10 tecken på att du kan vara dålig i sängen - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Du är misstänkta att ditt sexliv inte går bra på grund av dig? Anser att bara koppla av i den sexuella bemärkelse och lämnade kön falla i rutin? Kolla in 10 tecken som kan varna dig till en eventuell dålig prestanda i sängen och även se några tips för att lösa varje problem.

1 - Din säng och rummet ser ut som ett kontor

Hur kommer att "ge klimatet" vistelse i ett rum där du arbetar och dina servicematerial sprids? Om det är oundvikligt att ta arbete till rummet, bifoga den tid och plats för den och hålla den efter användning. Det finns inget mer broxante att stirra på en service stack göras.

2 - Du behöver inte göra oralsex på honom

Man kan säga att varje eller nästan varje man älskar oralsex. Detta är en preliminär bra för även de hetaste stunder. Om du inte gillar att göra detta, förmodligen något som saknas för att slutföra din katts tillfredsställelse. Om problemet är smaken, prova att lägga en mint för att göra allt roligare och tillfredsställa dig ännu mer.

3 - Du kör bort från sängen så snart transaktionen slutar

En annan sak som kan hamna skära stämningen bland er är det faktum att du komma bort från sängen direkt efter en transaktion. Njuta av de minuter efter agera för att omfamna din partner och hålla ihop. Det är viktigt att inte låta saker svalna mellan dig och att kön inte blir mekanisk och kallt.

4 - Du är "avslappnad" hemma också

Sätt en gammal skjorta på en dag som du är trött, okej. Nu tar look "avslappnad" varje dag i veckan kan ha en negativ inverkan på sexlivet dig. Prova att söka och producera lite mer på vissa dagar i veckan för att behandla din partner och lockar honom vidare.

5 - Du tar längre tid att göra sig redo för sex, än att ha sex

Borsta tänderna, räta ut ditt hår, rakning, sätta underkläder ... ja, det pre-sex rutin som många kvinnor är skickliga kan sluta med motsatt effekt än väntat. Medan han ligger och väntar på dig om du tar för lång tid, kan han hamna förlora viljan att gå på attack.

6 - Du lät honom alltid göra hela tiden och vägleda

Om du aldrig ta kontroll över situationen, kan han i slutändan får trött på att behöva göra allt alltid ensam. Glöm inte att sex är en handling som kräver investeringar både honom som hans. Så inget att lämna honom i kontroll för evigt. Och se till att ta initiativ när stämningen slår.

7 - Du är väldigt osäker om din kropp

Ett annat problem som kan undergräva den sexuella liv varje kvinnas låg självkänsla och en negativ bild av din egen kropp. Skämmas för sina kurvor kan svalka ditt sexliv och avsluta det lite i taget. Så gör ditt bästa för att ta hand och kärlek - framför allt.

8 - Rör du aldrig ämnet sex

Förutom redan nämnda, är ytterligare ett tecken på att du kan vara en usel att du aldrig vill prata om det sex. Även om många kvinnor har skam och vissa parter inte uppmuntrar denna diskussion, prata om den närmar sig paret, bryta barriärer och tabun och kan ha en betydande positiv effekt på sexualliv båda.

9 - Du vill ha sex är alltid snabb

En annan signal som kan visa att du inte är så bra älskare är det faktum att du alltid snabbt vill avsluta sex. Vi vet att rapidinhasf Azem del av livet av paret, men att investera i lite mer tidskrävande relationer och njuta av varje sekund av denna intima ögonblick är också viktigt.

10 - Det verkar ha slutat letar efter dig sexuellt

Slutligen, det mest uppenbara tecken på att saker och ting inte går bra sexuellt, är när han börjar sluta leta efter dig att agera. Om situationen har nått denna punkt kan det vara dags för dig att prata om det och försöka hitta sätt att återuppväcka passionen mellan de två.

Om du identifiera sig med någon av de tecken, inte panik eller tror att du inte bra i sängen. Ta ett djupt andetag och gå på attack. Just det: sex för att vara bra, måste du öva. Sluta läsa och gå och hitta din partner för ett ögonblick ensam. Och om du inser att det inte heller är att vara tillräckligt bra i sängen trycker och uppmuntra honom att ta mer vård och investera i det sexuella livet för dig.