De bästa saft före och efter träning - Kvinna Tips

Foto: Thinkstock

Idag vet alla vikten av fysisk aktivitet i våra dagliga liv, inte bara en estetisk fråga, men framför allt det är relaterat till att förebygga olika sjukdomar och också för att det är nära kopplat till vårt välbefinnande.

Vissa människor tar lite längre tid att börja träna: ofta förväntar rekommendation av en läkare eller annan sjukvårdsområdet för detta. Eftersom träning under en lång tid, som en hobby och även inser vikten av fysisk aktivitet.

Och oavsett vad den valda aktiviteten, är det viktigt att komma bort från den stillasittande livsstil och finna nöje i det vi tränar. Och naturligtvis, ju förr du börjar, desto bättre!

Men, för resultaten av sport att vara verkligt effektivt - oavsett ditt mål (viktminskning, upplösning, stärkande, förebyggande av sjukdomar etc.) - är grundläggande att förena fysisk aktivitet med en hälsosam diet.

"Med start av sport praktiken kommer vanligtvis frågan om vad man ska konsumera före och efter träning", säger sport nutritionist Vanessa Lobato. För övrigt kan frågan även komma från en person som redan tränar under en lång tid och är medveten om att en hälsosam kost gör hela skillnaden.

Tänka på det, professionella citat några viktiga livsmedel som bör ingå i rutinen för dem som utövar fysisk aktivitet, förutom de sex juicer recept - bra alternativ, särskilt för varma sommardagar.

Pre-utbildning

Vanessa Lobato förklarar att för livsmedel före träning, är det viktigt att prioritera energiförbrukningen för att utföra fysisk aktivitet. "Så det är intressant konsumtion av livsmedel som innehåller kolhydrater som potatis, pasta, bröd och frukt", säger han.

Funderar du på juice, hon citerar några exempel:

En före träning saft: en skiva av ananas + en orange enhet Pocan + ginger slivers.

före träning Juice 2: citron enhet + två skivor melon + peppar finger flicka (termogena verkan).

före träning juice 3: halv rödbetor enhet + halv morot driv + en skiva av ananas + ginger slivers.

efter träningen

När det gäller den efter träningen näring, säger sport nutritionist, är prioriteten konsumtionen av proteiner som hjälper till att återhämtningen av muskelvävnad, såsom fisk, kyckling, magert kött, ägg, mjölk, yoghurt, ost.

När det gäller juice, citerar professionell några exempel:

efter träningen juice 1: en röd frukt efterrätt skål + en pott av naturell yoghurt + upp med vatten.

post-träningen Juice 2: 300 ml sojadryck + + citron myntablad enhet.

efter träningen juice 3: ett grönt äpple enhet + några stjälkar selleri + en matsked quinoa i fina flingor eller pulver + 200 ml sojadryck.

Med dessa tips är det mycket lättare att ansluta sig till fysisk aktivitet till god mat! Båda är avgörande för att få en kropp och ett hälsosammare liv!