Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Valitettavasti kanssa kiire jokapäiväistä elämää, erityisesti työn, usein ihmiset päätyvät unohtamatta varata jonkin aikaa rentoutua ja pitää huolta itsestään.

Esimerkiksi tänään, monia eri ammatteja, toimii koko ajan istuu tietokoneen ja siellä viettää tuntikausia päivä. On hyvin mielenkiintoista, että nämä ihmiset, vaikka käyttää säännöllisesti, kun ne eivät toimi, kumoaa joitakin segundinhos oman tuntia liikkua hieman enemmän - mikä tuo suuria etuja!

Andréa Mello, fyysinen kouluttaja erikoistunut voimistelu ja ympyrän tanssit Senac-SP, kertoo, että yleensä on suositeltavaa, että henkilö istuu tunti ja sitten tehdä viiden minuutin venyttely tai kävely. "Pelaamme joka on vilkas elin, jotta hän voisi rentoutua ja olla hieman venyttää lihaksissa, jotka ovat pitkiä pysähtyy samassa asemassa", hän sanoo.

Opettaja lisää, että on tärkeää siirtyä työssä on henkilö pystyy venyttää, rentoutua, rentoutua ja "ilmoitus" osaavat myös kehosi on, mitkä ovat kiinnostavia jännitteitä ja ottaa vähän, että stressi aiheuttaa sama asennossa, pidettiin tuntikausia työpöydälle.

Tietenkin sisällä työtä, henkilö löytää joitakin rajoituksia asettamat yritys. Tämä ilmenee myös, kun on kyse voimistelu ohi ammattilainen, kertoo Andrea. "Aika itse, tilaa, että tämä henkilö on ... Joten, riippuen sen asemaa ja liiketoiminnan tyyppiin tai kaupan hän työskentelee, meillä on joitakin rajoituksia fyysisenä kouluttajana opettaa toimintaa. Mutta kiinnostus kun kehittyy voimistelu on työskennellä kehon itsetuntemusta, venyttää tämä elin, joka on tuntikausia työskentelevät keskellä stressiä. Vireillä on myös hieman kysymystä leikkisyyttä ja virkistys ihmisille antaa nauraa ", hän sanoo.

Kuinka usein minun pitäisi liikkua?

Fyysinen kouluttaja selittää, että on tärkeää ajoittain (yksi kerrallaan) henkilö lähteä pöydästä tai tietokoneen edessä ja kävellä, tehdä venyttää, "play" hieman tennispallo lieventämistä käsien ja hieronta kehon. "Making perus venyy kuten venyttää selkä, jalat, kaula. Lopuksi, jotkut yritykset jopa seinälle joitakin venyttely palveluja. Hän voi valita joitakin ajoittain ja tehdä niitä, toista niitä kylpyhuoneessa, huoneen se vie tai varattua yhtiössä ", hän sanoo. "Tärkeintä on luoda rutiineja, jotka ottavat passiivisuudesta ruumiin", hän lisää.

Mutta mitä kaikki eivät tiedä, että jotkut harjoitukset voidaan suorittaa myös, kun henkilö istuu. Alla näet joitakin ehdotuksia.

Ulottuu voit tehdä istuen

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

 1. Venyttelet edessä kehon ja venyttää itse yrittää saada varpaiden kanssa kädet.
 2. Kierrä vyötärö mahdollisimman paljon vasemmalle, pidä viisi sekuntia. Toista kääntöliike oikealle. Yritä jatkuvalla liikkeellä viisi kertaa kummallakin puolella.
 3. Tee venyttely kätensä taakse, joka yhdistää kädet osa tuolin encostamento.
 4. Pyörittele nilkkojen molempiin suuntiin (vasen ja oikea) noin viiden sekunnin ajan. Yritä tehdä viisi sarjaa kahdeksan edustajaa kumpaankin suuntaan.
 5. Venytä oikea käsi vasenta puolta kohti niin paljon kuin mahdollista. Tukea vasen käsi roisto hänen vasen kyynärpää, auttaa pidentämään sitä. Tuntea venytys noin viisi sekuntia ja sitten tehdä samaa liikettä toiseen käsivarteen. Yritä toistaa viisi kertaa kummallakin puolella.
 6. Jos haluat siirtää vasikat, ota kantapäät irti lattiasta, seisoo varpaillaan (istuu tuolissa). Pidä tässä asennossa kymmenen sekuntia. Yritä toista harjoitus kahdeksan kertaa. Vasikka lihaksia pitäisi alkaa polttaa muutaman sekunnin kuluttua.
 7. Pidä selkä suorana, nojaten tuolin, ja käännä niskan puolelta toiselle, hitaasti. Kun ensimmäisen kerran kääntyä ympäri, pitää silmät vaakatasoon maahan; toinen; näyttää hieman ylöspäin; ja kolmanneksi, näyttää hieman alaspäin. Jatkuvalla liikkeellä noin viisi kertaa.
 8. Pitää selkä suorana, selkänsä tuolin, taivuta niska oikealle puolelle ja samalla kovakouraisesti vasen olkapää alas. Pidä 20 sekuntia. Sitten tehdä liikkua kaikkialla.
 9. Tuki käsi pöydälle (venyttely kätensä), pitää vartalo suorassa. Korvat tulisi olla aseita. -painiketta noin 20 sekunnin ajan.
 10. Aseta kädet pään taakse ja tuo mutkia hitaasti takaisin. -painiketta noin 20 sekunnin ajan.
 11. Sekoita kukin sormilla varovasti: venyttää ja taivuta ne, avaa ne ja sulkea ne.
 12. Nosta oikea jalka yli vasemmalle, vetäen reiteen vasemmalla kädellään, ja kääntämällä ylävartalo vasemmalle. Pidä 20 sekuntia ja sitten toista toisella puolella.
 13. Jatkakaa istuu tuolille selkärangan suorassa, ja hartiat rentoina, katso puolelta toiselle, hitaasti.
 14. Jatkakaa istuu tuolille selkärangan suorassa, ja rento hartiat, katso alas ja ylös.
 15. Kanssa auttavan kätensä, tuo kaulan sivuun ja pidä muutaman sekunnin. Sitten toista toisella puolella.
 16. Katsokaa lattian ja jolla on enemmän pään taakse, yritä koskettaa leuka rintaan, taipuvaisia ​​oikealle puolelle. Sitten toista toisella puolella.
 17. Hänen oikea kätensä pään taakse ja vasemmalta oikealla kyynärpää, pakottaa kädessä alas käsivarteen niin paljon kuin mahdollista. Toista sitten toisella kädellä.
 18. Yritä kiinni jalka tuolin itse venyttely alaselän.
 19. Venyttämään kädet pään yläpuolella, lukitus sormet ja pitää tässä asennossa muutaman sekunnin.

Miksi lenkillä töissä?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Ei ole pulaa ehdotuksia niille, jotka haluavat käyttää työskennellessään, kuten istunnossa. Ja varmasti, tämä tapa on erittäin hyödyllistä.

Andrea kertoo, että tämän tyyppistä liikuntaa, tehdään kun henkilö istuu töissä, ei sovi täsmälleen sävy elimistöön. "Jotta tonificarmos meidän on työskenneltävä painoilla, jatkuvalla sarjassa ja vaivaa. Mikä ei ole mahdollista alalla toimisto, esimerkiksi. Harjoituksia suunnattu työympäristöissä (voimistelu) keskittyä enemmän venyttämällä. Nämä harjoitukset auttavat rentoutumista ja parantaa verenkiertoa ", hän sanoi.

Fyysinen kouluttaja lisää, että liikuntaa päivässä, johdonmukaisesti ja ohjatusti auttaa hillitsemään joidenkin kehon kipuja ja auttaa ehkäisemään sairauksia. "Tämä johtuu siitä, että lihakset ja nivelet entistä valmistautunut päivittäin tehtäviä", hän toteaa.

Niin tiedät: älä koko päivän pysyvän edessä tietokoneen. Jos mahdollista, nouse ylös ja tehdä nopeasti kävellä tunnin välein. Count vaikka näitä harjoituksia, että voidaan tehdä, kun istut. He auttavat sinua rentoutumaan ja tee hyvää terveydellesi yleensä!