Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Borta är de dagar då kvinnor bar kort hår endast när in mode, lämnar växa snart efter. Idag finns det många fantastiska sätt att minska korta lås och bli ännu vackrare.

Den låga klippa håret med lugg är en av dem. Flera känd som Anne Hathaway, Débora Falabella, Débora Secco, Rihanna och Taís Araújo har använt sig av denna look, som blev självständigt feminin stil och de fysiska egenskaperna hos varje.

Detta beror på att korta look med lugg är extremt mångsidig och kan anpassa sig till smaker av varje kvinna. Genvägar alltid stigande och fallande allt mer på kvinnors smak och kan titulera efter personlighet och önskan var och en respekt för dess estetiska detaljer och harmonisera det visuella.

Personer med mer avslappnad personlighet kan välja att koppla nedskärningar, med asymmetriska tips från en bob till en modern kort. Redan den mest reserverade och klassiska kanske föredrar mer spända stegar och genvägar, som en rak bob eller "Johnny".

Det viktiga är att uttrycka den rätta visuella bilden i linje med karaktär. Det finns inga regler eller normer, varje person är unik och har unika behov. Den korta sända säkrare personligheter, mogna, moderna och gratis ", säger visagista Maurício Morelli.

Läs också: 11 enkla tips för att se yngre

Som skär välja?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Vare sig med Pixie, Chanel eller bob; med rakt hår, lockigt eller kinky; med klassisk frans eller längre, det finns alltid en kort look med lugg som kan passa dig. Här är några inspirationskällor för att kontrollera vilken stil som passar bäst med din personlighet, din hårtyp och din ansiktsform.

Lågt skuren med lugg

Uppspelning / Oh! mode | Läppstift på tänderna | Micah Giannelli

Foto: Uppspelning / Micah Giannelli | Läppstift på tänderna | Oh! Fashion

Det finns inget mer praktisk än en super låg klippa hår, den berömda pixie! Med fransar, då är det ännu vackrare och mer elegant för kvinnor i alla åldrar. "I alla typer av ansiktet, kan den korta anpassas för alla egenskaper, med respekt för personlighet och stil för varje person,", säger Maurício Morelli.

Och kort hår förtjänar också vara väl underhållna. Den frisör Wagner Nascimento, den Monde K rummet, anger användning av produkter att passera efter tvätt och ger en annorlunda touch till utseendet. "Den beskurna hår alltid full av charm och elegans, men alltid finns det några knep som hjälper till att visa detta ännu mer. Korrekt användning av polish och vax, för att ge struktur och skapa mer slående visuella, hjälper i vardagen och underlättar byte av utseende ", förklarar han.

Professional tips att anta en lågt skuren look med lugg: "Normalt, kort hår kombineras med de flesta ansiktsformer. Skillnaden i genvägar är exakt den typ av fransar. Människor som har liten panna, till exempel, bör undvika att använda curtinha frans över pannan. Detta skapar en tung och oproportionerlig utseende för att möta. "

Chanel med fransar

Foto: Uppspelning / My China News | Trop Rouge | Gray November

Foto: Uppspelning / My China News | Trop Rouge | Gray November

Chanel stil är en look som är numera klassiska, och fortfarande lämnar kvinnor som antar den vackraste, moderna och eleganta.

Läs också: 6 viktiga tips för dem som vill klippa sitt hår hemma

Bortsett från alla dessa attribut, säger frisör att klippa Chanel är mångsidig och kan anpassas både för rakt hår som lockigt och alla typer av fransar. "Hår i Chanel stil kombineras med de mest skiftande former av fransar: kort rundade eller strimlar med längre sidor, till exempel. Detta beror på att Chanel skärstrukturen stöder ett bredare spektrum av stil ", säger han.

Professional tips att anta en Chanel look med lugg: "Folk frågar mig alltid om jag tappar en klippning med Chanel stil i människor som har vågiga flätor. Svaret är ja, förutsatt att det har nödvändig vård och det är känt att våga. Investera i styling krämer, schampo och balsam för att hjälpa till att definiera den vågiga form. "

Bob med lugg

Foto: Uppspelning / Style File | I din garderob | Hej Det's Valentine

Foto: Uppspelning / Style File | I din garderob | Hej Det är Valentine

Den bobfrisyr är vacker, super demokratisk och faller väl fransar. Vill bättre kombination än så här?

Enligt Wagner Nascimento, "Bob klippa redan efterlyser en mer stiliserad och kort lugg. Själv redan har en djärvare stil och gränserna bör gå samma väg som skär alltid lämnar mönster med vissa variationer. " Men du måste vara särskilt försiktig om du har lockigt, vågigt och lockigt ledningar och vill prova denna minskning.

Professional tips att anta en titt Bob med lugg: "Vågigt hår, särskilt medelstora och tjock, kräver omsorg mest med Bob. Om personen inte har för vana att borsta håret eller styra volymen, kommer denna typ av snitt öka den ännu mer. Ett bra tips är att undvika att skapa i vågigt hår volym med en mjuk lugg. Hemligheten är att komma bort från det konventionella och skapa fler djärva och stiliserade utseende. "

Läs också: 8 bloggare frisyrer att inspirera sin nya look

Med hjälp av kort hår med lugg

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Han bestämde sig för att minska sina kablar med kort längd och behöver idéer för att styla det på daglig basis och för viktiga tillfällen? Här finns flera frisyrer idéer för olika korta frisyrer med lugg och inspireras för sin produktion.

Frisyrer med lugg chanel

De skurna chanel klassiska lugg med längre blad naturligt ser super söt! Den vlogueira lär ut hur man gör tio enkla och lätta frisyrer, stora för att lyfta utseendet när man har lite tid att göra sig redo.

Frisyr bob / lång bob med lugg

Den frisyr bob bob eller lång ger redan fler möjligheter av frisyrer och ser bra ut med en frans på höjden av ögonbrynet. Tricket används av vlogueira är nötas trådarna ovanpå huvudet för att skapa volym.

Curls i kort hår

I denna handledning, lär vlogueira ett otroligt sätt att låta håret kort - chanel eller bob - med vackra lockar utan att använda locktång, dvs utan att skada håret med värme. För snitt med lugg, bara lämna det fäst med en klämma som "wraps" håret.

Braid utkant

Den som tror att du inte kan göra fläta kort hår. Detta vlogueira visar att det är möjligt att göra en mjuk, super original fläta i luggen samma!

Läs också: kort x Långt hår: se känd som använde de två skär

Frisyrer för beskurna hår

Det är fantastiskt olika utseende du kan göra även med super låg klippa håret. Spray textur, borste och tillbehör som pannband och barrettes är de bästa allierade för frisyrer genvägar.

inspira~~POS=TRUNC

Låt dig inspireras av de vackra nedskärningar och super snygg bloggare och ta mod att passera saxen i håret också!

Uppspelning / Hej det's Valentine

Uppspelning / Hej Det är Valentine

Uppspelning / Micah Giannelli

Uppspelning / Micah Giannelli

Uppspelning / Trop Rouge

Uppspelning / Trop Rouge

Uppspelning / Et Porquoi Pas Coline

Uppspelning / Et Porquoi Pas Coline

Uppspelning / Micah Giannelli

Uppspelning / Micah Giannelli

Uppspelning / My China News

Uppspelning / My China News

Uppspelning / November Grey

Uppspelning / November Grey

Uppspelning / Love, Life & bebisar

Uppspelning / Love, Life & Spädbarn

Uppspelning / Hej det's Valentine

Uppspelning / Hej Det är Valentine

Uppspelning / The Beauty avdelningen

Uppspelning / The Beauty avdelningen

Uppspelning / The Beauty avdelningen

Uppspelning / The Beauty avdelningen

Uppspelning / Karla's Closet

Uppspelning / Karla garderob

Oavsett din smak, din hårtyp och ditt mod att möta saxen, det finns alltid en mer kort en domstol som kan se fantastisk på dig!