Honey pensel - Kvinnor Tips

Naturlig och full, är honung rik på element som är bra för hälsan. Dess fördelar har varit kända under lång tid och har ett brett utbud av näringsämnen, ofta används i livsmedel. Men förutom att göra det mest hälsosamma kost, hjälper honung också att lämna lägenheten och swing ledningar.

De som lider av överdriven håret volym och vill ha en makeover i det visuella, men utan att förlora naturlig av trådarna, kan du satsa på progressiv borste med honungsproteiner.

den Honey borste Det har närande och uppfriskande kraft till ledningarna. Förutom honung själv, som har antibakteriella action, hydrater och lyser, har formeln olika vitaminer. Bland dem, med hydrolyserad keratin protein vete, som hjälper till vid återuppbyggnaden av hårfibern och kiseldioxid, som tjänar till att täta och mjuka trådarna.

Resultatet av denna kombination av kraftfulla ingredienser är en mjuk, silkeslen hår, men ingen stenas och alltför dränerad effekt. En annan fördel med den rörliga borsten reduceras flyaway fiozinhos.

Tillvägagångssättet är indicerat för dem med lite vågiga trådar och frizz, men kan göras på alla typer av hår, även de som redan har andra kemikalie. Som namnet antyder, den borsta progressiv honung minskar håret volym gradvis och underlättar modellering i dag till dag. Så om du brukar borsta varje dag, kommer du att känna skillnaden.

Tillämpningen av progressiv honung varar i ungefär en och en halv timme och retuschering bör göras varannan månad, men varierar beroende på varje typ av hår. Priset varierar från rum till rum och beror på kabellängd.

Borste honung steg-för-steg

  1. Håret får en massage baserad på ren honung. Därefter tvättas den med ett schampo djuprengöring för att avlägsna ackumulerade rester;
  2. Torken hjälper till att torka trådarna, som sedan får produkten. Tiden för åtgärden är 15 till 30 minuter;
  3. Utan avlägsnande av produkten av trådar, är den gjord av en borste och passerade järn, slinga för slinga;
  4. Redo! Ledningarna är redan mjuk, soltinhos och ingen anledning att vänta ett par dagar för att tvätta håret.