Riski muuttaa ehkäisyteho - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Lisäksi ehkäisyä, pilleri estää erilaisten sairauksien, vähentää kuukautisia edeltävä kouristukset ja kipuja, ja ohjaamaan ulkonäkö akne iholla. Se on myös hän, joka estää kystat ja huolehtii monirakkulatauti munasarjat.

Mutta ei väliä mitä on syy haluavat käyttää, on välttämätöntä ensinnäkin, kysy lääkäriin, loppujen lopuksi vain ammattilainen voi osoittaa paras vaihtoehto tapaus.

Ollakseen tehokas tapa estää raskauden, se on yksi menetelmistä eniten käyttämät naiset. "Lisäksi ehkäisyä, pilleri on hyödyllinen tapauksissa, joissa munasarjojen. Pilleri käyttö on tarkoitettu myös tapauksia TPM vahva ja voimakas kuukautiskipuja ", kertoo gynekologi Elisabete Dobao.

Sen jälkeen, kun gynekologi osoittavat paras vaihtoehto sinulle, myös pyytää häntä selittämään, mikä on oikea tapa ottaa. Gynekologi suositeltavaa käyttää sitä aina samaan aikaan. "Nykyään pillerit ovat yhä pienempinä annoksina, ja vie se oikeaan aikaan on tärkeää pitää hormonaalisia tasolle, joka takaa keinon tehokkuus", hän ehdottaa.

Ottaen huomioon kaikki nämä edut, yleisin kysymys on, voi muuttaa ehkäisypillerin? Vastaus: ei pitäisi. Säännöllisyys, kun se on kaksi hormonia esiintyy lääketieteessä, estrogeeni ja progesteroni, voi lisätä munasarjojen äänenvoimakkuutta. Joten koskaan korjata ilman lääkärissäkäynti.

Ennen valita paras lääke, on suositeltavaa käydä läpi gynekologia se ohjaa paras sellainen ehkäisymenetelmää kehosta. Aluksi se voi aiheuttaa epämiellyttäviä tuntemuksia, kuten pahoinvointi, mutta sitten elimistöä sopeutumaan, tuo useita etuja. "Pilleri pitää naisen hyvinvointia, koska se estää kramppeja, esimerkiksi. Mutta emme saa pysähtyä eikä unohda ottaa sitä, koska oireet ennen kuukautisia voi palata ", hän varoittaa.

Toisin kuin on yhteinen kuulla jatkuva käyttö ehkäisypillereitä ei aiheuta hedelmättömyyttä. Kun nainen haluaa tulla raskaaksi, sinun täytyy lopettaa lääkkeen ja lääketieteellistä seurantaa, on mahdollista tulla raskaaksi jälkeen kuukauden ilman pilleri.

Puhua myös, että sinun täytyy ottaa ehkäisymenetelmää vuodeksi, ja ottaa tauko kuukausi on myös täysin myytti. "Yleensä ei ole tarpeen rikkoa kuukaudessa, päinvastoin, kun henkilö takaisin pilleri, se menee läpi sivuvaikutuksia kuntoutuksen kehon huumeiden", sanoo Elizabeth. .

Mutta jos olet lopettanut pilleri jostain syystä meidän on löydettävä muita keinoja estää. "Jos on tauon lääke, on tarpeen turvautua toiseen ehkäisymenetelmää välttääkseen toivottu raskaus," suosittelee gynekologi.