10 temppuja peittääkseen pieniä Butt - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / Blonde My Gal

Brasilian Nainen on maailmanlaajuisesti tunnettu kurvit, erityisesti keveiden maalialue. Kuitenkin, etteivät kaikki naiset tuntevat tyytyväisiä lonkat ja jotkut pitävät niitä pieniä.

"Pohja on ensisijainen elin Brasilian nainen ja on myös yksi ensimmäisistä aiheista luetteloon tyytymättömyys useimmat naiset, on halu turbiini sitä tai peittely", sanoo konsultti henkilökohtainen kuva ja liike, Maria Valentina.

Hänelle naisen etsiä täydellinen laitos on käytävä läpi valinta näyttää. Kun kastike oikein, nainen arvostaa vahvuutensa ja peittää niitä vähemmän houkuttelevia. "Aina kiinnittäen huomiota kehon tyypin ja henkilökohtainen tyyli jokaisen naisen", sanoo Maria Valentina.

Naisille, joilla on pieni maalialue ja haluavat piilottaa tai näyttää olevan enemmän käyriä, konsultti mainittu 10 temppuja, jotka auttavat tässä tehtävässä.

10 temppuja peittää pienet pusku

10 temppuja peittääkseen pieniä Butt - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / Ria Laskaris | Supervaidosa | Viva Luxury | Tie H | Carol Tognon

1. Sovellukset taskuissa: housut, shortsit ja shortsit kirjailtu sovelluksia, jalokiviä, strassit, tai räätälöityjä piikkejä hänen takataskua. Tämä auttaa antamaan äänenvoimakkuus lantion ja peittää pienet Butt.

2. Stampings: on myös mielenkiintoinen vihje käyttöön leimattu alas, naamioida, eläinten tulosta, shakki, vaakaraidat, kukka- tai etninen kuvio. Se kannattaa sijoittaa tulosteita siksak joka auttaa myös optinen harha, joka tarjoaa isompi Butt vaikutus.

3. lähellä ruumiinosia: ei liian tiukka eikä liian löysä, huuhtele ruumiinosat ovat ihanteellinen niille, joilla on pieniä maalialue.

4. kiiltävät kankaat: silkkiä tai satiini on paras vaihtoehto naisten pieni pusku on valita kankaita hieman kimallus.

5. Osat frilly: mitään osaa, joka lisää tilavuutta lonkan alueella on tervetullut. "Puserot, leningit, hameet röyhelöitä (peplum), yläpuolella lantio on täydellinen niille, jotka ovat vähän maalialue", lisää Maria Valentina.

10 temppuja peittääkseen pieniä Butt - Naiset vinkkejä

Valokuva: toisto / The Fashion Hall | Stupid Girls | Vilpittömästi, Jules | Blogi Thássia | Anna Fasano

6. raskaampia kankaat: kankaat, kuten mikrokuituliina kutoa, kevyt murtotoimikasta sametti, villaa tiheäkudoksisia, tweed, denim, kauhtana ovat hienoa auttaa naisia ​​ilman Butt, koska ne ilmentävät ja antavat volyymin heille.

7. Tunikat out: ne auttavat piilottaa aluetta ja antaa peiteltyä Butt. Tunikat ja mekot tuottamaan saman vaikutuksen. Konsultti kärki on aina käytettävä vyö merkitä vyötärölle tai jos kyseessä on tunikat ja mekot, käytä löysä vyö lantiolla.

8. Kehykset ja tekstuurit: kankaat toimi tonttien tai kohokuvioitu kuvioita myös auttaa luomaan volyymi lonkan alueella ja siten parantaa pieniä Butt.

9. Osat fringed: kaikki yksityiskohdat, jotka vaatetus on tullut vetovoima kääntääkseen huomion pois pohjasta. Jos kansallisessa tyylissä, käytä hameita, puseroita tai mekot hapsut.

10. Osat, jotka suosivat Butt: "Nykyään on olemassa runsaasti farkut markkinoilla, jotka tekevät eniten PERT pohja ja voi olla hyvä valinta", sanoo konsultti. Myös pikkuhousut ja sukkahousut, jotka auttavat lisäämään Butt. "Nämä kappaleet ovat myös hyviä liittolaisia", toteaa Maria Valentina.

Vihjeitä kuin niiden käyttämättä

10 temppuja peittääkseen pieniä Butt - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / Blonde My Gal

Konsultti Maria Valentina vielä useita vinkkejä, joita voit käyttää vai ei, ja miten käyttää. Ei voida arvostella, se on aina tärkeää tietää koko elimistössä. "Tietäen määrä naisia, on helppo osoittaa parhaat vaatteet vaihtoehtoja, jotka antavat tilavuutta selkään", hän sanoo.

Yleensä nainen, joka ei ole pusku on liian ohut ja siinä on pieni vyötärö, niin vaatteita, jotka vetävät elin, kuten edellä mainitussa apua naisen saada enemmän kurvikas siluetti.

Sitä vastoin muut osat haitta naista ilman pakarat, ovat nämä:

  • Osat tai liian tiukka tai liian löysä, ei taskuja tai taskuja tasainen;
  • Osat, joilla on korkea vyötärö;
  • Tummat värit aina luoda illuusion keho on pienempi;
  • hyvin suuria taskuja, jotka voivat tehdä Butt näyttämään pienemmältä edelleen;
  • Housut Italian bar eli baari ikään taivutettu;
  • hyvin lyhyet vyötärön yläpuolelle linja ja bolerot;
  • Topit sisällä housut, hame tai shortsit;
  • yksivärinen koostumukset
  • Erittäin joustava kankaat kuten lycraa. Heillä on taipumus litistää Butt ja tehdä se näyttää pienemmältä.
  • Ja alas osia tummaa ja selvittää.

Toinen erittäin tärkeä vihje naamioida pikku Butt on herättää huomiota toiseen ruumiinosaan. "Kaulan, hiustenleikkuun sovituksen kasvojen muoto, meikki tehty hyvin, koska kun puhelut, kenkä yksityiskohtaisesti ja korkokengät. Hakeminen taktiikkaan, varmasti pieniä Butt tai sen puute ei huomaa ", neuvoo Maria Valentina.

Lisälaitteiden välttää erittäin laaja Hihnat vyötäröllä, paras tapa käyttää niitä on lonkan. "Toinen lisävarusteita, kuten sormuksia, kaulakoruja ja korvakoruja ovat suuria, koska ne auttavat kääntämään huomion toiseen kohtaan kehoa, ne ovat sopusoinnussa muiden osien ulkoasua ja fyysinen tyyppi nainen" se on toinen kärki antama konsultti. Laukku rajat auttaa myös peittämään pikku Butt, koska ne auttavat luomaan lisää volyymia lantion alueella.

Suuri kärki muodostavat ulkonäkö on käyttää päällekkäisiä osia. "Housut suora leikkaus farkut kevyempi pesu takataskua enemmän puseron pois alkuun asti lonkan ja takki päälle, lopettelemassa ilme korkeakorkoiset kengät ja korvakoru kaunis," se on yksi ulkonäkö ehdotti konsultti . Se osoittaa myös värien käyttöä lohkon kirkkaat ja vaaleat värit.

Avain osat peittää Butt

10 temppuja peittääkseen pieniä Butt - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / Skynet

Housut ja shortsit

Väri kirkas, värillinen tai tulosteet ovat ihanteellisia naisia, jotka ovat vähän maalialue, kertoo Maria Valentina. Alin vyötärö ja sovellukset auttavat hyödyntämään painotti Butt. Näin olla malleja seuraavat osat:

Suora Malli: taskut ja yksityiskohtia takana;

Malli poikaystävä: olla soltinhos, naamioida lonkan alueella ja korostaa entisestään ohuet jalat, ja jätä modernein ja riisuttu ilme;

Farkut malli: pieniä taskua takana vain pohjan yläpuolella kertaiseksi;

Malli post: pienempiä ja enemmän erillisiä taskuja;

Malli räätälöinti: veitsi laskokset ja taskut, malli on hyvä aikojen ja naiset, jotka työskentelevät Virallisessa ympäristössä;

Malli leimahtaa: hyvä valinta tasapainottaa suhteissa olla laajempi polvi alas.

hameet

Maria Valentina, hameita polven yläpuolella ja leimataan ne surtem parhaalla mahdollisella tavalla. "Mitä enemmän kierroksia ovat sopivampia, kuten leimahti, A-linjainen, laskostettu, ryppyiset, istuvuus ja heijastuksia", hän lisää.

Hameet pitäisi olla vyötärö vyötärön joka auttaa luomaan illuusion lisää volyymia alueella. "THE peplum hame malli on mitä antaa lisää volyymia hip alueelle. Tämä malli on
täydellinen luoda romanttinen ulkonäkö ja paljon vuosikerta ilmaa ", sanoo konsultti.

Muita hyviä vaihtoehtoja ovat hameet räätälöidä kanssa taskuveitsellään taittuu, sekä pitkä hame korkeammat vyötärölle tai hyvin merkitty, tietysti kaikki riippuu mittasuhteet naisen ruumiin.

Peli piilottaa ja kohokohdista on ensisijainen kärki peittää pieniä Butt, vain tärkeimmät on kuin kehon niin se on ja poimia kappaletta, jotka vastaavat tyyliäsi ja tehdä sinusta tuntuu hyvältä.

Alla on galleria joitakin konsultointi ehdotuksia saada sinut nyt!

Housut Pynablu asentoon R $ 378,70 vuonna Galleristi

Housut Pynablu asentoon R $ 378,70 vuonna Galleristi

Pitkä hame Blue Man R $ 196,80 Muoti Delivery

Pitkä hame Blue Man R $ 196,80 Muoti Delivery

Farkut pienillä tasku Colcci R $ +279,90 vuonna Dafiti

Farkut pienillä tasku Colcci R $ +279,90 vuonna Dafiti

suora shortsit taskuilla ja yksityiskohdat Triton R $ +116,40 Glamour

suora shortsit taskuilla ja yksityiskohdat Triton R $ +116,40 Glamour

Hame polven yläpuolella ja leimattu Miksaus R $ 359,50 E-Closet

Hame polven yläpuolella ja leimattu Miksaus R $ 359,50 E-Closet

poikaystävä shortsit Le Lis Blanc R $ 299,50 vuonna Farfetch

poikaystävä shortsit Le Lis Blanc R $ 299,50 vuonna Farfetch

Flare housut Sawary R $ +129,99 Catwalk

Flare housut Sawary R $ +129,99 Catwalk

Hame Guangzhou R $ +254,15 vuonna Capitollium

Hame Guangzhou R $ +254,15 vuonna Capitollium

Hame räätälöintiä Allas $ 225 Style Market

Hame räätälöintiä Allas $ 225 Style Market

Peplum hame Baarissa $ 129,90 vuonna Amaro

Peplum hame Baarissa $ 129,90 vuonna Amaro

Vihje lisätä selkään

Olla fyysisesti aktiivinen, kyllä, treenata ja liikunta auttaa lisäämään Butt ja voittaa senttimetriä alueella. Jotkut Lihaskuntoharjoite ovat ominaisia ​​tälle alueelle ja ei vain tehdä Butt tulee suureksi, ja anna asetettu.

Myös syytä vedonlyönti toimintaa, kuten Pilates ja muu urheilu käytännöt, jos paino ei ole heidän valitukset. Nykyään ei ole pulaa vaihtoehtoja käyttää ja määritellä kehon, vain valitse se, joka parhaiten sopii sinulle ja elämäntapa.

Jos vaikka tämä temppu silti tuntuu sinun täytyy piilottaa pikku maalialue ja koskea vain joitakin temppuja edellä todettiin.