Demoiselle: uusi hahmo Brasilian häät - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Yhdysvalloissa ja joissakin Euroopan maissa, paitsi morsian, on toinen naishahmo joka erottuu merkityksestä ja perinne häät seremonioita Demoiselle.

Nimi tulee ranskan ja tarkoittaa "tyttö", "neitsyt" tai "sudenkorento" ja palvelee nimeämään nainen aikuinen kunniaa tai nuorta mukana morsiamen alttarille auttamaan sitä kaikki edellytykset varmistaa, että se on aina moitteeton. Voi olla yksittäinen nainen tai enemmän, morsian, joka päättää. Toinen käytetty termi on bridesmaids, Mitä tulee häät bridesmaids.

Tämä perinne sai alkunsa antiikin peräisin legenda, jonka mukaan on muita naisia ​​pukeutunut samalla tavalla morsiamen ja saatto hänet alttarille palveli sekoittaa pahoja henkiä kuka todellisuudessa olisi morsian, mikä poistaa kaikki kateus tai paha silmä, joka voisi kohdata häntä hänen hääpäivänään.

Häät tyyli määrittelee järjestyksen tuloa Demoiselles kirkossa. Joissakin tapauksissa ne tulevat ennen morsian ikätovereidensa yhdessä muun kulkue, mutta seremonioita joissa kunniaksi kummitäti tulee takana morsian tilalla hänen huntu, kuten puhutuimmista häät Vuosisadan prinsessa Kate Middleton, jossa hänen sisarensa Pipa vastasi kirjoittamalla sen kirkon, pitämään ja kiinnittämään huntu.

Brasiliassa, morsiamet ovat joka päivä etsivät uusia vaihtoehtoja muuttaa perinteisiä riitti jotain hämmästyttävää, joten Demoiselles alkavat vallata alaa seremonioita uusissa muotteja.

Monet morsiamet eivät anna periksi pienten sivua ja bridesmaids, joka joissakin Yhdysvaltojen seremonioita, esimerkiksi korvataan aikuinen naiset. Itse asiassa ei ole kieltää armon nähdä pienokaiset tulevat kirkkoon, mutta jotka haluavat sisällyttää Demoiselles, morsiusneitojen ja pitää pienokaiset, olisi otettava huomioon ihmisten määrä kulkue tee sitä liian pitkä ja uuvuttavaa vieraille eikä varsinkaan täyttää alttarille.

Viehätys Demoiselles on puku tilin. Yhdessä morsian niiden on määriteltävä malleja, tervehdyksiä ja värit mekkoja. On tapauksia, joissa värit puvut aikuisten naiset ovat erilaisia, mutta aina hyvin lähellä sävyjä toisiaan. Useimmissa tapauksissa mekot ovat samanvärisiä, hienovaraisesti erottua mallissa vain yksityiskohtia, kuten hihnat, siteet, leikkaukset ja pituudet vastaamaan erilaisia ​​makuja, mutta se on myös harkinnassa morsian.

Pastellin sävyjä kuten persikka ja vaaleanpunainen ovat käytetyimpiä, siihen että yksi merkityksistä on sudenkorento, mutta rohkeampi morsiamet mahdollistavat lilaa, punainen ja jopa mustaa.

Häät suoritetaan päivällä ja avoimessa ottelu lyhyemmäksi tai nilkan kukkakuvioinnit ja mallit ovat tervetulleita.

Vaikutus sävy Demoiselles, mikä se on, toisin kuin valkoinen morsian takaa Super mukava vaikutus kuvia albumin ja valkoiset aina erottuu.

Kimpun Demoiselles ei voi unohtaa. Hän voi näyttää morsian, mutta pitäisi aina olla pienempi.

Kuten meikki ja kampaus on Demoiselles, ajatus on, että ne ovat yksinkertaisia ​​ja mitään liioiteltu, sillä millään tavalla he voivat kiinnittää enemmän huomiota kuin morsian.

Nimetä yhden tai useamman Demoiselles on osoitus kiintymystä, ystävyyttä ja ennen kaikkea luotettava. Lisäksi se auttaa morsian kaikki valmistelut ennen vihkimistä kuin morsiamen suihku organisaation, bachelorette n, valinta ja pukeutuminen testit, hiukset ja meikki, heillä on vastuu välittää ja tyyneys morsian ajoittain ennen seremoniaa, joten intiimimpi ne valitun, sitä helpompi on ymmärtää todellista merkitystä tämä luku, joka ylittää jättäen kaunein seremoniaan.

Amerikkalainen elokuva on täynnä viittauksia aiheesta, ja yksi tunnetuimmista on nimeltään "Dressed naimisiin," romanttinen komedia, jossa päähenkilö eläneet kauniin Katherine Heigl oli morsiusneito 27 eri häät. Epäilemättä, käytännöllinen ja hauska tapa ymmärtää paremmin aihe ja suuri innoituksen lähde niille, jotka haluavat mitä erilaisimpia asuja.