kunkin hedelmän. "Satunnaistetut tutkimukset osoittavat, että paras ruokavalio laihtuminen ja terveiden elämäntapojen on vähän hiilihydraatteja ja runsaasti hyviä rasvoja, tämän, valita hedelmiä alhainen glykeeminen kuorma on loistava valinta," oppaita.

Siksi tietää glykeeminen indeksi on välttämätön halutun laihtuminen, toinen tärkeä seikka on, että diabeetikoille, ihanne on, että hedelmät on nautittavaksi buckskin glykeeminen indeksi välttää piikkejä verensokeria.

Lue myös: 100 reseptit laktoositon ateriat terveellisiä ja maukkaita

Ravitsemus asiantuntija paljastaa myös hedelmät pienempi glykeeminen indeksi: nämä ovat avokado 20 glykeeminen indeksi, omena ja päärynä, molemmat 38, Plum 39, kirsikka ja mansikka, jossa puoli kuppi tahansa näistä hedelmistä 41 on glykeeminen indeksi.

Komboja fruit hyvintähdätty

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Määrää koskevat hedelmien optimaalinen päivittäinen kulutus, ravitsemus asiantuntija kertoo, että määrä ja valinta vaihtelee kullekin biotyyppi, mutta koska sen korkea ravintoarvo, se kannattaa tutkia mahdollisuutta vaihtaa muiden hiilihydraattien lähteitä (kuten puhdistetut jauhot, esimerkiksi) ja lisätä saanti hedelmiä. "Hyvä vaihtoehto on järjestää elämäntapa 2-3 annosta hedelmiä joka päivä", hän lisää.

Muista, että tylsä ​​ruokavalio on yhtä ilman lajikkeita, joiden toistaminen ruokaa. Joten se on voimassa yhdistämisen erilaisia ​​hedelmiä kulutetaan sekä vaihtelevat maku, jopa lisätä ravintoaineiden määrä kulutetaan. Tutustu ammatti ehdotuksia fiksu yhdistelmiä hedelmiä, jotka tuovat vielä enemmän etuja:

  • Vähentää ahdistusta: Yhdistä päärynä omena ja mansikka.
  • Puhdistaa kehon: Kuluttaa sitruuna ananasta ja rypäleen.
  • Saat diureetti vaikutus: Associate ananas vesimeloni ja meloni.
  • Jos etsit laihtuminen: Yritä syödä guava omena ja sitruuna.
  • Jos tavoitteena on parantaa ruoansulatusta: Yhdistelmä ananas ja kalkki on erinomainen vaihtoehto.
  • Vauhdittaakseen immuniteetti: Yhdistä voima appelsiini sitruuna ja vesimeloni.
  • Ta lisäämään: Kuluttaminen viinirypäleistä mandariini on erinomainen vaihtoehto.

Olla harjoittamisesta laihtuminen, tai johtuen erilaisia ​​etuja löysivät usein kulutusta, lisäämällä hedelmien valikossa päivittäin jättää sen rikkaimmista ja täysravinto. Ottaa vinkkejä ammatti- ja jo lisätä näitä elintarvikkeita seuraava ostoslista.