Kopioi koulutuslaitoksen Sabrina Sato - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Katsojan Sabrina Sato paistaa televisiossa tai houkuttelemalla katseita missä se menee - on lentokenttä, ravintola tai klubi, voitte kuvitella kuinka tyttö paitansa pitää kehon olet. Jokainen nainen olisi mukava olla muodokas jalat, Butt ja vatsa Durinho tasangolla kuin Sabrina.

Seuraa täydellisen koulutuksen suoritti juontaja ja oppia 11 vuotta, mitä tehdä, jotta elin kuin sinun, kärsimättä liikaa.

Salaisuus diiva on suuntaus kuntosaleja jonkin aikaa - ja saada lisää kannattajia päivittäin. Aiemmin pitää miehen urheilua, nyrkkeily - ja sen variaatiot, kuten potkunyrkkeily ja Muay Thai, esimerkiksi - alkoi kiinnittää huomiota naisten yleisölle olemaan koko vuoden ilman rajoituksia ja että loppujen lopuksi ei ole tarkoitus tehdä kenellekään ammatti taistelija. Lisäksi se on hauskaa ja nautinnollista toimintaa.

Linja-isäntä, Rodrigo Rodrigues, valmistettiin sarja 30 minuuttia tehtävä kahdesti viikossa. Jos et ole tottunut liikuntaa, aloita hitaammin, kasvaa vähitellen kuin saat voimaa.

1 - Koti

Venyttää. Sabrina harjoittelu vaatii hyvää fyysistä valmistelua, ja siksi on tärkeää välttää lihasjännitystä ja muut haitat. Hyvin tehty venyttely on tärkeää varmistaa hyviä tuloksia. Ota mahdollisuus venyttää kaiken voit. Älä unohda, että toiminta toimii kaikkien ruumiinosat.

2 - hyppynaru

Sopivan merkkijonon kokonsa - askel keskellä merkkijono, jos kaapelit saavuttavat korkeus rinnat hänellä on ihanteellinen koko - aloita hyppäämällä kanssa jalat yhdessä, tottua harjoituksen. Sitten vuorotellen jalat, joka tukee maahan yksi kerrallaan. Kestoa liikunta on 5-10 minuuttia. Jos olet liian väsynyt, pysähtyä ennen sitä.

3 - sijaintipoh

Tämä on kanta, josta lähtee jokaisen liikkeen koulutusta. Pois jalat hieman, laita vasen jalka eteen ja pitää polvet hieman koukussa. Sopimus vatsaan ja aseta kädet, nyrkit puristi, leuka-pituus.

4 - välttäminen

Alustan kanssa-valmiusasentoon, tee kääntämällä liikkeen vartalon oikealle, kuin jos väistelee isku, ja palaa alkuasentoon. Toista liikkeen ajaksi 2-3 minuuttia molemmin puolin.

5 - Suora

Vielä alkuasentoon, jossa kämmenellä alaspäin, ota booli ilmassa oikealla kädellään, kun taas kääntämällä vartalon vasemmalle, kun kantapää oikea jalka irti lattiasta. Palaa sitten pohja-asentoon. Toista liikkeen ajaksi 2-3 minuuttia, vuorotellen puolin.

6 - Cross

Tarkoituksena rajat booli todellinen nyrkkeily on lyödä puolella päätä vastustajan. Perusrunkoon asennossa, kiertää kehon vasemmalle puolelle, kun taas meistin iskee ilmaa oikealla kädellä vasenta puolta kohti. Varsi tulisi kulkea rinnan edessä aikana "vallankaappaus". Älä unohda pitää kämmenellä alaspäin käden ja ranteen ja kyynärpään linjassa. Toista liikkeen ajaksi 2-3 minuuttia, vuorotellen puolin.

7 - Hook

Koukku on raskas isku, toimitetaan käsin muotoinen jousi, alhaalta ylös. Tämä tahti vaatii joukko jalkojen liike ja lonkat. Asennosta-pohjalta Toimita meistin oikealla kädellä. Eivät venytä varsi ja pidä sitä koukku muoto, aina kanssa kämmenellä päin sisäänpäin, kun taas rungon kääntämiseksi vasemmalle puolelle. Toista liikkeen ajaksi 2-3 minuuttia.

8 - pyöreä potku

Jättäen alkuasentoon, venyttää oikea jalka sivulle, kun taas ulottuu oikea käsi. Pidä hieman taipunut tukijalka. Palata alkuasentoon ja toista durente 2 tai 3 minuuttia, vuorotellen puolin.

9 - polvi

Jättäen lähtöasentoon, koukista oikea jalka ylös, niin antaa polvi ilmassa, vetäessään kätensä takaisin, kämmenet sisäänpäin. Paluu alkuasentoon ja toista 2 tai 3 minuuttia, vuorotellen jalat.

10 - edessä potkia

Perus asennossa, nosta edestä oikea jalka, kun potkia. Pidä hieman vääntynyt tukijalka, mutta laajennettiin aseensa takaisin. Palata alkuasentoon ja toista, vuorotellen jalka, ajaksi 2-3 minuuttia.

11 - taivutus

Polvet lattialle ja jalat yhdessä tai ristissä, avaa kädet eteen hartioiden ja aseta kädet viereen takakonttiin. Pidentää käsivarressa. Parantaa vaikutuksia liikunnan, yritä hieman nostaa jalat maahan. Sitten kyynärpää mutka kulmaan 90 astetta ja taas nostaa lokin. Toista liikettä 5-10 kertaa.