Hur man sparar album och foton - Kvinnor Tips

Fotografier är stora minnen av platser vi besökt, och viktiga ögonblick som förtjänar att bli ihågkommen. Men så att de kan pågå under lång tid, det tar organisation och mycket noga med att inte krossa, riva eller hamna förlora en del av dem. Några tips om hur man kan spara album och bilder är bra att hålla denna personliga skatt.

Det första du bör göra är att välja dina bilder, separera den dåliga kvaliteten på bilderna av bra eller till och med de som du inte gillar. Nästa steg för att samla dina minnen på ett mer praktiskt sätt är att organisera bilder i album.

Ett förslag för enkel åtkomst till albumen är att organisera dem efter ämne (födelsedagar, resor, fester, bröllop) och identifiera varje klistra etiketter. Om skriva på baksidan av bilderna, använd en lämplig penna.

Bläcket vanlig penna kan rinna och skada bilderna. Vissa album har fortfarande en platshållare för undertexter som kan användas för att skriva ner intressant information om bilden, inklusive datum för händelsen.

Du kan skilja fotoalbum anpassa täcket, det är mycket originell. Negativa kan förvaras i utrymmet till dem i album, annars alla delta i en unik mapp.

När organiserad, är den idealiska att bilderna lagras i lådor som styr exponering för ljus och luft. Undvik skokartonger, de kan göra bilderna ser gamla logotyp. Lådor med bilder ska förvaras i ett torrt, mörkt och svalt, skåp och kistor är bra val.

Ett annat tips om hur man kan spara foton är att välja de digitala versionerna inspelade på CD eller DVD. identifiera alltid CD-skivor med ämnet och datum. Förutom att vara en mer tillförlitlig metod för konservering, är det lättare att hitta och dela speciella ögonblick med familj och vänner.