äldre partner är bäst för kvinnor? - Kvinnor Tips

Numera har många kvinnor fortfarande ifrågasätter om det är bättre att ha en yngre partner äldre samma ålder eller. Flera studier i området tyder på att kvinnan fördelar om du har relationer med äldre män eller samma ålder.

Några av dessa forskning visar att framgångsrika kvinnor föredrar äldre män och attraktiva, de söker djupare relationer. Eftersom de känner sig mer självsäker, de har större frihet att välja mer attraktiva män. När allt kommer omkring är inte på jakt efter en stöd relation, en där kvinnan är beroende av mannen för att stödja henne.

Redan äldre och framgångsrika män fortsätter söker yngre kvinnor som har problem gemensamt och mognare, just därför att de har detta behov av en djupare relation. För mannen är mer fördelaktigt att relatera till yngre kvinnor, eftersom de kommer att kunna ta hand om dem när de behöver det och detta ökar deras livslängd.

Men åldersskillnaden ytterligheter är skadliga för kvinnors hälsa. Gifta sig med en mycket yngre man minskar den förväntade livslängden upp till 20% och män från sju till nio år äldre minskar också, men endast 10%.

Detta beror på att den yngre mannen inte blir en partner som tar hand om sin fru under de sista åren i livet och den äldre mannen förmodligen inte kommer att vara vid liv när din partner behöver vård.

Man tror att par av samma ålder i allmänhet har en varaktig och sund relation som båda är i samma fas i livet, är av liknande mognad och förmodligen har liknande livserfarenhet och ambitioner. Dessutom är företaget mindre rigid med samma ålder par, medan par med åldersskillnader kan lida förfång och påtryckningar från familj, vänner och människor som de bor.

Men detta val beror till stor del på varje individ, varje behov och vision som var och en har om relationer. Vissa söker vackra partners, andra smarta, andra söker Aktivitets partners och så vidare. Det finns ingen regel som säger kategoriskt om det är bättre en yngre partner eller äldre kvinnor, men forskning kan bidra till att förstå lite bättre kvinnornas val.