Rengöring av tvättmaskinen - Kvinnor Tips

Det är vilseledande att tro att bara för att tvättmaskinen lämnar rena och doftande kläder, hon behöver inte en rengöring både insidan som på utsidan. Tvättmaskinen måste rengöras varannan månad för att avlägsna pulvret tvättmedel, sköljmedel eller ens ludddukar eller vävnader som limmas på insidan av apparaten.

Om du gör det tar inte lång tid. omfattar bara denna aktivitet i sin inhemska rengöring aldrig glömma att enheten behöver också vård. Kontrollera nu några tips och hur man rengör tvättmaskinen utan komplikationer.

Mögel och mjöldagg

För att avlägsna mögel, mjöldagg och lossa den ackumulerade smuts i maskinen, helt enkelt göra en blandning av kokt högst två xírcaras destillerade vit vinäger löst i vattnet inuti maskinen.

Ställ sedan in tvättcykeln, slå på enheten och vänta tills att slutföra hela processen. Om maskinen har systemet med varmt vatten, se till att du använder funktionen och göra mer effektiv rengöring.

Om maskinen visar tecken på rost, betyder det att cylindern är skadad. Du måste ringa en tekniker, men du kan ta bort rost från smuts och förhindra ruin kläder. Den rekommenderade är att lägga till en kopp citronsaft eller lime i maskinen. Om du har ett hett alternativ, desto bättre. Blandningen tilläts att träda i kraft inom maskinen kopplad upp till hela tvättcykeln.

löstagbara delar och svåra delar

Om maskinen har löstagbara delar, avlägsna och tvätta en i taget med tvål och vatten, eftersom det kan finnas produktrester på dem.

Skriva en allmän rengöring av utsidan av tvättmaskinen med användning av endast den mjuka sidan av en svamp och en blandning av vatten och ättika. Rengöra den inre och yttre locksido, knappar och alla andra behållare av den maskin som inte borttagbar.

Ett tips för att rengöra hårda hörn och mindre är att lita på hjälp av en tandborste, bomullspinnar och tandpetare. För maskiner som är i öppna kemtvättar är perfekt att alltid skydda enheten med specifik plast täcker för att förhindra smuts bygga upp snabbt och att enheten inte tar mycket solljus eller regn.