Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

On totta, että jokainen vaihe kokema vauvoja on tunteet syy koko perheelle: saapuminen kotona syntymän jälkeen, ensimmäinen hymyilee, ensimmäiset yritykset puhua muun hetkiä tallennetaan ikuisesti!

Mitä motorista kehitystä lapsen elämässä tapahtuu jono luonnon tapahtumia ensi askeleitaan. Ja se on normaalia vanhempien odottamaan malttamattomina Molemmat vaiheet: istuin; jälkeen indeksoinnin; ja lopulta lattialle.

Täsmälleen joten on tavallista, että joitakin epäilyksiä. Monet vanhemmat ihme, esimerkiksi mikä on oikea ikä lapsi alkaa ryömiä. Toiset haluaisivat tietää, mitä todellista merkitystä tämän toiminnan, ja jos se on todella tarpeen.

Alla lastenlääkäri Tatiana Miranda, lapset valmiina pelastus koordinaattori Leforte sairaala, vastaa tähän ja muita tärkeitä asioita indeksoinnin.

Onko oikea aika saada vauva indeksoida?

Tatiana Miranda, koordinaattori lasten valmiina tarjonta Leforte sairaalan, kertoo, että useimmat vauvat oppivat ryömimään kuudesta 10 kuukautta. "Yleensä kun hän oppii istumaan ilman tukea", hän sanoo.

Lue myös: 6 syytä olla tarjoamatta tutti hänen vauva

Mutta, sanoo lastenlääkäri, on lapsia, jotka eivät edes ryömiä "mieluummin roll, 'minhocar' kanssa vatsa päällä, vetää itsesi istuen tai mennä oikealle seisomaan ja kävelemään tuella."

On huomattava, että muihin vaihtoehtoihin (ryömiä, rulla, hiipiä jne) on fysiologinen ja normaalia, ja riippuu kunkin lapsen. Joten vanhemmat on velvollisuus olla kärsivällinen ja odottaa kehitystä (a) lapsi (a).

Miksi ryömiä tärkeää?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Ei ole kiistatonta on söpö nähdä indeksoinnin vauva! Mutta miksi tämä taito on niin tärkeää?

1. lihasten vahvistamiseen

Tatiana korostaa, että indeksoinnin auttaa vahvistamaan lapsen lihaksia niin, että hän pystyy kävelemään.

Lue myös: Miten vieroittaa vauva

Huomaa, että indeksointi voi sisällyttää vahvistaminen jalat, Ma myös lapsen kädet.

2. psykomotorinen kehitys

Psykomotorinen kehitys lapsen ei ole mitään muuta kuin kapasiteetin kasvun se suorittaa erilaisia ​​kognitiivisia ja motorisia toimintoja, eli suorittaa yhä monimutkaisempia toimintoja.

Tatiana korostaa, että indeksointi on ensimmäinen vauva tila liikkumiskyky omasta.

Ymmärtämään, miten tärkeää on indeksoinnin, on tärkeää muistaa, että ensimmäisestä hetkiä elämän, lapsen yrittää tutkia maailmaa ympärillään: ensin silmät; Sitten kädet, jalat ja hitaasti läpi vuorossa.

Ja ollessa kehon muuttuvan tai anna lapsen yksin liikenteen, tutkimalla tiloja, indeksointi voidaan pitää yhtenä tärkeimmistä vaiheista lapsen kehitystä.

3. psyykkinen kehitys

Crawling on myös erittäin tärkeä kehittämisen ja psyykkinen kypsyys lapsen - joka löytää niiden kyky liikkua ilman apua vanhemmat, tietää kehon paremmin.

Alkutekijöissään, vauva tuntuu "vapaa" tutkia uusia tiloja ja myös menee tietylle henkilölle, kun hän haluaa (esim vanhemmistaan ​​tai isovanhemmistaan ​​jne). On suunta käsitteitä ja alkaa huomata asioita, jotka ovat ympärillänne kehittää ainutlaatuisia ajatuksia ja vastaukset niihin.

On jonkin verran aikaa antaa vauvan ryömiä?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Samantyyppistä kysymys, joka tulee ensin - kun vauva ei ole vielä alkanut ryömiä - voi esiintyä myöhemmin. Loppujen lopuksi, kuinka kauan vauva pitäisi ryömiä?

Tatiana korostaa, että on olemassa tietty määrä sitä. "Jokainen vauva on aikansa, yleensä he lopettavat indeksoinnin, kun ne alkavat kävelemään tuella", hän sanoo.

Useimmat vauvat ottaa ensimmäiset askeleet 10 ja 12 kuukautta. Tämä voi kuitenkin vaihdella suuresti. Jokainen lapsi on aikansa ja yksilön kehitystä.

Lastenlääkärinsä Tatiana korostaa, että vaeltajille tulisi koskaan käyttää helpottamaan mahdollista siirtymistä vaiheesta indeksoinnin kävelyä. "Tapa kävellä kävelijä opettaa on väärä vaihde, joka pakottaa vauvan selkärangassa", hän sanoo. "Lisäksi pahin onnettomuudet alle vuoden aiheuttavat kävelijöiden", hän lisää.

Vinkkejä kannustaa vauvan ryömiä

Vanhemmat voivat koskaan ohittaa vaiheen vauvan motorisen kehityksen ja halua "hätäillä." Kuitenkin muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä voi kannustaa lapsia tekemään tiettyjä toimia, esimerkiksi ryömiä.

Tatiana menee joitakin ohjeita tässä suhteessa:

  • Laita leluja tai asioita, että vauva tykkää katsoa, ​​mutta ulos hänen ulottumattomissa;
  • Pidä itsesi silmissä vauva, mutta ulos hänen ulottumattomissa;
  • Laittaa asioita, kuten tyynyt, laatikot ja muut esineet luomalla mielenkiintoisia tapoja vauvan mennä.

On huomionarvoista, että on tärkeää olla kärsivällinen ja kunnioittaa lapsen aikaa.

Mitä varotoimet vauva alkaa ryömiä?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

On välttämätöntä ryhtyä toimiin, kun vauva alkaa ryömiä. Tatiana puhuu niistä:

  • Varmista, että ympäristö on turvallinen hänelle.
  • Suojaa vauva lattialle aukkoja, portaat.
  • Suojella lasta merkinnät vaarallisessa ympäristössä talon kuin keittiö.
  • Sulje alhainen otettu talon vartijat.
  • Huolehtia alhainen sohvapöydät, joiden reunat - jos indeksoinnin vauva voi osua päähän.
  • Varo vaarallisia esineitä lattialle.
  • Kiinnitä huomiota pöytäliinoja roikkuu korkeudella, että vauva voi saavuttaa alkutekijöissään, sillä hän vetää ja kaikki on pöydällä voi pudota hänen päälleen aiheuttaen vaaratilanteen.

Lapseni ei ryömiä, ja nyt?

On normaalia, että vanhemmille nähdä, että lapsi ei konttaa - toisin kuin muut lapset samanikäisiä ja perhe -, huolestuttaa.

Mutta kuten edellä Tatiana, tämä huoli ei pitäisi olla olemassa, jos vauva ei ole vain alkutekijöissään. "Jokainen vauva on aikansa ja on syytä muistaa, monet eivät edes ryömiä", hän sanoo.

Kuitenkin korostaa lastenlääkäri jos lapsi on noin vuoden vanha, eikä se ole toistaiseksi osoittanut ilmentymä yrittää yrittää kiertää, vanhempien olisi ilmoitettava lastenlääkäri.