Hur man gör en perfekt make-up: Viktiga tips - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Varje kvinna vet att en make-up, om välgjord, har befogenhet att lämna hennes underbara, med tonvikt på vad som är de vackraste i ansiktet och dölja eventuella brister.

Det är dock inte alltid möjligt att gå till en salong och förlita sig på den spektakulära verk av en professionell makeup artist ... Ofta de åtaganden som följer av sista minuten; budgeten för utgifterna för skönhet minskar den månaden, bland andra skäl, och i slutändan, slutar upp att vara "improvisera" göra hemma även innan du lämnar den enda lösningen!

Dessutom är de inte bara i slutet av utnämningar helg och speciella tillfällen att kvinnor tenderar att göra upp. Många av dem har en vana att producera dagligen att gå till jobbet, till exempel.

Tänka på det, är det viktigt att de vet hur man korrekt smink, antingen för dagen dagen, antingen för en händelse eller ballad.

Men om du, trots att fåfäng och älskar ut snyggt hus, fortfarande inte vet mycket väl hur man sminka, kommer du att älska tipsen nedan. De är viktiga och praktisk vägledning för någon kvinna som vill lära sig att göra perfekt makeup!

1. Satsa på en kurs av automaquiagem

Hur man gör en perfekt make-up: Viktiga tips - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Satsa på en automaquiagem kurs är förmodligen en av de mest kända medel för kvinnor som vill lära sig att sminka som proffs.

Flavia Regina Rotta da Silva, professor i Senac Rio Claro, förklarar att i en kurs av automaquiagem kan kunden lära sig grundläggande tekniker för korrekt tillämpning av viktiga produkter, tips för att välja rätt nyans av foundation, puder och concealer, användning av borstar, som tillämpar flytande eyeliner och basiska kombinationer av färger för att uppnå en harmonisk makeup.

Men gör med en kurs av automaquiagem varje kvinna kan lära sig att sminka (även de som aldrig har vågat i praktiken)?

"Jag tror, ​​ja, att varje kvinna kan lära sig att sminka. Men i en kurs av automaquiagem, kommer hon att lära sig tekniker, men endast med konstant praxis kommer att förbättras ", säger Flavia.

2. Tåg makeup hemma

Hur man gör en perfekt make-up: Viktiga tips - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Du har gjort en kurs av automaquiagem? Stor, nu trick är: börja göra olika typer av makeup hemma, perfekt.

Och även om du inte har gjort en specifik kurs, men har en bas som makeup, är vägledningen fortfarande "tåget"!

Laís Martinelli, bloggare Två Club, säger han lärde sina första steg utgör se sin mamma smink, med hjälp av gamla goda eyeliner, rouge och mascara. "Men då jag kände behovet av att lära sig mer, så jag började titta på internet. Jag började se flera video tutorials på Youtube, party makeup och dag till dag ... Jag lärde mig att hålla ögonfransar och eyeliner för att göra kattungen ", säger han.

Lais säger att han lärt sig att fodret bör användas i gel, för "börja" eftersom nätet är ett alternativ endast för de mest erfarna. "Jag tränade hårt för att göra det till en normal makeup ... Jag tränade från mitten ut och sedan i mitten i ögat ... Om det upptäcks från ena änden till en annan, jag hamnade gör en mycket tjock linje i slutet", säger han. "Hur som helst, alltid tog lite tid av min dag att träna vissa saker lärt på Internet. Det viktiga är att träna, ta, träna igen ", tillägger han.

Flavia da Silva professionella höjdpunkter att det bästa sättet att träna är att lämna för att göra så när du går ut (det vill säga när du har makeup vara bra). "Tiden för att träna är när du är hemma, i en mycket dag för det, har du inget engagemang och kan experimentera, förnya och också tillåta misstag, varför inte? Om du inte är bra, bara ta bort makeup och börja om igen, "guider.

3. Följ tips och handledning av bloggare

Hur man gör en perfekt make-up: Viktiga tips - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Detta kompletteras med föregående tips: ett bra alternativ för att träna (och upp att lära sig att sminka) är att följa de riktlinjer och förslag på bloggare som ofta gör video med steg för steg hur man gör vissa makeup.

Alternativen är många. Men en av de mest kända skönhet bloggare - som ger tips och handledning som visar hur man gör makeup för att gifta sig - är utan tvekan, Júlia Petit, snacks.

Camila Coelho, Super Vain är referens också närvarande för flickor och kvinnor som vill lära sig att sminka eller bara letar efter tips och idéer gör för olika tillfällen.

I läraren nedan, till exempel, lär ut bloggare nybörjare att förbereda huden för makeup.

Alice Salazar, spegla Min blogg har också blivit känd på grund av dess olika tutorials och allmänna råd om smink.

Men dessa är bara tre av de många bloggare som erbjuder bra tips och handledning otro (och oftast video) visar steg för steg hur man gör en perfekt makeup för en mängd olika tillfällen.

Kom ihåg att de riktlinjer som finns i tutorials inte är avsedda endast för kvinnor som redan vet hur man gör upp relativt väl, många bloggare gör filmer speciellt tillägnad nybörjare.

Och det bästa? Allt detta utan kostnad! Bara goodwill för att komma åt bloggar och videoklipp och benägenhet att göra hemma!

4. Satsa på bra produkter

Hur man gör en perfekt make-up: Viktiga tips - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Vem har inte för vana att makeup hemma kanske inte vet, men bra produkter göra stor skillnad i resultatet av en makeup.

Detta betyder inte nödvändigtvis betyda att du behöver spendera för mycket pengar på inköp av produkter. De flesta bloggare brukar sätta i sina tutorials och blogginlägg i en lista med listan över produkter som används i synnerhet göra och produkt tips som testats och befunnits bra (eller dåligt) med olika prisklasser.

Därför är det upp till dig att forskning och bestämma vilken typ / märke av produkt är villig att köpa. Det enda kravet är att de markerade objekten är av god kvalitet, för att undvika irritation och / eller hudproblem och andra oönskade resultat. Kolla in några urval av bra produkter att investera:

  • 10 makeup rekommenderas av bloggare
  • Hur man köper bra makeup utan att spendera en hel del
  • 10 läppstift som varje kvinna bör ha

Det är också viktigt att välja produkter som är anpassade till din typ den och den ideala tonen (aldrig mycket ljusare än din hudton, till exempel). "När du väljer en produkt, är det viktigt att testa den i ansiktet. Ofta människor hamnar test på handen och tid att använda det, inser att färgen inte är cool ... Detta beror på färg skillnad vi har i dessa delar av kroppen ", säger Flavia, lärare Senac.

5. Var uppmärksam på tricks för dem som förstår makeup

Hur man gör en perfekt make-up: Viktiga tips - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Som redan nämnts, de flesta bloggare ger bra produkter och tips för att lära några knep för att tiden för makeup. Det är alltid viktigt att hålla ett öga på dessa riktlinjer.

Bloggaren Laís Martinelli, till exempel, säger han gillar att hålla sin hud "så naturliga som möjligt", så använd inte foundation eller kompakt. "Ett knep som jag älskar när jag vill göra en makeup gjort bättre och håller längre, är att använda BB Cream före göra, eftersom det är en komplett produkt och lämnar huden naturliga", säger han.

"Jag är också skickliga super belysningsanordning, är det bra att ljuset berör de punkter du vill vårda i hans ansikte. Och använd vit penna på vattenlinjen vattnet är ett annat knep jag använder för att öppna och lätt look ", tillägger Lais.

Blogger-konto men du föredrar att använda bronzer istället för rouge "för att låta mer naturligt och havet makeup, även på vintern."

"Jag älskar också en väl snyggt mask på ögonfransarna. Jag brukar inte bära mycket smink, men jag säger att detta är en perfekt kombo: BB Cream, bronzer, eyeliner, mascara och upplysande ", säger Lais.

Bloggaren håller med om att det finns makeup produkter bra, billigt och lätt att hitta. "BB Cream som använder är Maybelline, som finns på apotek och stormarknader; och min favorit mascara är den ursprungliga L 'Oreal voluminös också lätt att köpa ", avslutar han.

Men kom ihåg att bloggare är inte de enda alternativen: Du kan få några viktiga tips och smink tricks, till exempel, med (a) makeup (a) du litar på eller med dina vänner som redan har mer praktik i ämnet.

Det vill säga, för närvarande kan ingen kvinna lämna huset med ursäkten att inte bära smink eftersom han inte kan göra det!

Betting på en kurs av automaquiagem, prata med folk som redan vet hur man gör upp och följer tips och videor från bloggare experter i ämnet, är enkla medel, men super-efficient för en kvinna att lära sig att göra en perfekt makeup!