Täydellinen mekko kehon tyyppi - Naiset vinkkejä

Saapuu kausi ulos kausi, mekko on edelleen suosikki pala kesällä. Kaupoissa on malleja jokaiseen makuun: lyhyt, pitkä, värikäs, kuviollinen, syvään uurrettu. Mutta ennen kuin valitset, on tärkeää tietää, että ei aina mitä kehitys on täydellisen istuvuuden kehon.

Ihanteellinen porukka tarvitsee arvostavat muodoissaan, korostaen tai piilottaminen joitakin osia. Siksi seurata vihjeitä ja oppia miten valita täydellinen mekko kehon tyyppi.

suorakulmainen

Naiset, joilla on muutaman käyrät pitäisi panostaa mekot kehon ja hyvin merkittyjä vyötärö. Kuka on pitkät jalat voivat käyttää mekkoja mini ilman pelkoa.

Luomaan illuusion suurempien lonkat, kärki kuluminen on puettu taskua ja levittää kankaat tai poimutettu horisontaalinen vaikutus. Varo pitkiä mekkoja, he voivat tehdä kuvassa näyttävät vieläkin suora kuin se jo on.

päärynän muotoinen

Jos olet kurvikas ja on leveä lantio, temppu on aina kiinnittää huomiota alkuun kehon ja tasapainottaa siluetti. Mekot muotoinen "A", parempi säätää yläosassa ja lisää soltinhos alla on täydellinen.

Välttää suuret leningit myös ottaa muoto kehon parantaa vyötärö. Suosi malleja, jotka jättävät selkä, hartiat ja niska näyttöä ja luoda tilavuus rinnan. Voit myös saavuttaa tämä vaikutus käytetään enemmän näyttäviä korvakoruja ja kaulakoruja.

käänteinen kolmio

Atleettinen vartalo naisista on aseiden ja laajempi hartiat kuin lonkat, mikä tekee siluetti muistuttava käännetyn kolmion. Temppu on valita malli, joka korostaa muuta kehon osaa kuin hartiat. Se voi toimia mallina ja tarkista vyötärön tai lyhyempi, antaa jalkojen ja osoittaa.

Vältä mekot hyvin paksu kankaita ja avoin kaulus kiinnittää huomiota ylävartaloa.

ohut

Laiha on etu käyttää lähes kaikki valta, mutta pitäisi olla tietoinen siitä, että mekko ei virittää siluetti vieläkin. Sen sijaan, että raskas ja liian laaja kankaat, mieluummin kevyempi ja kuvioitu. Koristeita, röyhelöitä, draping ja laskostettu vaikutus muitakin ominaisuuksia lisätä äänenvoimakkuutta ruumiin.

tiimalasi

Joka on kehon tiimalasin muotoinen on tilavuus ylävartalo, ohut vyötärö ja ylimitoitettu lantio. Vihje oikeiden mekko ei ole piilossa sen attribuutteja, mutta ei myöskään osoittanut enemmän kuin sen pitäisi. Mallissa ei saa olla liian suuri eikä liian oikeudenmukainen. Vältä liioiteltu necklines ja mini pituus. Mieluummin kankaat yksiväriset, rohkeita tulosteet voi kuitata ulkoasua.