Meet bikinit joka auttaa ahtaa Butt - Naiset vinkkejä

Kuva: Disclosure

Muotimaailmassa etsii aina leikkauksia, mallien ja kudosten parantaa kehon muodon ja korostaa parhaita ominaisuuksia eri biotyyppien, sekä nais- ja miespuolista. Osata valita oikea vaatetus on tapa piilottaa ylimääräistä kiloa, pidennä siluetti ja kiinnittää huomiota siihen, mitä kehosi on kaunein.

Tietenkin käyttää näitä temppuja on helpompaa, kun se tulee palasiksi pukeutua päivittäin, ja kun se tulee uimapuvut, lisätä tai vähentää toimenpiteisiin voi olla haastavaa. Jos olet kärsivien, ettei se ole Butt niin keveiden kuin haluat, tietää, että muotialan on jo käynnistänyt bikinit, joiden avulla voit parantaa tämän ongelman.

Mallin on kehittänyt Brasilian suunnittelija Paula Hermanny ja markkinoitiin ensin VIX, brändin luoma suunnittelija vuonna 2003. Se on yleinen bikinit edessä, mutta jossa on yksityiskohta, joka tekee kaikki ero takana.

Suunnittelija lisäsi kuminauha keskellä bikinit, joka vastaa nostamalla puolella ja hieman pienempi keskellä pala, jättäen hänet formaatin "sydän" ja tehdä selkään näyttää enemmän PERT.

Mallia oli nimeltään "aaltoilu" ja on jo Yhdysvalloissa vuodesta 2003. Hän jatkoi myydään Brasiliassa vuonna 2005, mutta vasta vuonna 2012 näyttää pudonnut graces poikasia.

Meet bikinit joka auttaa ahtaa Butt - Naiset vinkkejä

Puheensorina Vix. Kuva: Disclosure

Monet kuuluisat luopua mallista, joka puhkesi ensin Yhdysvalloissa. Siellä kuuluisuuksia kuten Lindsay Lohan, Cameron Diaz ja Jennifer Aniston sekä Kim Kardashian, Cindy Crawford, Kate Moss ja Beyonce nähtiin päällään bikinit luoma Paula. Brasilian Daniella Sarahyba, Gisele Bündchen ja Flavia Alessandra lisäksi Twin Taitouinti, Bia ja Branca, myös antautui visuaalinen vaikutus mallin.

Meet bikinit joka auttaa ahtaa Butt - Naiset vinkkejä

Twin taitouinti. Kuva: Reproduction.

Muita temppuja ahtaa Butt

Kysyimme jotkut lukijat millaisia ​​temppuja he käyttävät antaa vaikutelman, että pohja on aina prancing. Patricia 32, sanoo, että valitsemalla oikea lyhyitä housuja tai apua aikaa tehdä Butt näyttävät suurempia ja nostetaan. "Kun valitsen pari, esimerkiksi etsiä mallien kanssa taskua takana ja leikkaukset, jotka lisäävät lonkka, eikä antaa vaikutelmaa, että Butt on" litistynyt ", hän selittää.

Harjoitukset ahtaa Butt

Mutta ei tarvitse tällaista temppu mekko, vain sillä on hyvä genetiikan tai collegepaita treenata gluteeni. Ja mikä olisi sopivin harjoituksia hyödyntää tätä ruumiinosa? Sillä liikunnanopettaja Dilson Bortolanza paras harjoitukset ovat ne, jotka toimivat jalat, kuten kävely, juoksu ja hypätä, esimerkiksi.

Opettaja myös Tassiana Galeti osoittaa "nelosta". Se on harjoitus, joka tulisi suorittaa polvet ja kyynärpäät lepäävät lattialla tai matolla. Nostaa jalka hip linja, pitää polvet koukussa ja takaisin alkuperäiseen asentoon järjestyksessä. Liike tulee toistaa 15 kertaa, jolloin kukin jalka, kolmen sarjassa. Lisätä vaikeutta ja maksimoida vaikutukset liikunnan, jonkin ajan kuluttua käytäntö voi käyttää kilvet.

Ja sinä? Se käyttää joitakin temppu näyttää Butt? Jos näin on, kerro meille kommentteja.