10 elintarvikkeita, jotka auttavat pysäyttämään huonolla tuulella - Naiset vinkkejä

Joinakin päivinä mieliala muuttuu hetki hetkeltä seuraavaan, ei ole mitään tapaa. Tämä on hyvin yleistä erityisesti PMS, jonka aikana joskus jopa itse vain ole pintansa. Mutta tiesitkö, että annetaan päättyä pahalla tuulella ruokavalion avulla?

Jotkut elintarvikkeet sisältävät aineita, jotka pehmentävät että sietämätön ärsytystä. Vain sisällyttää näitä ainesosia ruoan ja huomaa vaikutus. nyt tavata 10 elintarvikkeita, jotka auttavat pysäyttämään huonolla tuulella ja yrittää kuluttaa päivinä, jolloin et ole rauhassa elämää.

1 - Muna

muna Se auttaa hallitsemaan ahdistusta johtuen hyvällä tuulella aineita B-vitamiineja, jotka tunnetaan tiamiinin ja niasiinia. Ruoka ei asetyylikoliini ja foolihappoa.

2 - Salaatti

salaatti Se sisältää runsaasti fosfaattia ja sen varsi on ainetta nimeltä lactucin että nautittuna, on rauhoittava toimintaa ja helpottaisi ärtymys pahalla tuulella.

3 - Hunaja

Että sillä makeutusaineena ja luonnollinen lääke, hunaja Se on ominaisuuksia, jotka auttavat hallitsemaan hermostoa. Tämän, koska se stimuloi serotoniinin, joka ohjaa malttinsa ja vastaa hyvinvoinnin tunnetta ja nautintoa.

4 - Tomaatti

tomaatti Se on paras lykopeenin lähde, aine, joka antaa punaisen värin hedelmä on antioksidantti ja auttaa siten korjaamaan aiheuttamia vapaita radikaaleja. Jos kulutetaan säännöllisesti, lykopeeni auttaa taistelussa masennusta, suojaa aivoja ja vähentää myös tunnetta moodiness.

5 - Seafood

merenelävät Ne ovat omega-3 rasvaa, joka auttaa vähentämään huono kolesteroli (LDL) ja antaa proteiineja, jotka vaikuttavat sujuvan toiminnan sydän. Lisäksi ne ovat runsaasti sinkkiä ja seleeniä, jotka vaikuttavat aivoihin, vähentää ahdistusta ja väsymystä. Tämän seurauksena malttinsa ohjataan.

6 - Jaboticaba

jabuticaba toimii masennuslääke lievittää tunne ärsytys, se sisältää runsaasti hiilihydraatteja, että tehtävä on tarjota energiaa elimistöön. Hedelmä on myös rautaa ja C-vitamiinia

7 - Oranssi

Oranssi on hedelmä runsaasti vitamiineja C, B monimutkainen ja kalsiumia, joten se tarjoaa riittävästi energiaa kehon, auttaa hermoston toimimaan normaalisti ja estää tunne väsymystä.

8 - Coco

kookospähkinä On runsaasti fenolisia happo, antioksidantti aine, joka edistää verenkiertoa, vähentää kolesteroli- ja triglyseridiarvot. Oman rasvat auttavat pitämään aivot terve, varmistaa hyvinvoinnin ja hyvällä tuulella.

9 - Banana

banaani Se edistää merkittävästi toipumista hyvällä tuulella. Kaikki tämä siksi, että suuri määrä hiilihydraatteja, magnesiumia, kaliumia ja biotiini - joka tunnetaan myös nimellä vitamiini H. syö hedelmiä on hyvä tapa vähentää ahdistusta ja varmistaa riittävästi energiaa elimistöön.

10 - Grape

viinirypäle on hedelmä, joka on runsaasti glukoosia, joka on energiaa toimintaa ja on hyvä torjumaan pahalla tuulella. Hänellä on vielä monia terveydellisiä etuja, se on runsaasti C-vitamiinia, B-vitamiineja, jotka edistävät toimintaa hermoston ja antioksidantteja kutsutaan flavonoideja, jotka taistelevat pahaa kolesterolia ja hidastaa ihon ikääntymistä.