Foto: Uppspelning / Camila Coelho

Foto: Uppspelning / Camila Coelho

Vem kunde föreställa sig att sked, ett verktyg som redan är så användbar i köket, även kan bidra till en timme av makeup? Det finns några skönhets tricks med hjälp av en sked och kan lämna dags att tillämpa göra det mycket lättare och praktisk.

Några klassiska problem i tid för att tillämpa göra produkter kan lätt korrigeras med en sked. Till exempel, du vet när mascaran lämnar full av marmor ögonfransar och ögonlock grunder precis vid det ögonblick du är klar att använda och blinkar? Detta är en av de situationer som kan avsluta användningen av sked.

Istället för makeup tips var tjejer som älskar smink och naturligtvis är specialiserade i ämnet de hittade dessa trick. Genom att skicka produkterna ofta de observerade problemen och tänkte på kreativa lösningar för dem.

Kolla in några av de möjliga användningsområdena för skeden i skönhet:

1. Outlined

Uppspelning / Carly Cardellino

Foto: Uppspelning / Carly Cardellino

Skeden kan sluta med de svårigheter som avgränsas kattunge stil. Placera spetsen på sked ned på den yttre ögonvrån, bildar en linje mot ögonbryn. Det är bara att gå bra eyeliner nära linjen och slutföra spår av ögonen efter.

Läs också: 10 knep skönhet lätt du behöver veta

2. Hoppa mascara utan att kladda

Uppspelning / AsahiSasaki

Foto: Uppspelning / AsahiSasaki

För att förhindra att mascara ackumuleras i dina ögonfransar (lämnar bollar, till exempel) och det går oskärpa dina ögonlock, satte en sked över fransraden vid tidpunkten för applicering av masken. Eventuellt överskott är på sked och gör är perfekt.

3. Minska mörka ringar

Uppspelning / Cosmopolitan

Foto: Uppspelning / Cosmopolitan

För att underlätta trötthet uttryck och ögon svullna vakna upp, satte två skedar i kylskåp innan läggdags. På morgonen tar skedar och gå till baksidan av dem i mörka ringar, det inre hörnet mot den yttre ögonvrån. Den glass hjälper ta lila och mörka uppkomsten av mörka ringar och gör detta drag hjälper dränera den ackumulerade vätskan i påsar under ögonen.

3. Låt de mer böjda ögonfransar

Uppspelning / Michelle Phan

Foto: Uppspelning / Michelle Phan

I avsaknad av en ögonfransböjare, kan skeden också bidra till att göra ögonfransarna lite upp. Tryck dem mot framsidan av sked och håll den mellan tummen under några sekunder. Avsluta med mascara. Resultatet är en mer uttrycksfull look.

4. För att minimera uppkomsten av fina linjer

Uppspelning / Meredith Vieira

Foto: Uppspelning / Meredith Vieira

Innan makeup, lägg en sked i kylskåpet. Vänta frysa och med ryggen, gör raka rörelser i pannan, ögonen på utsidan hörnet, kinderna och i områden där du har synliga fina linjer. Det kommer att göra sitt utseende blir mycket smidigare. Vid tillämpning av basen, kommer det inte att skrynkla och kommer inte att göra mål ännu mer fina linjer.

5. Gör din egen läppstift färg

Uppspelning / Michelle Phan

Foto: Uppspelning / Michelle Phan

Du kan blanda två färger av läppstift och göra dina egna tonen! Klipp två små bitar av läppstift som vill blanda och placera dem på skeden. Ta en lättare och värma baksidan av sked (som en pott på elden).

Uppspelning / Michelle Phan

Foto: Uppspelning / Michelle Phan

Läppstiften smälter, och du kan blanda dem med en tandpetare. När blandningen är klar, deponera den i ett fall för kontaktlins eller i ett mindre fack. Låt svalna och hennes nya läppstift är redo att användas (med fingrarna eller med en borste.

Med dessa hemligheter skönhet som involverar sked, har makeup rutin allt att bli mycket lättare och roligt!