Golden Pellavansiemenöljy: suuri liittolainen terveys - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Oletko koskaan kokenut kultainen pellavansiemenet? Pellavansiemenproteiini on pellava (Linum usitatissimum), ja voi kuluttaa jyvät, jauhoja tai öljyä. Ja sisältävät paljon kuitua, kivennäisaineita ja vitamiineja, on tehokkain omega 3 omega 3 etuudet yksinomaan, esimerkiksi, ovat jo erittäin laaja: Se vähentää kolesterolia, suojaa sydäntä ja ihoa, ehkäisee syöpää, tulehdusta, masennus ja lievittää PMS-oireita, stimuloi muistia ja nopeudet paranemista jännetulehdus.

Tämä pieni riisin peräisin Aasiassa, on yhä käytetään ruoanlaitossa ympäri maailmaa, koska suuri hyöty voi tuoda terveyttä. On funktionaalinen elintarvike tai luonnollinen lisä on ominaisuuksia, jotka voivat estää ja torjua erilaisia ​​sairauksia ja jopa auttaa laihtuminen. Jos se on asetettu jokapäiväisessä ravinnon, terveysvaikutteiset elintarvikkeet lisäävät elimistön luonnollinen puolustusjärjestelmä pois sairauksia ja edistää ylläpito yleistä hyvinvointia.

pellavansiemen ominaisuudet

Pellavansiemen on hyvä lähde kuitua, kivennäisaineita ja vitamiineja ja on ruokaa, jolla on korkein pitoisuus omega 3. Tämä rasvahappo, esiintyy myös pimeässä lehtivihreästä kuten pinaatti ja lohta, alentaa huono kolesteroli edistää toimivuutta sydämen ja muut elimet.

Pellavansiemenet sisältää myös ainetta nimeltä ligniiniä, eräänlainen hormoni, joka voi taistella rintasyöpä ja osteoporoosi.

Terveellisyys

Niin monia terveyteen hyvät ominaisuudet, tämä viljan hyödyttää kehomme monin tavoin. Tutustu kukin niistä:

Tuki laihtuminen: Mukaan ravitsemusterapeutin Sabrina Lopes, pellavansiemen tuki laihtuminen on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas ", pellava auttaa laihtuminen on runsaasti kuituja. Joten kun kulutetaan muista elintarvikkeista, se auttaa oikean muodostumisen pillerin, jättäen release glukoosia vereen hitaammin, estää veren sokeria piikkarit ja alennetun insuliinin, hormoni, joka on vastuussa rasvan varastointiin. Kun kehomme on suuri kiertävän insuliinin määrää tunnemme tarvetta syödä enemmän elintarvikkeita, jotka herättävät glukoosipitoisuus nopeasti leivät, evästeet, makeisia ja kakkua, jolloin muodostuu mahdollinen prosessi painonnousua. "

heart: Olla suuri omega 3, pellavansiemenet vähentää taso huono kolesteroli ja suosii kasvua hyvän kolesterolin, avustaminen suojelun sydämen ja vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

diabetes: Joidenkin tutkimusten mukaan, pellavansiemen valvontaa ja voi jopa ehkäistä diabetesta. Tämä johtuu siitä, se vähentää release glukoosia verenkiertoon.

suolisto: Koska se sisältää paljon kuituja, se yhdistetään suuri asianmukaisen suolen toimintaa. Sen kuidut parantaa ruoansulatusta ja edistää tasapainoa suolistoflooran.

Vahvistaminen immuniteetti: Pellavansiemenet sisältää alatyypin nimeltään Omega-3-alfa-linoleenihappo (ALA). Tutkimus osoittaa, että tämä ravintoaine pystyy taistelemaan tulehduksia syntyy tupakointi, lihavuus ja liikunnan puute. Parantaa toiminnan suoliston, pellavansiemen myös estää sairauksia, koska se auttaa nopeammin karkotus toksiineja. Jatkamalla voi tarjota lisää orgaanisen puolustus ja vähentää solujen vanhenemista tahtiin.

syöpä: Pellavansiemen on ruoka enemmän sisältää ainetta nimeltä ligniiniä, kasviestrogeenia hormonin on linkit rintasyöpä ja voi taistella sitä vastaan. Tämä yhdennäköisyys estrogeeni auttaa myös torjumaan luun sairauksien kuten osteoporoosin, erityisesti vaihdevuosien aikana, kun keho tuottaa vähemmän tätä ainetta.

käyttämällä pellavansiemen

Golden Pellavansiemenöljy: suuri liittolainen terveys - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Useimmat ravitsemusterapeutit osoittavat kulutus 10 g tai yksi ruokalusikallinen päivittäin saada tarvittava määrä omega-3 ja alfa-linoleenihappoa.

pellavansiemenet ateria:

Laajalti käytetty valmistukseen mehut, salaatteja, jogurtteja ja hedelmiä. Etuna on jo jauhettu tulemaan on, että ravintoaineiden imeytymistä on nopeampi ja tehokkaampi.

jyvät:

Niitä voidaan käyttää pastan, kakut ja leivät, mutta sopii paremmin ravinteiden vapautuminen on, että ne jauhetaan tai murskataan, jotka voivat myös tehdä tehosekoittimessa tai jopa pureskelun.

öljy:

Myydään supermarketeissa, pellavansiemenöljy on runsaasti omega 3, mutta menettää kuidut niiden valmistuksen aikana. Sitä voidaan käyttää salaateissa ja kylmiä ruokia, ja pitäisi koskaan olla lämmitetty tai käyttää paistamiseen, koska se menettää ominaisuuksia.

lisäravinteet:

Pellavansiemenöljy myydään myös apteekeissa tai yhteiseen käsittelyyn, se tulee tarvittavan määrän omega 3 vaaditaan ja se voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät ehdi ohjelmoida valikko viljaa. Ravitsemusterapeutin Sabrina Lopes varoittaa, että tämäntyyppinen kulutus olisi suosittelema ammattilainen, joka auttaa oikea annostus kehosta.