Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Tyyli Lady Like on helppo tunnistaa. Se että ilme vuosikerta ilmaa innoittamana 40s, hyvin merkittyjä vyötärö, monet siteet, röyhelöitä, nauhoja, herkkä kukka tulosteita. Juttu "nainen" edes.

Suuri etu on, että tämä tyyli ei koskaan mene pois muodista ja huolimatta toinen jalka menneisyydessä, voidaan tehdä hyvin nykyisen osia. Voitko lyödä vetoa koko ulkoasua, päästä varpaisiin tai lisätä perus tuotantoja joidenkin rekvisiitta nainen tyyliin. Sekoita enempää riistää osia muihin herkempää. Mutta tietysti ei tarvitse liioitella ja kiertää näyttämään nukke, vihje on annoksen tuotannossa.

Mekot ja korkeat kavennettuja hameet ovat kasvot Lady Like trendi, erityisesti Flared mallintamiseen. Ohut hihna viimeistelee ilmeen, jättäen vyötärön vieläkin selvempi.

Värikartan Lady tyyliin, pastellivärit ja värejä clarinhas. Hyvin vaaleanpunainen, sininen, valkoinen, alaston. Valitse myös kirkkaat värit ja humoristinen tulostaa tehdä aidoimman ja epäkunnioittava ilmeen.

Jalat, yhdistää pyöristetty tai neliön pohjantikka kengät alhainen korot. Unohtamatta lenkkarit, jotka paitsi naisia ​​ovat erittäin mukavat. Tarvikkeet Lady järvi on hyvin herkkä ja huomaamattomia. Ohut ketjut, renkaat ja korvakorut kovin räikeä enemmistönä, varsinkin helmistä.

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen