Miten tunnistaa, että olette virtsatietulehdus? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

alaselän kipu, tihentynyt vessassa ja epämukavuutta virtsatessa. Nämä oireet yhdessä kuumetta voi tarkoittaa, että olet saanut tartunnan virtsaa. Mutta on tarkka diagnoosi, yksinkertainen virtsanäyte tyypin 1 havaitsee määrä leocócitos, puolustus solujen pissalle.

Jos testi havaitsee monet leocócitos on merkki siitä, että on olemassa olevien bakteerien virtsateiden, joka aiheuttaa infektion. Siksi on tärkeää lääkäriin niin, että se suuntaa ihanteellisen hoitoon käytettävät lääkkeet ongelmaan.

Tarve mennä vessaan useammin myös sitä, että kaikki ei ole kohdallaan. "Itse virtsatietulehdus on kiireellinen, eli kiireellisyys mennä vessaan, poltto virtsatessa, kipu alle vatsa, erittäin voimakas haju virtsassa, ja joskus se voi tulla enemmän keskittynyt", selittää lääketieteellisen Cristiane Braga.

Cristiane kommentoi että virtsatietulehdus on yleisempää naisilla, mutta myös esiintyy harvemmin miehillä. "Virtsatietulehdus on selvempää naisia, koska virtsaputken on paljon lyhyempi kuin miehillä. Ja se voi saastua ulostetta tai emätineritteiden. On enemmän alttiita ihmisiä, jopa sen vuoksi pieni vastus ", hän selittää.

varoa

Tarkkailla virtsan värin on myös tarpeen. Ihannetapauksessa sävy on sileä ja kirkas. Jos olet enemmän kellertävä, voi tarkoittaa puutteesta nesteytyksestä kehossa, että käytetään veden useammin päivän aikana.

Jos huomaat, että on verta virtsatessa, olisi huolehdittava, koska se tarkoittaa, että voit olla jonkinlainen infektio, sinun täytyy etsiä asiantuntija tarkastella sitä parhaalla mahdollisella tavalla ja ohjata mitä lääkkeet ovat ihanteellisia. "Hoito on tehtävä ja lääkärin ohjeiden mukaan. Se koostuu suun kautta antibiootteja ja joskus suullisen antiiflamatórios "suosittelee lääkäri.

Miten ehkäistä?

Juoda vähintään 1L vettä päivässä on tärkeää, sillä se auttaa estämään tulehduksen, infektion ja myös selluliittia koska sen kautta virtsaan, on mahdollista poistaa myrkkyjä kehossa.

Caprichar läheisessä hygienia on myös tärkeää, koska se on läpi, joka poistaa jäännös ja estää bakteerien lisääntymistä. Käyttämällä intiimi saippua on myös suositeltavaa, mutta on tarpeen kiinnittää huomiota ja käyttää niitä tasapainossa, on välttämätöntä säilyttää bakteerikasvuston pitämään pH alueella.

Imukykyisen myös on vaihdettava vähintään kerran 1 tunti. Nainen ei pitäisi nukkua sisäisiä ja nämä on vaihdettava joka toinen käyttötuntia.

Cristiane suosittelee myös kulutuksen mehut ja teetä aina kun mahdollista. "Ehkäisy on myös oikea saanti nesteitä, kuten vettä, mehua ja teetä. Tapauksesta riippuen, käyttö C-vitamiinia ja / tai karpalo suositellaan estämään toistuminen ", hän ehdottaa.