3 skäl till varför sex är bättre efter äktenskapet - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

För enkel övertygade äktenskapet perspektiv och de begränsningar det innebär kan vara skrämmande. Det visar sig att när du är singel, är chansen är oändliga. Varje part, möte med vänner eller bar erbjuder nya möjligheter att träffa människor och naturligtvis ta kontakt med dem.

Det är spännande och lustfyllt känsla av frihet du får när det finns ett åtagande till en relation, och av denna anledning, många kvinnor föredrar att bo ensam, njuter av sin ungkarls varje ny helg.

Dock kan vissa saker bara upplevs av de modiga som vågar passera linjen mellan den underbara enda liv och fridfullt äktenskap. Sex, till exempel, måste återupptäckas efter äktenskapet, så att han faller in i rutinen och blir därmed en del närmar sig paret.

Se sex med en enda partner som en tråkig och händelselös praxis är en anpassad som förstörde många bröllop genom åren, men nu faller till marken. Efter giftermålet, kan sex alltid med samma person vara så eller mer njutbart att bruket av sex utan engagemang.

Tänk på att om så många människor fortfarande gifta varje dag, kommer det att finnas något i äktenskapet bortom det värt värt jämfört med att vara ensam. Tro mig, det finns uppgifter om kön med sin man slår alla möjligheter för heta nätter med främlingar.

Du vet mycket, mycket bra

Även idén om okontrollerad sex med en ny person ser lockande, spännande och fördelaktigt, du vet varken kroppen eller smak av varandra. Detta kan vara en katastrofal rutin, eftersom det riskerar att inte glädjande partnern. En stor del av sexuell tillfredsställelse kommer från det faktum att ge njutning för dem som är med dig, och kan vara frustrerande att känna sig oförmögna att göra det. Å andra sidan, med sin man, du vet exakt vad de ska göra för att låta honom på plats, förutom risken att bli nöjd lämnar mycket större också.

Du känner väl till mods med varandra

Intimitet är allt! Detaljer som hårborttagning på dagen eller de extra pounds är skrämmande för en enda kvinna medan gift med, är inte i fokus. Detta betyder inte att du går ledighet för vård, men förr eller senare, kan misslyckas utan att känna alltför skäms för det.

Handen på mannen, är det också en fördel eftersom det inte behöver vara så "aktuella" med kroppen, till exempel för att njuta av sex. Detta gör upplevelsen är avnjuts bäst på båda sidor.

Kommunikation är bättre

Sex behöver kommunikation att fungera. Prata om sex och göra klart vad som är bra och vad som inte är det, och att diskutera eventuella nya metoder som både vill bevisa är viktigt så att kön är bra. Att vara gift innebär oftast att du har haft tillräckligt med tid för att utveckla kommunikation och nå en god nivå av sexuell kommunikation (verbal eller icke-verbal).