Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Nå ålder 40 medel som når en ny fas, populärt kallad den mogna stadiet. För att möta denna nya etapp full av utmaningar och läckerheter, välja rätt hårfärg är mycket viktigt.

Det är i denna ålder som börjar växa fram de vita trådar, som kan vara en mardröm för vissa kvinnor eller kan vara en kickoff för att ändra tonen i lås.

Satsa på grått, färgade av samma naturliga hårfärg eller ändra färg som helst av dessa valfritt, om det görs med omsorg och engagemang, lämna den mogna kvinnan ännu vackrare.

Om kvinnans önskan att färga trådar, är det viktigt att veta vilken färg som passar ditt utseende och personlighet; och vad tonen bäst passar din hud.

För dem som är osäker på vilken färg och ton du väljer, kan du konsultera en visagista, en professionell som kommer att bedöma en kvinnas personlighet och fysiska egenskaper för att indikera den perfekta hårfärg för henne.

Läs också: 3 nyanser av hår som verkligen värt investeringen

4 kända av hårfärger och foton att inspirera

Ett sätt att besluta om den färg du vill plocka upp kändis frisyr och har håret liknar hans. Här är fyra intressanta val av vackra färger som kan vara bra alternativ för dig och välja den som behagar dig.

Brown

Enligt visagista Rodrigo Banqueri, mörka färger tenderar att åldras bilden, eftersom de skapar en hög kontrast mellan hud och hår. Nyanser bredvid choklad tonen är den mest rekommenderade, liksom lyser upp ansiktet.

För den kvinna som önskar en mörk ton, är tipset att införliva tydliga trådar för att titta. Färgen är mer lämpade för de med svart hud, gulaktig, medel och mörkbrun, undvika överdrivna kontraster. Brown är lätta att underhålla, kräver endast root retuschera var 30 dagar eller när kvinnan känner att längden eller vita trådar är oroande.

blond

Rodrigo Banqueri rekommenderar varmare toner, så mycket värde mogna kvinnor. För kvinnor som väljer platina nyanser är idealisk för att arbeta med en mörk bakgrund och platina flätor. Den blonda är mycket demokratisk, passar alla skinn utan restriktioner. Det är färgen med större kraft för att dölja grått hår, om det är högsta prioritet för kvinnor.

När det gäller vård, hår genomgår missfärgning process, behöver ständig fuktgivande, om möjligt i alla tvättar. Det kan också vara nödvändigt att använda en produkt rekonstruktiv trådar var 15 dagar. Den retuschering av roten bör göras så snart det är uppenbart.

Läs också: 4 viktiga vitaminer och mineraler för att ha hud och vackert hår

redheads

För dem som vill välja rött rekommenderar visagista den rödaktiga och bruna toner som höjdpunkt och belysa skönheten i mogna kvinnor. medel rött för dem med varmt hudton och ljus hud coppery toner är bäst lämpade.

För att hålla alltid lysande färg, bortom roten retuschera varje månad, måste du röra upp längden även för färgen för att överleva och vacker. Att bry sig hemma med vanlig fuktgivande är viktigt för hår hålla sig frisk.

ombre hår

Ett annat bra alternativ för dem som gillar den mörka bakgrunden. Den ombre hår är en teknik som lämnar tips av gradvis ljusare hår, vilket orsakar en modern effekt. Tekniken belyser huden och ger rörelse i håret. Denna teknik är perfekt för dem som vill behålla den naturliga färgen på ledningarna eftersom det håller färgen och värde.

Den retuschering görs varje 6 månader och vård i hemmet är desamma för blont hår. Den ombre är föredrar många kvinnor, i alla åldrar och ser bra ut på alla hudtoner.

Tips för att förbättra färgen på håret

För färg förbli vacker och levande, och söka professionell hjälp när det gäller färg, bör håret hållas också hemma. Schampo utan sulfat behandling masker och balsam med lågt pH hår hjälp att blekna mindre i fallet med röda, till exempel. Hår med ljusare nyanser av blond behöver specifika produkter med jämna mellanrum för att ta bort oönskade gula toner.

I samtliga fall behöver färgat hår fukt att förbli friska och riktiga besök till frisören för att upprätthålla färg.

Rodrigo Banqueri rekommenderar, oavsett färg som kvinnor väljer, snittet och ögonbryn också värderas. Således är det möjligt att komponera en sofistikerad look och vacker helt och hållet, värdera ledningar färg ytterligare.