25 smarta tips för att göra ditt hår växa snabbare - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Om du drömmer om att ha en stor hår, men tror att ledningarna är långsamma att växa eller de bara parkerat, vara uppmärksam. Vissa faktorer kan störa den normala utvecklingen av trådarna, vilket är ungefär en centimeter per månad.

Problemet är oftast kopplat till hormonella störningar eller dålig blodcirkulation. Men det finns också externa faktorer som skadar håret. Kolla in följande 25 tips för att göra håret växa snabbare hälsosamt.

1. Klippa håret var 6-8 veckor. Om du gör det gör inte håret växa direkt, men stärker ledningarna för att undvika brott, trots allt hår med dubbla och spröda tips inte "verkar länge", även om lång.

2. Applicera äggvita i hårbotten. Gör ett hår mask med äggvitor att ha friskare hår, stark och vacker.

3. Drick vatten. Vatten hjälper till att spola gifter ur kroppen och därmed göra håret växa snabbare och bli starkare och släckt. 2 liter per dag rekommenderas.

4. Kamma och borsta håret dagligen. Det är inte nödvändigt att borsta håret ofta eller överdriva. Borsta dem en gång om dagen hjälper till att aktivera blodcirkulationen i hårbotten, hjälper till att vattna området och stärka nya ledningar. Men se upp: inte borsta blött hår och är generad, använder en produkt att kamma.

5. Minska frekvensen i användningen av torken och platt järn. Så håret blir stark, frisk och fri från brott och kluvna toppar, tjänar perfekt utseende från rot till topp, viktigt att visa din verkliga längden.

6. Inkludera protein i kosten. Livsmedel som ägg, fisk och färska frukter och grönsaker som är rika på protein lämnar håret vackrare och stimulera trådarna att växa snabbare.

7. Låt inte saknas vitaminer i kroppen. Rådgör med din endokrinolog och bredvid din dietist för att skapa en kost rik på vitaminer. Ditt hår kommer att vara friskare och växa snabbare.

8. Satsa på eteriska oljor. Blanda 3 lavendel oljedroppar, 3 droppar rosmarinolja och 2 droppar timjan, ceder och röd jojobaolja. Applicera direkt på håret och se skillnaden.

9. Lök vatten. Det kan tyckas märkligt, men koka två lök och använda vatten de kokades i håret kan faktiskt hjälpa den att växa snabbare. Och lämnar ingen lukt efter tvätt.

10. Potatis mask för att behandla garn. Blanda i en mixer tre potatisar, en äggvita och lite honung för att skapa ett hem behandling mask. Det fungerar på samma sätt som lök vatten.

11. äppelcidervinäger. Blanda vinäger med lite vatten och vända sig direkt till håret efter tvätt. För att hålla det från att komma till lukten av vinäger, tillsätt 2 som eterisk olja du valt till mixen.

12. Undvik hår produkter baserade på silikon. Eftersom denna typ av substans täpper till hårsäckarna, trådarna hamnar försvagning och därmed inte når hela sin potential för tillväxt.

13. Applicera inte balsam i hårbotten. Förutom att kunna lämna ditt hår fet, kan denna vana ge dig mjäll. Och att växa i hårbotten måste vara frisk, därför applicera krämen endast på hårlängd och inte roten.

14.Hoppa en dag eller två mellan tvättar håret. Så du undvika att utsätta dina ledningar industriprodukter dagligen och gör det möjligt att frigöra de naturliga oljor som håret behöver hålla sig frisk.

15. Missbruka inte användningen av produkter för styling håret. Gel, hårspray och mousse skada kablarna och försvagas. Använd endast när det är absolut nödvändigt.

16. Ta hand om håret på sommaren. Var noga med att tillämpa solskyddsmedel på håret i tråden och skyddar håret med hattar och mössor, så du håller hårbotten frisk och ledningar.

17. Inkludera biotin på menyn. Biotin närvarande i livsmedel som ägg, soja och lever har en fantastisk effekt på hår och göra dem att växa snabbare.

18. Massera håret i duschen. Vid tvätt och tillämpa schampo i håret, försiktigt massera hårbotten, utan att använda naglarna. Detta stimulerar cirkulationen i hårbotten, vilket är avgörande för hårväxt.

19. Sov inte fångade håret. Men om ditt hår generar mycket väl göra en lös fläta eller hålla med en mycket svag gummiband för att förhindra fall och trådbrott.

20. Undvik stress. Detta problem i det moderna livet kan orsaka försvagning och faller på ledningarna och det är inte vad du vill på den tiden. Yoga eller avslappning och investera i dagar av kul att hålla stressen långt.

21. Inte sova på vått hår. Detta kan skada hårbotten och hindrar en sund tillväxt av strängarna, och lämnar håret med dålig lukt.

22. Mata dig frisk. Dess utseende är direkt beroende av deras hälsa. Det är ingen idé att använda de dyraste och kraftfulla krämer, om din hälsa inte gå bra. Därför anta en balanserad kost, tala med din nutritionist och börja nu.

23. Besök hennes endokrinolog. Se endokrinologiska undersökningar för att se till att allt är fullt fungerande i din kropp. sköldkörtelproblem, till exempel, kan orsaka förlust och gallring av hår.

24. Sluta röka. Cigaretten är en stor skurk, som kan sluta med skönheten i håret och även samarbetar så att kablarna inte växer. Nikotin hindrar passage av blod genom venerna och följaktligen hindrar passagen av alla de näringsämnen att trådarna behöver.

25. Inkludera fettsyror i kosten. Lägg nötter, nötter, fisk och avokado till din diet, de är rika på fettsyror och hjälpa dig att få friskare hår som växer i rätt rytm i kroppen.