Hur man passera grädden mot celluliter? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Kännetecknas av förekomsten av noduler i området av de skinkor, lår, bröst, ben och baksidan av ryggen, kan den celluliter ytterligare intensifiera efter graviditeten, fysisk inaktivitet och avsaknaden av en balanserad kost.

Men om en kvinna som söker att få ackompanjemang av en hudläkare, tillbringar förebyggande krämer eller minska ordentligt, och kombinera en balanserad kost och motion, men de kan lösas och minimeras.

Enligt dermato funktionella sjukgymnast är Paula de França, celluliter delas in i fyra nivåer. De är: klass I, när celluliter är intern, är det inte sett eller filt, bara du kan se när huden trycks med kraft; klass II, har huden redan vadderad utseende och när man trycker, är gulaktig på grund av ansamling av toxiner; grad III, det finns synliga knoppar och noder är lätt känner av beröring; klass IV, är celluliter redan tydligt även under kläderna.

För Paula kan den förväntade förbättringen av knölar minska enligt plan. Därför, ju förr de behandlas, desto fler och bättre chanser att bli av med dem. Ett behandlingsalternativ som kan göras hemma, är förebyggande och reducerande krämer i de drabbade områdena. Men måste man veta hur man ansöker det eftersom rätt drag kommer att se bättre resultat.

Sjukgymnasten säger att för att öka effekten av produkten, är det bäst att tillämpa celluliter grädde massera. För att aktivera blodcirkulationen i stället föreslår Paula "gör klämmer längden på låret och skinkor".

Så hon rekommenderar "pass grädden gör en låg slip upp, det vill säga knäet mot låret och skinkor, fram och bak. gör också att glida med tryck över hela längden på låret och skinkor. Stäng sedan handen och göra cirkelrörelser över hela låret, lägga större vikt inom området yttre lår och skinkor. "

Det är viktigt att använda minst två gånger i veckan, buskmarker på lår och rumpa, det är han som tar bort döda hudceller, vilket ytterligare underlätta absorption av produkten på huden.

Livsmedel som hjälper till att förebygga celluliter

Innan du går med i en särskild diet, rekommenderar Paula att personen går till en nutritionist för henne att komma in i bästa följande meny. Men terapeuten tyder vissa livsmedel som kan hjälpa vid behandling och förebyggande av oönskade celluliter.

brunt ris: Innehåller fibrer, B-vitaminer och mineraler (magnesium och krom), främja matsmältningen av socker och tarmfunktion, hjälpa till vid avlägsnandet av toxiner från kroppen.

havregrynsgröt: Rik på kisel, omordnar huden stödja fibrerna och förhindrar bildandet av porer. Vad sägs om äta under frukost?

hibiskus te: Den diuretiska effekten av hibiskus växt transformerad en viktig allierad för kvinnor i kampen mot celluliter.

extra virgin olivolja: Det har antiinflammatorisk effekt, dvs bekämpa ödem orsakas av celluliter. I samband med linolja, blir det mer kraftfull. Olive te är också en bundsförvant.

Brun-mutter: Laddar selen, en viktig antioxidant mot cellernas åldrande.

mörkgröna blad: De är en källa till klorofyll, förbättra cirkulationen och avgifta kroppen.