10 saker som gör män glada - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Kan du komma på tio punkter som kan lämna män du vet lycklig?

Om, som de säger (eller snarare, säger vi, kvinnor), män är i alla fall, bör det inte vara svårt att tillfredsställa dem, men vi vet att verkligheten inte är så. Sanningen är att ha en sådan annan typ av män, vi är mycket svårt att förstå hur själen av dessa varelser fungerar. Även om vi tror att de vill ha en romantisk middag otacksam egentligen bara vill spela videospel hela eftermiddagen.

Den Askmen.com webbplats tillägnad den manliga publiken, publicerade en lista över tio saker som gör män glad verkligen. Listan har sammanställts av beteendeekonomi Nick Powdthavee av York University, som skrev boken "Ekvationen av lycka." Följ listan och hur man ska agera när du vill låta män i sitt liv hoppa av glädje.

1 - Spendera tid med vänner

Några nyheter? Om du någonsin haft en pojkvän, bror eller vän i detta liv, du vet att det är en absolut sanning. Män känner sig helt tillfreds mitt i sina kolleger män. Kanske eftersom det territoriet är gratis och de kan vara så guttural som de vill utan inblandning från kvinnor klagar över rapningar, svära och spridda röra. "Det är en verksamhet som ger en lång och stadig ström av serotonin, en av de hormoner som ansvarar för lycka", säger Powdthavee.

2 - Har mer hälsa än andra

Hälsa, naturligtvis, är en gemensam angelägenhet för alla människor, män eller kvinnor. Men tydligen vår uppfattning om hälsa beror inte bara av de sjukdomar som vi lider, men också förekomsten av dessa sjukdomar i den miljö där vi är verksamma. "Uppenbarligen har vi inte mår så dåligt för ett hälsoproblem om många av våra vänner lider av samma sjukdom", säger Nick. Att friskare än andra bidrar till lycka.

3 - Ha en lycklig partner

Du vet när någon nära dig börjar skratta, och snart alla människor runt skrattar tillsammans, även om de inte vet orsaken? I relationer, fungerar det så här: en man är mer benägna att känna sig lycklig om du har en kamrat med en positiv inställning till livet. Författaren av listan, "en av hemligheterna till att ha ett lyckligt äktenskap är att ha en glad följeslagare."

4 - Arbeta med vad de älskar

Och som inte gillar att jobba med det du älskar? För Powdthavee, män som arbetar gör vad de älskar är så glad att inte bryr sig om hur mycket de tjänar. Det är lätt att förstå varför: hur människor tillbringar större delen av sin arbetstid, den typ av verksamhet de utvecklas och hur de tycker om det är en avgörande faktor för att mäta enskilda tillfredsställelse.

5 - Var stödjande

Att hjälpa andra gör livet roligare. Detta uttalande avser känna användbar som en del av en gemenskap, enligt Powdthavee.

6 - Bröllop

Det är rätt, flickor, är äktenskapet inte en evig fördömelse för alla män, tvärtom. Nick säger att de tenderar att känna lyckligast när de är gifta, eftersom "äktenskap ökar den förväntade livslängden för män." Men även han säger att "det mesta av denna lycka under det första året av äktenskap känns i allmänhet,". Sorgliga nyheten.

7 - Att leva nära till jobbet

De som bor i storstad vet hur obehagligt det är att tillbringa dyrbara timmar på dagen fast i bilköer jätte eller cirkulerande kollektivtrafik. Att leva nära till jobbet avsevärt minskar stress och bidrar till att uppnå ett lyckligare liv.

8 - Att vara ung och att vara gammal

Som barn, verkar vår lycka att ha något slut. Under vår tillväxt på något sätt blivit så bekymrade över de ogynnsamma omständigheter som tenderar att drabbas av någon kris; Slutligen när vi åldras, återhämta vi samma livsglädje vi hade när unga. Enligt Powdthavee, det är vad vi kallar en "medelålderskris."

9 - Sex

Eftersom detta är en lista över de män, var det väntat att denna punkt var bland de första platserna. Ändå är sex ett viktigt verktyg för att göra män lyckligare. Enligt en undersökning av ekonomer David Blanchflower och Andrew Oswald, människor som har sex regelbundet är i själva verket, gladare än de andra.

10 - Tjäna mer än andra

Hur kan det vara, här räkna ett klassiskt exempel på manliga konkurrenskraft. Inte bara ta pengar, det tar mer pengar än andra människor. De män tydligen alltid vill känna sig mer framgångsrika än dina vänner och medarbetare, till exempel.

Allt om listan gjorts av Powdthavee respekt för män, men det verkar vara en nästan perfekt metafor för vad vi kvinnor, vi anser också viktigt att lycka? Skillnaderna mellan varje existerar, men säkert de män du vet är nöjd med åtminstone några av de punkter på denna lista.

Vad tycker du? Vad gör dig lycklig? Lämna din åsikt i kommentarerna nedan.