Velvet naglar - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

Denna vintern sammet naglarna har blivit känsla, så vi Kvinna Tips beslutat att försöka denna trend är super hög.

Även känd som plysch naglar, är de inte så svårt att göra som det kan verka och dess tillämpning är snabb.

Förutom att vara enkel att använda, även om det verkar som tillbringar en stor del av "pózinho" faktiskt inte tillbringar nästan ingenting. Vi tillämpar utvecklingen av tjocka naglar på båda händerna och i slutet av programmet tillbaka det som var kvar av en skål och det var nästan full gång.

Den enda andra material du behöver för att göra sammet spiken är pulvret flockas ger sammetslen finish.

Det kan hittas i kosmetik och hantverksbutiker. Den enda skillnaden är att i de kosmetiska butikerna brukar de säljs i mindre mängder. Vi köper våra krukor för $ 2.00 varje.

Hur man gör fyllda naglar

1 - börja måla naglarna vanligtvis med ett eller två lager av emalj. Spendera inte mer än två, men resultatet kan inte vara mycket bra. Detta skikt kommer att fungera som "bakgrund" för fyllda spikar, så att inte vara perfekt. Sedan torka hörnen.

2 - Applicera ett lager av extra glans, men utan att gå för nära nagelbanden. Lämna ett litet utrymme kvar mellan den extra ljusstyrka och nagelband för enkel rengöring och lämna mer välväxt finish.

3 - Med fortfarande vått skikt gradvis kasta "pózinho" på spiken. Låt den falla på spiken för att täcka den målade området. Vi rekommenderar att göra det under en yta som underlättar damm insamling som kommer att falla av nageln samtidigt som.

4 - Nästa steg är att ge ljus kranar på fingret så att överskottet hösten. Du kan också blåsa ljus för att underlätta processen. För att ta bort hår som finns kvar på fingret, använd en torr bomulls. Var noga med att inte röra bomull i plysch spik eftersom det kommer att hålla och svår att få bort.

Nu är det bara att upprepa detta på alla naglar. Den vård som vi föreslår är att förhindra naglarna kollidera med föremål, undvika för mycket vatten dem och hindra dem från att komma i konflikt med andra saker. Detta kommer att säkerställa att de håller längre.

Röda sammets naglar, gjorde vi med Valentine Revlon nagellack och "pózinho" sammetslen finish i ett vin ton.

Velvet naglar - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

Plysch blå naglar gjordes med Hip Hop emalj pearly Ana Hickmann och pulvret valdes i kungsblå.

Velvet naglar - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

Kontrollera de material vi använder för att göra dina naglar med sammetsmjukt nedan. Observera att även efter applicering av "pózinho" i 10 spikar, krukor eller tömmas.

Velvet naglar - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

Nu är det din tur. Leta efter "pózinho" sammetslen avsluta din stad och prova denna redan starka vinter trend. Kom ihåg att även om emaljen som används är pärlemor eller mousserande, det är inte ett problem eftersom de vita saker kommer att täcka hela längden på spiken. Försök trenden och visa oss hur det var på Facebook eller Twitter.