Opi sarakkeen asema häiritsee tasangolla vatsa - Woman Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Unelma monet naiset on saada ohuemmiksi vatsa ilman venyttää markkaa ja paikallisia rasvaa. Tämän saavuttamiseksi sijoittaa ruokavalion ja tehdä päivittäin harjoituksia kuntosalilla. Mutta nämä asenteet eivät välttämättä riitä, jos sinulla on huono asento, onhan sarakkeen asento voi vaikuttaa lopputulokseen ja päätyä muodostetaan niin sanottujen jenkkakahvojen "

"Sarake, joka ei ole linjassa vaikuta mitään toimintoa kehossa. Kun rentoutua, istua, esimerkiksi vatsan rentouttaa ja väli nikamien puristetaan muodostaen vatsa. Kaikkea liittyy oikea asento selkärangan. On tärkeää oppia istumaan, seisomaan ja makaamaan oikealla tavalla ", sanoo Felipe Blumenberg, fysioterapeutti.

Joten aina tarkkailee oman kehon niin paljon kuin istua rentoutumaan on välttämätöntä.

"Oikea kanta on, että henkilö on 'avoin' rinnassa. Pitää se sinun riittävästi ruokaa ja liikunta vahvistaa lihaksia, "neuvoo Blumenberg.

Alla olevissa kuvissa näet, miten asemoitua joitakin yhteisiä arkipäivän tilanteissa.

Ja niille, jotka vielä epäilyksiä siitä, miten kanta oikealla tavalla, kärki on etsiä ohjauksessa fysioterapeutti ja aina kysyä fyysisen kouluttaja joka liittyy hänen harjoituksia, joiden avulla voit kantaa itse aika siirtyä.

Kuva: toisto / Fisioterapia.com

Kuva: toisto / Fisioterapia.com

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

On lapsuudessa joka alkaa asentohuimaus koulutus

Oikea tapa käyttäytyä helpommin sulautuneet päivittäin, on tärkeää, että tämä huoli on läsnä lapsuudessa samoin. "Jotta paremmin elämänlaatua tulevaisuudessa, on välttämätöntä, että koska lapset ovat hyviä tapoja ja hyvä ryhti. On tärkeää saada kehotietoisuuden lapsuudesta. Tämä auttaa sinua olla aikuinen vähemmillä selkävaivoja ", sanoo fysioterapeutti. Niin, ymmärtämättä, että lapsesi tottua pitämään vääriä asentoja, kerro lastenlääkäri ja kysyä tietä.

Vinkkejä ohjata shorties

Opas lasten tapa estää selkävaivoja tulevaisuudessa ja varmistaa parempi terveys. Siksi terapeutti antaa joitakin vihjeitä tarpeen ja erehtymätön:

  • 12-vuotias lapsi saisi urheilemaan, jotka pyytävät yhden siirron tyyppi;
  • Tietokoneiden käyttö olisi lomassa lepo tai toimintoja, jotka vaativat minkäänlaista fyysistä rasitusta;
  • Lapsi tarvitsee venyttely. Sen pitäisi esimerkiksi pystyä koskea kädet maahan, alkaen pystyasennosta taivuttamatta polvia;
  • Lapsi on ei ladata tilavuus on yli 10% painostaan;
  • Koulu palveluihin on ladattu tasapainoisella tavalla jakautunut molemmin puolin ruumiin, reput tai reppuja pyörillä.

Ravitsemus ja liikunta myös häiritä estetiikkaa vatsan

Myös etsiä neuvoja oman ravitsemusterapeutin tehdään valikon erityisesti sinulle! Unohda paistettuja ruokia tai liian rasvaisia ​​ruokia, onhan ne vaikuttavat - ja - syntymistä pelätty kylkirasvan sijaitsee. "Ei käytä henkilö tekee päivittäin liikuntaa, jos et ohjaamaan. Tasapainoinen ja rikas valikosta vitamiineja ja proteiineja on välttämätöntä terveen ja sovi elin ", kertoo personal trainer Karine Pereira.

Abs ovat yksi suositteli harjoituksia hahmotella vatsaan. Voit tehdä tämän makaamaan matolla, aseta kädet niskan taakse ja taivuta kehoa eteenpäin. "Muista, että tämä harjoitus pitäisi tehdä avulla ammattilainen ei vaaranneta selkärangan", sanoo Karine.

Jo niille, jotka haluavat menettää herpaantunut, aerobisia harjoituksia kuten kävely, uinti ja juoksu ovat ihanteellisia. Yhdistä voima näiden harjoituksia abs on tapa varmistaa kaunis vatsa. Mutta mitään ei tapahdu maaginen omille. Valloitus tasangolla vatsaan vie aikaa ja paljon kärsivällisyyttä ja omistautumista. Joten älä anna periksi.

Videot - asentohuimaus koulutusta kaikille

Katso alla olevasta videosta, miten kanta oikein Kun käytät tietokonetta kotona, koulussa tai työpaikalla:

Alle, tutustu video näyttää lapsilleen, jotta he lisätietoja tärkeydestä paikannus oikealla tavalla:

Jos selkäranka on jo haittaa huono asento tai jos haluat panostaa terveyden selkärankaan, RPG on hyvä vaihtoehto. Lisätietoja käytäntö:

Nyt osaat huolehtia ryhtiä, et voi unohtaa aina kiinnittää huomiota asemaan selkärankaan, joten voit välttää selkävaivoja ja estää siten saada toivotut vatsa.