5 tapaa tavata uusia ihmisiä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Pienet muutokset voivat tehdä suuren eron elämässäsi ja auttaa jopa löytää rakkautta. Tässä on viisi yksinkertaisia ​​vinkkejä:

 1. Ilmoittautua missään luokassa
  Et löydä ketään jäädä kotiin koko päivän. Joten tehdä aloitteen saada joitakin tunteja voidaan kielikurssille, ruoanlaitto, liikunta ... Mitä enemmän ihmisiä tapaat, sitä enemmän lisätä mahdollisuuksia löytää joku.
 2. Etsiä pienemmille ryhmille
  Väkijoukko voi olla uhkaava. Jää pois muutamalla läheisiä ystäviä. Pienempi ryhmä tarkoittaa vähemmän painetta, mikä helpottaa enemmän ihmisiä lähestyä sinua.
 3. järjestää tapaamisia
  Järjestää epävirallinen osapuolen ystävien ja kannustaa heitä kutsua ystäviä, joten voit laajentaa tuttavapiiriäsi. Tee jotain huomaamaton - pelejä, viini, mitä korkea tai tanssimusiikkia - edistää paljon puhetta.
 4. Huolehdi itsestäsi
  Kun olet kiireinen tekee parhaansa itselleen, hän tuntee onnellisempia ja voivat loistaa - mitä kiinnittää kaikki ympärillä.
 5. Tärkeysjärjestykseen sosiaalinen elämä
  Hyvä yöunet on hyvä levätä ajoittain, mutta sinun täytyy olla jonkin aikaa myös lähteä. Älä hauskaa toimintaa parantaa mielialaa ja auttaa sinua tuntemaan raiteilleen.

MSN Shine