Miten tehdä kaulakoruja tai kudoksen trapilho - Naiset vinkkejä

Naisille, jotka haluavat olla muotia, asusteita ovat yhtä tärkeitä kuin vaatteet. Ne täydentävät tuotannon ja voi kääntyä yksinkertainen yhdistelmä tyylikäs. Vaikka valittu lisälaite on ripaus persoonallisuutta.

Niskasta valmistettu kankaasta tähteet ovat ylöspäin. Sen lisäksi jättää iloisempi ja värikäs ilme, ne ovat erittäin helppo tehdä. Vain sekoittaa värejä, malleja, kankaita erilaisia ​​kuvioita ja lisätä yksityiskohtaisesti. Entä vapaa mielikuvitus ja valmistaa omia käsintehtyjä koruja?

Miten tehdä kaulakoruja tai kudoksen trapilho

Erillinen laastareita, kangas tähteet suikaleiksi. Valitessaan, sekoittaa eri värejä ja tulostaa olla hauskaa vaikutus. Käyttämällä pehmeää kangasta, kuten puuvillakangasta, suplex jersey ja liganete. Voit myös erottaa joitakin satiininauhoilla täydentää tyyliä kaulakoru.

Elastisuus kudoksiin voit pelata hihnat ja punotut, me ja eri venepaikkaa. Yksi vaihtoehto on sekoittaa erilaisia ​​tapoja liittyä läpät ja tehdä kaulakoru täynnä erilaisia ​​yksityiskohtia. Ja jos et halua vain käyttää neulaa ja lankaa kiinnittämisestä kaulakoru kangas, investoida ketjujen ja nastat.

Kaulus yksityiskohdat voivat olla kiviä sovelluksia, puuta, akryyli, metallia tai jopa kangasta. Laita helmiä tehdä kaulakoru tai parantaa koru on myös kiinnostava vaihtoehto. Toinen idea anna persoonallisemman kaulakoru vedonlyönti yoyos - niitä pieniä kukat tehty ommeltu tilkkutäkki, ne antavat enemmän hurmata kaulakoruja ja pienempiä ne ovat, sitä enemmän herkkä on seurausta.

Videoita: miten tehdä kangasta kaulakorut askel askeleelta

Opi opetusohjelmia Youtube luoda omia käsintehtyjä kaulakoruja: