Påsklammet. Foto: Uppspelning / Blogg Plattor och Platters

Påsklammet. Foto: Uppspelning / Blogg Plattor och Platters

Med en kåk, kan påsk lunch ses som en utmaning. Men du kan välja läckra rätter för tillfället med enkla eller enkla recept för att förbereda med god planering tid och de rätta ingredienserna.

ständig närvaro på semestern bordet, disken tar torsk, lamm och desserter med mandel är traditionella spel och fortsätta att vara framgångsrika. De som vill variera menyn kan du satsa på rå rätter som ceviche, eller kött som kyckling och fläsk.

Risotto och pasta har också sin plats vid bordet, och en värdefull möjlighet att tillfredsställa köttätare både vegetarianer och. Hemligheten är att satsa på såser med ett annat ansikte, som ger en touch av nyhet till de vanligaste typerna av pasta.

Kolla in några recept idéer för din lunch eller middag och ett par andra att tjäna dessert, och hitta en som har mest att göra med din tid, möjligheter och smaken av familjen!

huvudrätter

Bland fåglar, fiskar, rätter med gris, lamm och nötkött, det finns mycket att glädja gommen med huvudrätten på påsk lunch. Kolla in några idéer:

Läs också: 20 recept med lax aptitretande

Fiskarna

andlig torsk. Foto: Uppspelning / Honey och peppar

andlig torsk. Foto: Uppspelning / Honey och peppar

1. Andlig Cod: framställningen av denna maträtt är uppdelad i delar, vilket bidrar tillräckligt till organisationen och underlättar processen. Resultatet är en lätt, krämig och mycket vacker presentation platta.

��

2. Bacalhau à Brás: Detta är en traditionell portugisisk maträtt. För att hålla beredningen som görs traditionellt ett recept efterlyser hemlagad potatispinnar och talar om hur avsaltning torsk - en process som ska börja med minst en dag i förväg.

3. Cod krispiga Riberalves: med torsk avsaltades, är den totala tiden för receptet preparatet i genomsnitt 35 minuter. Fisken serveras tillsammans med vit sås och riven potatis.

4. Cod med grädde: detta recept tar enkla ingredienser och är ett klassiskt sätt att förbereda torsk. Den kan serveras antingen ren, för redan inkluderar Uddig potatis, som åtföljs av vitt ris.

Läs också: 6 recept för läckra desserter för påsk

5. Ceviche: de som gillar rå rätter har alla att komma överens med ceviche. Receptet är marinerad i citron och kan göras med vit fisk du föredrar. Preparatet är mycket snabb och kan få minuter före servering.

Lamm, kött och fågel

Carre lamm i sås av körsbär och kryddor. Foto: Uppspelning / Bramare

Carre lamm i sås av körsbär och kryddor. Foto: Uppspelning / Bramare

6. Carre lamm med sås av körsbär och kryddor: Här lamm är förberedd med körsbär och åtföljs av en pistage couscous och mandel. Den goda överraskning är att hela beredningen tar i genomsnitt en timme. För att fullända presentationen av skålen, se till att använda färg för att göra såsen väl Vermelhinho körsbär.

7. Passover Lamb: denna maträtt kräver planering. Förutom att ha ett bra utbud av kryddor, tar förberedelser lång tid, eftersom lammet tar några timmar att baka. Men ansträngningen belönas med ett anbud och välsmakande maträtt.

8. Galeto al primo canto: tanken är att ha en platta med fåglar men det är fortfarande annorlunda, denna traditionella recept Rio Grande do Sul är ett bra alternativ. Smaksatt med salvia, mejram och öl, är kycklingen fuktig och välsmakande.

9. kyckling i ugnen med kryddor: Detta är för dem som föredrar mer klassiska recept och vilja att fullända smaksättning. Kycklingen är marinerad med honung, ingefära, chili, vitlök, salt, paprika och citron, och kan serveras tillsammans med sallad eller ris.

Läs också: Dekorera påskbord med en servett kanin

10. Rib caramelized fläsk: serveras med bakad potatis, är trumfkort i detta recept såsen som följde med fläsk revben. Blandning samma andel av ketchup, Worcestershire sås och sockerrör, får du en god sås och lämnar ännu vackrare kött.

Pasta och risotto

Pesto pasta med räkor. Foto: Uppspelning / Francinha

Pesto pasta med räkor. Foto: Uppspelning / Francinha

11. Mass pesto med räkor: detta är en välsmakande recept, som har en vacker presentation och är mycket lätt att göra, redo i ca 30 minuter. Flaggskeppet skålen är pestosås, som tar vitlök, mandel, basilika, olivolja och ost i mängder som kan justeras enligt din smak.

12. risotto gorgonzola: Detta leder risotto parmesan och gorgonzola och är perfekt för dem som gillar stark smak av gorgonzola. De som föredrar en mindre skarp smak, kan du minska mängden av ingrediensen i receptet för en mer subtil touch.

13. tagliatelle krabba: pasta, krabba, räkor, tomater, gräslök och koriander är de viktigaste ingredienserna i denna maträtt. Receptet är enkelt att följa och resultatet är annorlunda och mycket färgglada.

14. Ties med tomatsås, oliver och tonfisk: lätt och snabbt att göra, denna sås kombinerar ett bra utbud av grönsaker och tonfisk, vilket ger ett nytt ansikte till massan. Om du vill kan du byta ut slinga med en annan typ av pasta.

15. lasagne caprese: här är ett bra alternativ för den som söker en vegetarisk maträtt. Lasagne med ost och tomater är lätt och mycket välsmakande kombination med pestosås.

Desserter och bröd

Mini påsktårtor påsk. Foto: Uppspelning / Blog Söt Gula

Mini påsktårtor påsk. Foto: Uppspelning / Blog Söt Gula

16. Mini påsk kakor: de mindre vanliga recept ingredienser är fänkål och kakao rullar - allt annat är möjligt att du redan har hemma. Mini-påsk kakor är mjuka, är praktiska att fungera och har en mycket vacker presentation.

17. Kaka med choklad: som inte vill ge upp en god kaka för tillfället, kan du överraska med detta recept. Kombinationen av choklad, apelsin, vanilj, rom resulterar i en attraktiv och parfymerad dessert.

18. Pepparkakor, russin och hasselnötter: detta bröd har skillnaden i deras ingredienser ett urval av kryddor, russin och hasselnötter. När du är klar, kan brödet serveras antingen som dessert eller kaffe och som komplement till lunch.

19. Apple Folar: monterade med olika mass skivor, äpple och mandel, är denna maträtt ett alternativ till en dessert utöver det vanliga kretsen av ständigt närvarande kakor och pajer.

20. Mandel ljus gluten och laktos: Detta är ett bra recept för den som söker en efterrätt som är frisk och inte innehåller gluten eller laktos. Degen kan modelleras i olika format och tillfredsställa både vuxna och barn.

21. Pascualina Pie: detta salt kaka fylld med ägg, spenat, parmesan och bechamelsås är ett utmärkt val för att tjäna snacks eller moment innan huvudmåltider.

22. Citronsyra Cake mandel och polenta: den ovanliga kombinationen av polenta med mandel, apelsin och citron gör en lyckad kombination. Vid servering tid, är toppen att kunna erbjuda naturlig grekisk yoghurt som ett komplement till kontrast smaker.

23. Pie fikon och mandel: Denna söta paj fikon och mandel cream är lätt och det har en mycket vacker presentation. Beredningen kräver lite tidsplanering: degen måste kyla i minst en timme innan du går till ugnen för första gången.

24. Öppen Candy: enkel och snabb att förbereda, det är en godis recept öppna druvor. Om du vill kan du ersätta druvorna för andra frukt - jordgubbar, till exempel.

25. choklad med nötter Strogonoff: Valnötter är en mycket vanlig ingrediens i detta recept, som kan framställas bara några minuter innan serveras. Hot eller iced, choklad Stroganoff en enkel och säker satsning.