Bachelor Party: som den verkligen är? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Du har markerat datum för bröllopet och slutligen få den stora dagen. Men framför honom, starta den avslappnade fester med vänner och vänner till paret som möhippa, underkläder och svensexa. Men vad innebär det, trots allt, detta maskulina möte, som både orsakar nyfikenhet och avundsjuka? Att ta de viktigaste frågorna kring detta "lilla parti", talade vi till organisering av företagsevenemang bröllop perfekt, Renata Trigueiros om det och lösa detta mysterium för dig.

Vanligtvis hålls resor, barer, fester hus, eller till och med strippor, stag parterna samlas ofta nära vänner till brudgummen och låt släktingar och familjemedlemmar sida. Detta för att säkerställa att alla är bekväma, eftersom ingen av dem kan gå miste om allt som händer ibland.

Men inte saknas i de flesta av dessa platser är alkohol. Vissa fester, brukar hållas i barer innefattar höga doser av alkohol och en mängd olika drycker och män gärna att extrapolera den dagen. "På dessa platser, vilken dominerar är avslappnad konversation bland gästerna och även de vanligaste spel bland män", förklarar arrangören.

Men den bild som alltid kommer att tänka på brudar när det gäller kandidatexamen i lättklädda kvinnor är redo att attackera deras framtida män. Men det är mer för filmscen än verkligheten. "När du är anställd, alltid med hjälp av små kläder, brukar anges som 'gåvor' till brudgummen och göra partiet gäster, enlivening natten", säger Renata. Men inte alltid de är närvarande i svensexa. Orsaken är att vissa brudar förbjuder deras framtida män att inkludera dem på festen. Det vill säga, det bästa här är att tala inför organisationen av evenemanget.

Hur som helst, oavsett kattens val att ta farväl av den gamla liv festande och ungkarls, är den idealiska att paret prata om denna informella fest. När han eller en vän tror firandet klargör allt som du tål eller inte. Mannen säkert vet att det är inget annat än en rituella, men att äktenskapet, som ett val han gjorde, kommer det att vara för livet. Och sedan, inget att fylla brudgummen frågor om vad som hände eller inte hände. Det bästa man kan göra är att programmera din egen bachelorette med sina vänner. Hur är det?