Organisera kylen - Kvinnor Tips

Om du brukar hålla maten i kylskåpet stapling krukor, plastpåsar och flaskor i alla fall i lådor och hyllor, vara uppmärksam. Sättet att livsmedel är placerade inuti kylskåpet och påverkar orsakerna bevarande är lämpliga för konsumtion. Tecken på att ett livsmedel är förstört är inte alltid synliga och konsumera dessa livsmedel kan vara skadliga för hälsan och även orsaka förgiftning. Därför är det viktigt att veta det perfekta sättet att lagra mat och undvika obehagliga överraskningar när du öppnar kylskåpet.

Hur fixar kylskåpet

Livsmedel och produkter bör förvaras i enlighet med temperaturen som de behöver. En del måste hållas vid svalare temperaturer än andra. Grönsaker och gröna bladgrönsaker som sallad, vattenkrasse, rucola och spenat bör vara långt borta från frysen eftersom de kalla orsakerna förstöra snabbare. Förvara dem i nedersta lådan i kylskåpet, alltid förpackade i tätt förslutna plastpåsar.

På nedersta hyllan, precis ovanför lådan, placera den mat som kräver mindre underhåll och frukter, som ska placeras i kylskåp, om de är mogna och alltid i plastbehållare.

Kylskåpets mellanliggande hyllor kan användas för att lagra godis, kryddig eller upptining fas kött, alltid förpackade i behållare. Sparar också rester av livsmedel, företrädesvis använda rektangulära eller kvadratiska krukor eller behållare, alltid med ett lock. Formatet på behållarna gör att de kan placeras ovanpå varandra och tar mindre plats i kylskåpet.

På toppen av kylskåpet hyllan rymma livsmedel som behöver mer kylning, som kall, desserter, färsk pasta, färdigmat, ost, yoghurt, smör, cream cheese och uppslag. Dessa livsmedel bör vara i förseglade förpackningar, inte sprida lukt för kylskåpet. Också hålla äggen på förpackningen och den nedre änden nedåt.

Porten bör användas för att hålla fast livsmedelskonsumtion, för öppning och stängning av kylskåpet orsakar variation i temperatur och ändrar kylning av livsmedel. Så använd kylskåpsdörren kontor för att sätta vatten, juice, läsk, mjölk, sylt, oliver och glas konserver och kryddor som majonnäs, ketchup och senap.

Livsmedel som köps frysta ska lagras direkt i frysen och om tinas, får inte gå tillbaka dit.