Typer av permanent uträtning - Kvinnor Tips

Numera finns det flera typer av permanent uträtning till håret. Innan du gör något förfarande, ta reda på om vilka fördelar varje erbjudanden till håret.

Trots så många alternativ, är syftet med utjämning alltid densamma, är den enda skillnaden mellan dem i de komponenter som används i varje tid, namnet på den teknik och behandling som bör göras efter ingreppet. Vilken typ av hår, färg, textur och störa den önskade effekten när man väljer mellan typer av utjämning. Så träffa några typer av permanent uträtning och egenskaperna hos varje.

utjämning traditionell

Det är den typ av utjämning grunden för ammoniak. Den varar cirka sex månader och får endast ske till unika hår eller har tidigare fått ljusa toner och mörka toner. den traditionell utjämning Det är inte indicerat för blonda hår reflektioner eller att ledningarna förlora färg och blir sprött.

borsta progressiv

Det är typ av mindre stark än den traditionella borsten och varar cirka tre månader, svepande rörelser. Efter den första sessionen borsta progressiv, hår har bra resultat, att få slät och blank. Beroende på vilken typ av hår, bör göra berör roten och behöver regelbunden fuktgivande.

utjämning franska

Det är en lätt utjämning vilket kan göras var 10 dagar. Syftet med Franska utjämning Det är vattentäta kablar genom fastställande av de aminosyror i proteiner hårstrån. Det är bra för att minska volymen av trådarna.

tips

  • Försök inte att räta ut håret hemma. Denna typ av behandling kräver omsorg och uppmärksamhet av en professionell.
  • Slut borstar som innehåller formaldehyd är skadliga för hälsan. Det är tillrådligt innan någon ansökan till sammansättningen av produkten kommer att användas.
  • Försök att använda bra produkter för att låta hår hydrerad, frisk efter att ha gjort någon riktning. Är önskvärda produkter med ceramider, proteiner och vitaminer. Undvik att använda schampo som har salt.