Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Brasiliassa pidetään nyt johtava keisarileikkauksesta. Vaikka suositus Maailman terveysjärjestön (WHO) on, että 15% aloittaneista ovat kautta C-osassa, maassa, yksityinen verkko, hinnat saavuttavat pelottava 82% ja julkisesti, 52%.

Milena Brandão Seko, kahden lapsen äiti tytärtä, biologi, doula, ryhmän koordinaattorina tukea aktiivisen syntymän Gesta Maringa ja konsultti imetys mukaan Brasilia kulttuurisesti on maan C-osio ", jossa valtaosa naiset valitsevat tämän tyyppinen leikkaus ei koskaan edes tietämättä riskitekijät / hyöty sekä äidin / vauva ", hän sanoo.

Samanaikaisesti tämän, sanoo Milena, puuttuvat tiedot luonnollinen tila syntymän (vagina) - jota ympäröi myyttejä. "Itse asiassa, taistelussa maamme on mennyt vastaan ​​muissa maissa, joissa meillä on taistella oikeus saada normaali toimitusaika, koska täällä perinteinen toimitustapa on kirurginen", hän selittää.

Tässä yhteydessä maassa, jossa suurin osa syntyneiden tehdään cesarean, monet naiset - valinnan tai jopa jokin "kannustimia" joidenkin ammatti - vain eivät ajattele muita mahdollisuuksia ja niillä lapsiaan keisarinleikkauksella .

Alberto Jorge Guimarães synnytyslääkäri ja gynekologi on lääketieteellisen tiedekunnan Teresopolis ja Master Paulista School of Medicine (UNIFESP), puolustaja käsitteiden Humanisoitujen Delivery, toteaa ensinnäkin, sinun täytyy ymmärtää, että synnytys on nainen. "Sitten hän on oikeus suunnitella, paljastaa mitä haluat. Syntymää, on erittäin tärkeää, suunnittelu kuin hän odottaa. Monet ihmiset ajattelevat, että tänään menettäneet tämän oikeus "valita tyypin syntymän haluat, mutta se ei ole totta ", hän sanoo.

Lue myös: 4 elokuvaa, että jokainen odottava äiti tulee tarkkailla

Mutta jos kyseessä on naisia, jotka valitsevat keisarinleikkauksella, varoittaa synnytyslääkäri, erittäin huolellisesti ei merkitse sitä etuajassa, vain päivämäärä, jota pidetään asianmukaisena.

Guimarães sanoi, että suuresta määrästä huolimatta Keisarileikkauksia suoritettu Brasiliassa, jonkin aikaa on joitakin liikkeitä, joilla pyritään uudelleen normaalin toimituksen. "Sao Paulossa kautta äiti Paulistana ohjelma - Turvallinen synnytys, johon kuulun, voimme moninkertaistaa määrää jatkuvia toimituksia", hän sanoo.

"Minusta on erittäin kaunis, mielenkiintoinen tämä liike pelastamaan normaali syntymä, luonnollinen synnytys ... ymmärrän, että useimmat naiset, jotka valitsevat tämän tyyppinen toimituksen tuntuu paljon turvallisempia kuin ne, jotka eivät edes yritä. Minusta on erittäin tärkeää ammattiapua naiset ymmärtävät, että he pystyvät, jotta 'ymmärtää,', joka ei aina tarvitse interventioita "synnytyslääkäri.

Milena korostaa, että puolustaa "aina oikeus tietoisten valintojen kautta naisen miten synnyttää."

Täsmälleen joten on tärkeää, että naiset tietää lisää erityyppisiä toimituksia, jotta tietoa, he voivat päättää, mitä he pitävät parhaiten heille.

Erityyppisiä ja toimitustilat

Tässä ovat tiedot kustakin tapa synnyttää pojan

1. Luonnollinen synnytys

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Ariane Munhoz, sairaanhoitaja AzimuteMed selittää, että tämä on sen tyyppinen toimituksen jossa vauva on myös syntynyt emättimen ", mutta poikkeaa normaalista toimituksen se suoritetaan ilman toimenpiteiden kuten kivunlievitystä, käyttö oksitosiinin edistää supistukset tai menettelyjä kuten episiotomy".

Tässä menetelmässä hän lisää Ariane, palvelu on keskitetty naisilla, jossa heidän tarpeensa ja valintoja kunnioitetaan, ja siten on humanisoitu. "Näin äiti voi valitse paikka, johon haluat synnyttää esimerkiksi kotona tai myös sairaalassa. Valitessaan jotka haluavat seurata häntä tässä hyvin tärkeä hetki on olennainen ja tässä tapauksessa noudatetaan ", hän sanoo.

Guimarães korostaa, että tämän tyyppinen toimitus on lähes häiriöitä. "Menettely on vain avustaa, älä anna naisen syrjään" ... Pidä se menee työ, synnyttää itsestään, ei Medikalisaatio jne Se on enemmän äiti prosessi ", hän sanoo.

Mutta, se sanoo synnytyslääkäri, joskus jopa humanisoitu syntymä voi olla interventioita, jos naiset tarvitsevat apua. "Tämä ei tarkoita sitä ei enää humanisoitavilla. Mutta jos nainen ottaa vettä, on vapaa notkua, voit siirtää, asento muuttuu ... on humanisoitu syntymä ei välttämättä tarvitsisi olla luonnollinen ", hän sanoo.

Myös Guimaraes huomauttaa, että monilla ihmisillä on väärä käsitys siitä luonnollinen synnytys. "Luuletko, että se on 'juttu start', 'hippi', mutta ei ole sitä. Luonnollinen syntymä voi olla synnytyksen, kunnioittaen yksityisyyttä naisten, kaikkein luonnollisin mahdollisella tavalla ", hän sanoo.

2. Normaali toimitusaika

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Lisäksi se tunnetaan emättimen syntymän koska vauva on pois emättimeen. Ariane kertoo, että on spontaani puhkeamista ja vauva on syntynyt Cephalic esitys, eli pään on sijoitettu lantion, se on jo varauduttu syntymästä.

"Vaikka löytää oikea asento, voi olla vaikeuksia vauvan ulos ja näissä tapauksissa välilihanleikkaushaavan voidaan suorittaa - kirurginen leikkaus tehdään perineum, lihasalueella välillä emättimen ja peräaukon. On tärkeää, että tämä toimenpide suoritetaan vain tarvittaessa ", sanoi Ariane.

Tämän tyyppinen toimitus, lisäksi Episiotomy (helpottaa vauvan poistuminen) voidaan käyttää joissain tapauksissa, analgesia ja supistusten aiheuttamiseksi seerumia sisältävällä oksitosiini. Tämäntyyppisen toimitus tapahtuu, sen pitäisi olla kunnossa kanssa terveyden äidin ja vauvan.

Guimarães on edukseen emättimeen on lukuisia. "Vauvalle: tae kypsä keuhko; yhteyttä äidin ensimmäisen hetkiä elämän; mahdollisuus imeä rintaa; vähemmän mahdollisuuksia hengityselinsairauksien jne Äidille: vähemmän vuotoriski; nopeampaa elpymistä; seuranta toimitus ja kierroksen loppuun elämän (raskaus); nopeampi kosketuksessa vauvan, muun muassa ", hän sanoo.

3. Toimitus vedessä

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Ariane kertoo, että vesi syntymä on sellainen, jossa vauvan syntymän sattuu äidin upotetaan veteen kylpyamme tai allas. "Vatsa on peitossa vesi ... Ja isä voi päästä kylpyamme tai uima tukemaan äidin tällä tärkeällä hetkellä", hän sanoo.

Hoitaja huomauttaa, että raskaana olevan naisen sijoitetaan kylpyamme täynnä lämmintä vettä synnytyksen aikana. "Yleensä se tulee kylvyssä kun työn edetessä ja kipu lisääntyy", hän sanoo. "Suunta on yleensä raskaana oleva nainen veteen sen jälkeen, kun kohdunkaulan dilataatio yli 5 cm, ja usein voimakas tunne kohdun supistukset (enemmän kuin 2 10 minuutin välein)".

Jotkut ihmiset ovat jonkin verran huolta tämäntyyppisen toimitus- ja kysymys "Onko lapseni eivät huku?". Mutta tämä ei tapahdu, koska kun vauva on syntynyt, edelleen hengittää napanuoran kautta vähintään kaksikymmentä sekuntia, jonka aikana vähitellen laajentaa pulmõezinhos.

4. Synnytys kyykyssä

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Se suoritetaan samalla tavalla kuin luonnollinen, liikkuu vain äidin asemaa, sen sijaan saada normaalia naistentautien asentoon, pysyy kyykyssä. "Se on yleensä nopeampi toimitus, se on tuettu painovoiman johdosta pystysuoraan asentoon. Ja näin on yleensä mukavampaa naisille ", kertoo Ariane.

Tämän tyyppinen toimituksen kunnioittaa fysiologinen syntymän prosessia sekä tarpeet ja toiveet äidin, kuten korostettiin Ariane. "Se on myös humanisoitu, voidaan toteuttaa vatilassa raskaana olevan naisen, on osallistuminen kumppani ja on joitakin etuja, kuten ilman invasiivisia menetelmiä kivunlievityksen, liikkumisvapaus antaa naisille synnytyksen aikana ja välitöntä elpymistä ", hän sanoo.

5. Toimitus pihdit

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Ariane selittää pihtisynnytys tapahtuu, kun normaali toimitus kehittyy vaikeuksia vauvan exit. "Pihdit on väline, joka koostuu kahdesta pitkänomaisesta osaa toisiinsa, että taivuta päät pitää vauvan pään", hän sanoo.

Hoitaja kertoo, että toteutumista episiotomy välilihan käyttöönoton pihtien suunnan vauvan päätä vaaditaan. Kun säädetty pihdit, ammatillinen vetää taas naiset tekevät voimaa työntää vauvan aikana supistuminen.

"Eri syistä voi johtaa tämän menetelmän käyttö, kuten tilanteita, joissa on sikiön kärsimystä tai äiti ei enää pysty työntämään", kertoo Ariane.

Aiemmin pihtien avulla oli synonyymi kärsimystä, mutta tänään, laite on päinvastainen rooli, helpottaa työtä työvoiman ja säästää kulumista äidin ja vauvan tarvittaessa.

Kuitenkin kiistelty teknologia katsotaan, mukaan Ariane kuin pihtisynnytys voisi tarjota suurempi riski, jos sitä ei käytetä oikein, aiheuttaa vahinkoa äidin ja vauvan.

6. Synnytys Leboyer

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kutsutaan myös "syntymä ilman väkivaltaa" on eräänlainen toimituksen jossa yrität olla korostaa vauva, joten hänen ensimmäinen kokemus kohdun ulkopuolelle vähemmän "traumaattinen". Se luotiin Ranskan synnytyslääkäri Frédérik Leboyer ja esitteli Brasiliassa 1970-luvulla.

Ajatuksena on, että syntymä tapahtuu rauhallisessa ympäristössä, ja useimmat "kuten" mahdollinen äidin kohdussa. Tätä Ariane kertoo, että hämärässä käytetään (ei häiritse vauvan); hiljaisuus (varsinkin syntymän jälkeen); kuumassa ympäristössä (kuten äidin vatsa), jotta lievennetään eroa kohdunsisäiseen maailmaa ja extrauterino jne Rintaruokinta on varhainen ja kylpy, pidetään yhdessä vanhempien kanssa.

7. Humanisoitujen syntymä

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Milena korostaa, että humanisoitu syntymä on asenne, ei menetelmä. "Nainen on syntymä päähenkilö poikansa, missä heidän valintoja kunnioitetaan ja keskustellaan ammattilaisten tähän näkemykseen, käyttämällä näyttöön perustuvan lääketieteen", hän sanoo.

"Esimerkiksi naiset ei kutsuta 'pikku äiti', vaan nimen, koska se on identiteetti ja on ainutlaatuinen. Tällöin palvelu on henkilökohtainen ja ole standardoitu. Ja se on todella haasteellista, koska ajattelutavan muutosta tarvitaan kokonaisuutena ", sanoo Milena.

Doula lisää, että humanisoitu syntymä, "pystyy synnyttämään noudatetaan, aika äiti / vauva syntymän noudatetaan, syntymäpaikka (syntymän jakkara, kylvyssä tai sängyssä) kunnioitetaan ja välilihan ei leikata ilman suostumusta (episiotomia) raskaana olevan naisen. Tämä nainen myös vapaasti ruokkia ja liikkua synnytyksen aikana ", hän sanoo.

Lyhyesti, humanisoidut toimitus koskee edelleen toimitus, joka on käsitelty kuten normaali fysiologinen prosessi, joka vain harvoissa tapauksissa, vaativat toimenpiteitä.

Humanisoitujen syntymä, ammatillinen vastuussa hoidosta on "opas" prosessin, koska se toimii yhteistyössä vaimonsa ja kunnioittaa häntä valinnoista mahdollisimman ilmoittaen päätöksiä eikä vain määrätä protokollia.

8. Keisarileikkaus

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Keisarileikkaus tehdään transabdominaalinen, eli äidin vatsan viillon useita kerroksia löytää sikiön kohtuun ja poistaa sen kautta viilto. Anestesiaa käytetään tavallisesti selkärangan. Kun vauva on poistettu, on irrottaa istukka ja ompeleen kunkin avo.

Ariane kertoo, että keisarinleikkauksella leikkaus on keskikokoinen tai suuri ja invasiivisen toimenpiteen. "Se on tekniikka alunperin suunniteltu käytettäväksi vain silloin, kun on olemassa riski elämän vauva tai äiti", hän sanoo. WHO: n mukaan optimaalinen määrä keisarinleikkauksella osien tulisi olla noin 7%: sta 10%, enintään 15%.

Alberto Guimarães korostaa, että CS on ilmoitettu tapauksissa, jotka voivat johtaa riskeihin. "Kuten esimerkiksi istukan abruption ... sitten keisarinleikkauksella tulee pelastus vauva hengittää; eklampsia (harvinainen sairaus, joka aiheuttaa kouristuksia raskauden aikana); normaalin toimituksen vauva ei 'alas', koska asema ei toiminut hänelle syntynyt ja että on patoamalla riski elämänsä; kun vauva on risti ... nämä tapaukset ovat täsmällisiä tietoja ja keisarinleikkauksella on hyvä käyttää ", hän sanoo.

Kuitenkin C-osassa tehdään umpimähkään, voi aiheuttaa vakavia terveysriskejä äidin ja vauvan.

12 koskeviin kysymyksiin toimituksista

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Syntymän vauva on hyvin erityinen hetki elämässä naisten ja perhe, juuri niin se on normaalia, että on olemassa monia kysymyksiä aiheen ympärille. Alla ammattilaiset selventää keskeisimpiä olivat:

1. Mitkä ovat negatiivit investoida keisarinleikkauksella (jos ei ole tarvetta)?

Milena Brandão Seko: Keisarinleikkauksella on keskikokoinen suuri leikkaus ja tämä edellyttää entistä tuskallista leikkauksen jälkeen ja poistaa nainen ottaa ensimmäinen lastenhoidon. Lisäksi se tarjoaa kolme kertaa suurempi riski äidille kuolee valinnaisia ​​keisarinleikkauksella (suunniteltu), että normaali toimitus. (Hall, 1999).

Pohjimmiltaan sektiota riskiä infektio, verenvuoto, anestesiakomplikaatioista. Vaikeuttaa alkuperäisen äiti ja vauva bond lasku maitoa, ihokontaktissa ja imetyksen aikana. Joten hän on enemmän riski on ongelmia imetystä ja yhteys äiti ja vauva, lisääntynyt riski rintasyövän engorgement. Pitkällä aikavälillä ei ole vaaraa tarttumista istukan accreta (istukka kiinni kohtuun) ja myös istukan previa ja endometrioosi, jotka ovat riskejä keisarinleikkauksella (erityisesti toista C-profiilit), lisääntynyt riski seuraava toimitus ja ongelmia hedelmällisyyttä.

Lisäksi 120 kertaa suurempi riski keskosen ja hengitysvaikeuksia vastasyntyneelle.

2. Kaikki toimitus loukkaantunut?

Alberto Jorge Guimarães: Kipu on subjektiivinen ... On työvoimaa että jotkut naiset jopa hallita hymyillä juuri nyt. Supistuminen voi jopa satuttaa vähän, kyllä, mutta se on välttämätöntä tehdä ero fysiologinen kipu, joka on osa prosessia, joka kärsii ...

Jos nainen on mielessä, että tämä on sinun tehtäväsi tuolloin (tuo vauvan maailmaan) - siitä lähtien, kun hän tuli raskaaksi - varmasti se ottaa vastaan ​​mahdollisimman hyvin.

Näen monet naiset juhlivat jälkeen vauvan syntymän (normaalin toimitus) suurena voittona.

3. Onko olemassa toimenpiteitä / toimia, jotka voivat auttaa helpottaa kipua synnytyksen?

Milena Brandão Seko: Sanon aina, että työ kipu ei ole vain fyysistä, vaan myös emotionaalisia. Nainen useimmiten vie kipuja ja pelkoja ja traumoja työvoiman. Mikä tekee kaikki ero tyydyttävä toimitus on kunnioitus ja tervetuloa tämän naisen. Sitä olisi käsiteltävä ja nähdä joku, joka käy läpi luonnollinen prosessi, ja ei niin "aikapommi". kuumat kylvyt, hieronta, vuoropuhelu, rohkaisun sanoja, pystyasennon, halaus, kädenpuristus ovat ei-lääkkeellinen menetelmiä kivunlievityksen ja Doulas ammattilaisia ​​erikoistunut työvoimaa näitä käyttäytymismalleja - mikä tuo helpotusta, mukavuutta ja turvallisuutta synnyttäväisen.

On kuitenkin olemassa naisia, jotka tarvitsevat anestesian (kivunlievitys), ja tämä tulisi keskustellaan riski / hyöty synnytyslääkäri, eikä niin työstä tulee vähemmän humanisoitu tämäntyyppisen intervention.

4. Voit vaatia käytettäväksi ilokaasun toimitettavaksi?

Milena Brandão Seko: Ilokaasun (typpioksiduuli) on lähes tuntemattomia Brasiliassa. Maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Kanadassa käytössä on yhteinen lievittää kipua supistusten synnytyksen aikana. Maassamme aloittaa testit sairaalassa Sofia Feldman Belo Horizonte.

5. Mitä etuja palkata doula?

Milena Brandão Seko: Sana doula tulee kreikan ja tarkoittaa "nainen, joka palvelee." Doula toimii raskaana olevan naisen synnytys, mikä hänen laadukasta tietoa, jotka perustuvat tieteelliseen näyttöön. Mukana synnyttäväisen, fyysiset ja henkistä tukea, ja menetelmiä ilman farmakologisia menetelmiä kivunlievitykseen. Doula on tärkein lenkki synnyttäväisen on suuri kannattaja ja motivoija.

Doula on ammatillinen synnytys, mutta ei suorita lääkintä- ja hoitotoimenpiteet. Se ei voi puuttua kulusta hoitohenkilökunta.

Synnytyksen, auttaa naisia ​​imetyksestä ja käsittelemään herkkää vaihetta ja voimakas muutos, joka on synnytyksen jälkeen, ja hoidossa vastasyntyneiden.

6. Kun on suositeltavaa tehdä synnytyksen?

Alberto Jorge Guimarães: Pitäisi olla vaihtoehto, kun neljäskymmenesensimmäinen-neljäskymmenestoinen raskausviikon ... Sen sijaan, että merkintä c-osa, tämä olisi yritys, onko raskaana oleva nainen meni työvoimaa.

7. Nainen voi kieltäytyä leikkaus (episiotomia)?

Milena Brandão Seko: Episiotomy on leikkaus avaamisesta emättimen suuremmaksi synnytyskanavassa. Euroopassa sitä käytetään 5-30% normaalista toimituksista ja Latinalaisessa Amerikassa, on tehty lähes kaikissa toimituksissa. Ajatuksena on, että ilman tätä leikkaus nainen on suuri, että suora leikkaus on parasta ompeluun, vauva on syntynyt nopeammin ja ilman episiotomia voi olla suurempi kyyneleitä emättimen sisäänkäynti. Mutta kanssa näyttöä olemme nähneet, että kun nainen synnyttää pystyasentoon ja kun vauva on jätetty pois varovasti läpi synnytyskanavassa, repeytymisriski välilihan vähentää merkittävästi ja valmistelevia harjoituksia tällä alueella vahvistaa lihaksia lantion tuo edelleen vahvistaa tämän alueen toimitettavaksi ja paranee nopeasti synnytyksen.

Episiotomy tulisi keskustella, mutta obstetrician ja se tulisi tehdä vain, jos todellista tarvetta, esimerkiksi sikiön hätä; hänen elpyminen on erittäin kivulias, se vaikuttaa erinomaisella alueella naisvartalon, joka voi olla kielteisiä vaikutuksia edes seksielämää.

Alberto Jorge Guimarães: Viime aikoina ajatus on, koska tämä menettely on vähemmän käytetty. Syntyessään suunnitelmaa, se voi tehdä selväksi, että eivät halua sitä tehdä, on tärkeää puhua ammattilainen siitä. On jopa harjoituksia, jotka voidaan suorittaa ennen parantunut kanavalle. Siitä hetkestä hän tekee selväksi, tuomioistuin käytetään vain tarpeen tullen (löytäjäänsä toimitettaessa).

8. Kuinka pitkä työvoimaa?

Alberto Jorge Guimarães: Se vaihtelee suuresti, mutta tavallisesti 12-18 tuntia, jos työ alkaa samasta säännöllinen supistukset (esimerkiksi kaksi supistukset 10 minuutin välein 1 tunnin ajan).

9. Mitä mahdollisia komplikaatioita emättimen toimitus?

Alberto Jorge Guimarães: Sama kuin mikä tahansa syntymän ja voi johtaa ääritapauksessa, kuolema äidin ja vauvan. Mutta vain äärimmäisissä tapauksissa. Suuntaus on, että kaikki menee hyvin, se on pääasia mahdollisuus.

Ammattilaisten mukana vauvan lyöntiä, jossa suora kosketus äidin ja myös hänen luottamuksensa prosessissa, trendi on, että kaikki menee parhaiten. Tällaisille hoito näyttää, jos on riskinsä ja ammattilaisille on valmis vastaamaan äiti ja / tai vauvan tarvittaessa.

10. Miten elpyminen naisten jälkeen keisarinleikkauksella?

Alberto Jorge Guimarães: Jotkut, jotka eivät ole koskaan ollut normaali toimitusaika, näe mitään ongelmia. He tuntevat kipua tai muita, jotka voivat parantua kipulääkkeillä. Heillä on lisärajoituksia liikkua; joka voi haitata hieman lastenhoidon ...

Suuri ero tuntuu äiti, joka on ollut normaali synnytys ja sitten on keisarinleikkauksella ... Nämä valittavat usein riitä.

11. Miten elpyminen naisten jälkeen normaali toimitus?

Alberto Jorge Guimarães: Suuri. Monet vain synnyttää ja jo haluavat nostaa esimerkiksi suihkussa. Se on vertaansa vailla ... He tuntevat ei superdispostas huolehtia vauvan.

12. raskaaksi kaksoset voivat valita luonnollinen synnytys?

Alberto Jorge Guimarães: Kyllä. Jos ensimmäinen vauva kanta on riittävä (se on pää alaspäin) ja kaksi lasta paino on kuin, voidaan suorittaa emättimeen jos nainen haluaa.

Milena Brandão Seko: Kaksosraskaus koska se ei aiheuta merkittävää riskiä tai normaali riski, mutta se voi olla normaali toimitusaika, kunhan olet kokenut joukkue tavata. On olemassa lukuisia raportteja normaalin kaksosten syntymä ja onnistuneesti.

kotisynnytys: Edut X riskit

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Jotkut naiset valita, haluavatko he vauvaa kotona. "Koti on tila, joka suosii fysiologisia ja luonnollisen kehityksen synnytyksen sekä käyttäessään autonomian naisten antamalla vakuuden, yksityisyyttä ja mukavuutta, joka mahdollistaa entistä intensiivinen kokemus, affektiivinen, perhe ja henkilökunta tätä prosessia", kertoo Ariane .

Suurin etu kotiinkuljetus mukaan sairaanhoitaja, on vapaus. "Äiti voi vapaasti valita, vapaus kantoja, käyttäytyminen, jopa ruokkia ja liikkua synnytyksen aikana, mikä on luonnollinen tapa helpotusta kipua", hän sanoo.

Lisäksi epävirallisuus, osallistumista perheen ja ystävien valinnut kokea tämän hetken ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat hyödynnä rauhallinen ja erityinen hetki.

Ariane vahvistaa, että kotisynnytys on tarkoitettu raskaana oleville naisille ilman riskiä komplikaatioita, kuten diabetes, verenpainetauti jne "Se tapahtuu kunnossa, tarvitaan millimetriluokan lääkäri tai synnytyslääkäri sairaanhoitaja. Muuten ilman sairaalan rakenteen Hätäavun äiti ja vauva vakavassa vaarassa ", hän sanoo.

Milena lisää, että kotisynnytys on vähäriskisille raskaana ja sen pitäisi olla tietoinen ja tietoisen valinnan. "Pari tulisi jakaa henkilökunnan toimituksen vastuuta ja on aina oltava 'suunnitelma B' ja asettui mahdollinen siirto sairaalaan. Usein toimitus voi lopettaa sairaalassa ja olla silti normaali toimitus ", hän sanoo.

Milena kertoo, että koti syntymän osallistuu Sairaanhoitajat Synnytys, missä ne on koulutettu ja säädellään tällaiseen varovainen rekisteröintiä Coren. "Doula on läsnä myös kotona syntymästä, mutta ei ole teknistä vastuuta toimitus", hän sanoo.

Äidit -raportti olivat heidän syntymät

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Päivämäärän Waldrick, 31, virkamies, oli veden syntymästä. Hän sanoo, että kun hän tuli raskaaksi, hän alkoi lukea tyyppisiä toimituksen trivialization keisarinleikkauksella Brasiliassa ja tuli siihen tulokseen, että halusin humanisoitu syntymästä. "Sitten hän alkoi taistelu löytää synnytyslääkäri Brasilia tänne tekemään tällaista toimitusta. Terveys suunnitelma on mahdotonta, jouduin maksamaan tietty vieläkin. Minun synnytyslääkäri oli tohtori Petrus Sanches, ihanaa! Se humanisoitavilla syntymän ja niissä neuvotteluissa kerroin hänelle minun halu saada vettä syntymästä. Hän suostui tuolloin, koska olin jo tottunut tähän toimitustapaan ", hän sanoo.

Tamara sanoo vain kommentoi joitakin ihmisiä, jotka halusivat vettä syntymästä. "Useimmille valitettavasti usko, että hippi tavaraa, hullu jne Mieheni tuki minua täysin! Ennen elokuvan katsomista Renessanssi synnytys, mieheni ajatteli keisarinleikkauksella paras vaihtoehto, mutta nähtyään elokuvan, hän tajusi, että normaali toimitusaika oli parempi vauvalle ", hän sanoo.

Tamara sanoo, että hänen työ kesti 10 tuntia. "Aloin tuntea supistukset klo 23h ja minun vauva syntyi klo 9. Mutta et tunne kipua koko tämän ajan. Kun supistukset olivat aikaisin, Nukuin niiden välillä! Kivut ovat voimakkaampia viime hetkellä. En halunnut anestesian ja voin kertoa teille, että se todella sattuu, mutta mitään 'mennä tappaa sinut!' ", Hän sanoo.

"Joten kun olin tämän hetken suurta tuskaa ja 9 cm laajentuneet, tulin kylpy ja antoi helpotus! Morninha vesi rentouttaa ... Sain ammeessa ja 10 minuutissa poikani syntyi! Mieheni osallistui kaikkiaan kiipesi amme kanssani ja katkaise napanuora! ", Sanoo Tamara.

"Minun toimitus oli Äitiys Brasilia, jolla on ihana humanisoitu synnytyshuone pilates pallo, kylpyamme, tuoli nainen kyykky, ajovalojen, radio jossa henkilö voi laittaa musiikkia ... Sensaatiomainen" lisää Tamara .

Melissa Aparecida Neves 34, fysioterapeutti, oli keisarinleikkauksella ja normaali toimitusaika. "Vaikka Synnyin keisarinleikkauksella, olen aina halunnut olla normaali toimitus, aina tiennyt, että se 'ottaa kipua synnytyksen', ei koskaan pelkää sitä", hän sanoo. "Mutta minun ensimmäinen tytär, Giovanna, johtui keisarileikkauksen ... Lääkärini sanoi aivan lopussa minun raskaus, että jos vaadin normaalin toimituksen ajatus, vauva kulkisi riskejä ... Acatei ajatus hänestä ajatellut hyvää minun tytär ja nyt minusta turha miettiä, onko tein väärin tai olisi vaatinut tahtoni normaalin synnytyksen ", hän sanoo.

Hänen toinen tyttärensä kuitenkin syntyi emättimeen. "Olin varma, mitä hän halusi, ja tietäen, että kaikki oli hienosti minun terveyttä ja terveyden lastani, päätin En antaisi yksikään lääkäri häiritse minun päätökseni. Kaikki meni hyvin minun toimitus, pidän kipua siedettävä, varsinkin kun äiti tietää mitä haluaa, tiedätte, itse, elimistön on, mitä tehdä "... Se on luonnollinen prosessi. Se kaikki oli niin kuin halusin ", sanoo Melissa.

Lopuksi on syytä huomata, että mikä on hyvä yksi henkilö ei voi olla hyvä vielä ... Mikä on tärkeää, että nainen / perhe, ei ehkä ole niin tärkeää toiseen ... Näin ollen ei ole kenenkään arvioida päätösten nainen suhteessa valitun toimituksen tyypin. Päätös on jopa häntä, mutta tietenkin on aina noudatettava luotettu ammattilaiset.