diamant mask förbättrar hudens lyster - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Rutiner är stressande. Mycket arbete, bekymmer, sömnlösa nätter, tar hand om allt runt och fortfarande hitta tid att gå till gymmet. Det är att lämna någon kvinna med en härjat utseende. Men idag finns det flera typer av behandling för att hjälpa oss att bibehålla en vacker hy alltid vilat och släckt. Diamanten mask är en av de behandlingar som har fått många supportrar.

Detta beror på att masken är inget aggressiv, tvärtom, dess effekt är lugnande och det finns ingen risk för att irritera huden efter behandling.

Det finns ingen regel av produkter som följer tillämpningen av masken. Varje expert väljer förfarandet för deras produkter, men i allmänhet, den använda föreningen leder gel kaviar diamantkristaller och alger.

Men bli inte orolig med diamant som går in namn och med ingredienserna i produkterna. Masken kommer ut nästan lika mycket av en annan vanlig peeling.

Proceduren inte använda elektronisk utrustning och fungerar som en peeling, rengöring mest ytliga lagret av huden. Förutom att spänna huden, stimulera produktionen av kollagen och stänga porerna som den rengör och toner.

Eftersom proceduren tar bort döda hudceller och stimulerar produktionen av nya, är dess effekt regenere.

Det är mer lämpade för mogna kvinnor som vill minimera uppkomsten av rynkor och hudproblem. Men det kan också användas med början vid 25 år. I denna åldersgrupp är den främsta orsaken till att söka masken för problem med akne och oiliness. Som mask har regenerativ funktion, det minskar oiliness av huden, vilket minskar akne och torka lesioner orsakade av den.

Behandlingen sker i tre steg (som kan vara olika beroende på deras specialist):

  1. Rengöring och desinficering av huden: en scrub appliceras i en cirkelrörelse för att aktivera cirkulationen och förnya cellerna;
  2. Diamond Mask Användningsområde: jonisering görs till föreningen att penetrera huden;
  3. Massage lugnande.

Behandlingen kan göras för upp till tio sessioner, beroende på din hudtyp. Respekt tidsfristen på en vecka mellan en session och en annan.

Diamant mask är en mycket lugn och inget invasivt ingrepp, där de viktigaste fördelarna är utjämning av rynkor, minskad hängande och mer komplett hydrering och huden djup.

Efter det första mötet är det möjligt att märka en friskare utseende utan dagen tecken på trötthet på dagen och mer lysande (detta eftersom diamantkristallerna). Om din hud är känslig och med nedslagen blick, kan detta vara den perfekta behandlingen för dig.