Vet fasta parfymer - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / Parfym Chloé i flytande och fast version (pendel)

Om det är något som är av stor betydelse för kvinnor är behovet av att gå någonsin lukta. Även om programmet är en enkel promenad i parken, behöver du inte för att fullända både i utseende, vara doftande är viktigt, trots allt, man vet aldrig vad eller vem vi hittar. På samma sätt, ingen användning gör en super produktion utan att investera i en bra parfym.

Men ta din favorit doft i påsen för att ha det till hands är inte en enkel uppgift. Och om paketet är stort och påsen är liten, har inte mycket att göra. Om du inte har tillgång till miniatyrer eller små flaskor, bär doften är inte alltid rekommenderas. Du har risken för brytning, att läcka och sprida portföljen, dokument, kaos.

För att avsluta dessa problem och underlätta livet för kvinnor är spetsen fast parfym, eller fasta parfymer, dofter koncentrerade i kompakta paket som lätt kan transporteras dit du vill säkert och massor av praktiska.

Eftersom de är små, kan du koppla användning med flytande parfym, passerar det innan de lämnar hemmet och röra upp med solid, om så är lämpligt.

Stora märken som Marc Jacobs, Chloé, Stella McCartney, L'Occitane, bland annat har anslutit sig till idén och skapade förlängningar av sina produktlinjer med solida versioner.

Vissa paket är en sideshow: många märken har ökat utformningen av hans skapelser skapar paket som hänvisar till små gamla smycken som ringar och halsband, sanna gåvor som ger en total charm i tid för att tillämpas, oavsett var du är. De enklaste versionerna som säljs i burkar, har också sin charm.

De flesta av dessa parfymer är handgjorda ingredienser såsom vaxer och oljor som ger paraffin konsistens.

De dofter tenderar att vara mer koncentrerad, vilket gör att du kan spendera lite, men du kan använda flera gånger om dagen. För att bättre sprida arom, är spetsen appliceras på strategiska punkter i kroppen som handleden, nacken, halsen och bakom öronen.

I USA och Europa, fasta parfymer är vurm för en lång tid, men här i Brasilien trenden tar form långsamt, så det är inte så lätt att hitta dem, men med så mycket mångsidighet, utan tvekan snart flera alternativ att välja mellan.

Under tiden, för dem som vill lägga sina händer smutsiga kan skapa din egen fast parfym, en mycket mindre praktiskt alternativ, men det kan vara mycket mer ekonomiskt och unik, eftersom du kan välja en notering som passar dig eller skapa olika kombinationer.

Hur man gör fast parfym hemma

ingredienser

  • Sötmandelolja eller olivolja;
  • Bivax (om du vill ha en vegan parfym använder samma mängd soja vax);
  • organiska eteriska oljor;
  • Liten kruka att lagra parfym.

beredning

Lägg i ett vattenbad, lika delar olja och vax och värm tills vaxet smälter. Efter det, ta bort från värmen och tillsätt 5-15 droppar av den valda väsen. Blanda väl, sätta innehållet i potten och låt boka för en timme.

Vem gillar färskaste dofter och citrus kan plocka örter, citron, apelsin, mandarin och grapefrukt. Redan för blommiga aromer noter av rosor, liljor och lavendel är den mest lämpliga. De som föredrar en mer slående doft bör välja vaniljessens, kardemumma och kryddnejlika Indien. För vedartade dofter, tonerna av sandelträ är de mest lämpliga.